Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej

jakie trwale a tanie perfumy??

Polecane posty

Gość ala59
zapomnialam sa tez zapachy z feromonami - olejkami nie pachna tak alkoholem

Gość xxxxxxooooooooxx
a te z olejkami to w jakiej cenie:)?

podróbki 30 ml za 30 zł to wychodzi za 100 ml 100 zł, to chyba lepiej kupić oyginał na allegro i dołożyć np z 30 zł. Ja kupuję na allegro testery u darek99 i są naprawdę oryginalne. Z tego co się orientuję to szymon i bartek też mają oryginały i testery.

Gość gość
ja bym tanich nie kupowała. używałam latami, jak większość dziewczyn i kobiet, ale odkąd dostała pierwsze oryginalne perfumy (czyli wodę perfumowaną, perfumy prawdziwe są koszmarnie drogie i tak intensywne, że wystarczy kropla kropli) nie kupuję podróbek. teraz mam dwa flakony oryginalnych, wystarczają na dłuuugo, jedne mam już rok, a nie doszłam do połowy buteleczki. używam wystarczająco, nie pryskam ubrań, jak większość nieobytych dziewczyn, które myślą, że tak się właśnie robi. a poza tym, bardziej na co dzień używam niedrogich nie-podróbek, np. wody Charlie White Revlona, bardzo trwała jak na wodę toaletową, a kosztuje 40 zł za 100 ml, w promocji można kupić nawet za 19, 90.

Gość gość
Ha ha ha ! Brawo poprzedniczka ! To jest właśnie to, nie perfumuje się ubrań, tylko ciało. Ja lubię różne perfumy,bywa, że jednego dnia pachnę np. perfumami Dolce Vita, a na drugi dzień Lady milion i jak na przykład poperfumuję sobie sweterek, to na drugi dzień musiałabym użyć tych samych, bo z innymi mogą się "gryźć".

Gość gość
Przekonałam się ostatnio co do zapachu Dior Hypnotic Poison. Piękny,słodki a zarazem długotrwały zapach. Pachne nim dosłownie cały dzień. Kupiłam z zapachowiec.pl

Gość gość
Trwałe perfumy w niskich cenach odkryłam na galeriazapachow.pl i mogę szczerze polecić. Mają duży wybór dobrej jakośc***erfum w bardzo atrakcyjnych cenach. Robię tam zakupy od dawna i nigdy się nie zawiodłam :)

Gość gość
Z kwiatowych mogę polecić Chloe klasyczne nr 53 na goia.pl Ten zapach jest intensywny, bardzo kobiecy i elegancki. Trwałość jest rewelacyjna. Jest to odpowiednik oryginału w bardzo niskiej cenie. Polecam

Gość gośćIgaaaa67
Perfumy z zapachowiec.pl są trwałe i wydajne, a w szczególności Kenzo Jungle, Hypnotic Poison, Escada Magnetism. Te wymienione zapachy to moje ulubione,są słodkie i ciężkie. Ponadto w bardzo korzystnych cenach. Polecam

Gość gość
Zgadza się, też uwielbiam tą stronę zapachowiec.pl A moim ulubionym zapachem jest La Vie est Belle. Polecam

Gość gość
Moje sprawdzone, słodkie i długotrwałe perfumy to Paco Rabanne Olympea. Jeśli ktoś chce kupić je w rozsądnej cenie to polecam zakup z www.goia.pl

Gość gość
Myślę, że warto zwrócić uwagę na Gucci Rush2, Carolina Herrera-Good Girl, Chloe, Christian Dior-J'adore. Świetne perfumy znalazła moja koleżanka na goia.pl. Byłam w szoku, że w takiej atrakcyjnej cenie można dostać trwałe perfumy. Sprawdziłam i dokładnie są takie jakie miały być :)

Gość miniczi
My zazwyczaj używamy tych z http://edp24.pl/ to zazwyczaj odpowiedniki znanych perfum tylko, że w tańszej cenie. Często takich wycofanych z kolekcji pumy, channel, diora itd.

Gość Iga

poszukaj sobie perfumetek 🙂 to jest spoko alternatywa dla perfum, bo perfumetki są tanie a całkiem trwałe. Ja akurat zamawiam z perfumerii online Perfumik -taki jeden flakonik kosztuje 15 zł a starcza na naprawdę długo 🙂