Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina79

nienawidzę bylej dziewczyny mojego chlopaka

Polecane posty

Gość nina79
debil! ale z jednym masz racje ze ona to scierwo, szmacisko:P:P

Gość zazdrosna jak diabli
Przeżywam to samo! Nienawidzę jej, nienawidzę!!!!!!!! Jak słyszę jej imię to naprawdę dostaję szału. Bardzo się cieszę, ze nie wiem o niej za dużo, bo wtedy miałabym prawdziwego fioła; teraz jeszcze nad sobą panuję... Wiem, wiem to jest chore, ale naprawdę jak pomyślę, że jakas stara szmata miała go przede mną.... wrrrrrrrrrr wyobraźcie sobie jeszcze coś; niektórym naszym znajomym myla się imiona i nazywają mnie jej ochydnym prostackim imieniem !!!!!! furia...? mało poowiedziane. Ja myślę, ze powinnysmy założyc jakieś stowarzyszenie likwidujące te wiedźmy

Gość nina79
A nazwałam go Debil - bo co prawda jest bardzo szybki, ale niestety niezbyt bystry :(

Gość ilpeoiruyjnby
Żal mi was,żałosne zazdrośnice. :P wszystkie macie obsesje. jak tak dalej pojdzie zamkną was w wariatkowie, głupie krowy :P

Gość lala mala
sam jestes glupi, ja mam teraz plan wygrzebac w tel jej nr i zaczac wysylac chamskie smsy z wyzwiskami, niech ma smoczyca za swoje

Gość łowca wielorybów
wyczuwam w powietrzu, że nadciąga ławica śledzi........ nieeee, to jedna z was dziewczyny zapomniała się umyć:O

Gość mam pytanko...
czemu od lasek, kiedy jest ciepło, albo kiedy się troche przebiegną, zaśmiarduje śledziem, czy wy się aby codziennie myjecie?? ja tylko pytam, prosze o niepodszywanie się ;) z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam:classic_cool:🖐️)))

Gość gochaa100
byle laski to scierwa i szmaty:P:P:P

Gość przyłączam się
była mojego faceta nawet się zaręczyła z innym jeszcze jak z nim była... to dopiero szmata! i ukrywała go prawie rok! nie mówcie, że jestem zazdrosna i łupia, bo trzeba być szmatą i dziwką, żeby zrobić coś takiego i nie mieć odwagi zerwać i dać spokój chłopakowi, skoro wiadomo, że i tak się nie przestanie zdradzać! ja nienawidze imion Kasia i Monika - wszystkie durne paniusie...

Gość a ja nienawidze
imienia paulina. bleee przez to kurwisko musze sie tak denerwowac.