Mariusz4 263 Napisano poniedziałek o 22:07 Dzisiaj mi baba na rozmowie powiedziała, że niepotrzebne były mi studia skoro nie poszedłem w tym zawodzie do pracy. Nie rozważajcie tego, ich firmę już opisałem tak, żeby się wiele osób zniechęciło w opiniach. W dodatku było to stanowisko sprzedawcy a ona mi wyskakuje o kręgosłupie, że trzeba mieć sprawny, bo 100 sztuk z tira trzeba ręcznie wyładowywać. I jeszcze powiedziała, że trzeba uprawiać sport. A ja jej mówię, że uprawiam ale dynamiczny a nie na siłowni. Do tego stwierdziła, że mam niepełne CV, ponieważ ni podałem dokładnej daty urodzenia, a ona musiała się domyślać po szkołach i nie podałem adresu zamieszkania. Nigdy tego nie będę podawać. Ogólnie w czołówce 3-ch najbardziej bezczelnych osób, spośród 49. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 263 Napisano poniedziałek o 22:20 ale był tez pozytyw: podziękowała mi, że się tak elegancko ubrałem, gdyby nie to byłbym bardziej wkur..ony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 22:48 40 minut temu, Mariusz4 napisał: Dzisiaj mi baba na rozmowie powiedziała, że niepotrzebne były mi studia skoro nie poszedłem w tym zawodzie do pracy. ale to prawda jak masz skończone studia, a potem szukasz pracy jako sprzedawca to studia Ci niepotrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1451 Napisano poniedziałek o 22:50 (edytowany) 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale to prawda jak masz skończone studia, a potem szukasz pracy jako sprzedawca to studia Ci niepotrzebne Mało tego mój brat ukrył studia bo go do pracy nie chcieli przyjąć Edytowano poniedziałek o 22:50 przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano wtorek o 13:09 Potrzebne czy nie to nie sprawa pracodawcy. Haha guwno praca a wymagania z dùpy. Uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano wtorek o 13:39 Ciepły Pravik ciepłem namiotowemu wysyła instrukcje blokowania pustego forum dla kobiet, sam blokuje forum i zwala na Smakosza. Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano wtorek o 13:43 Przed chwilą, Goły napisał: Przestań bezczelnie kłamać salowa. Suzana aj low ju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano wtorek o 13:44 Zamiast iść do pracy, to montuje kobiece nicki, wzdycha do Nimfy, która ma go gdzieś i kłamie, że nie blokuje forum. Szkoda, że ksiądz jest na kolędzie, bo czas go powiadomić co jego parafianin tutaj odwala jako Czarna Mamba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twoja kochanka 2 Napisano wtorek o 15:53 Rozmowa kwalifikacyjna to zawsze stresująca sytuacja. Ważne, żeby pamiętać, że każde takie doświadczenie uczy nas czegoś nowego. Trzymaj się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 78 Napisano wtorek o 16:53 poważny problem masz i co teraz ? ja bym olał i poszedł do piwnicy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach