Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Mariusz4

rozmowa

Polecane posty

Dzisiaj mi baba na rozmowie powiedziała, że niepotrzebne były mi studia skoro nie poszedłem w tym zawodzie do pracy. Nie rozważajcie tego, ich firmę już opisałem tak, żeby się wiele osób zniechęciło w opiniach. W dodatku było to stanowisko sprzedawcy a ona mi wyskakuje o kręgosłupie, że trzeba mieć sprawny, bo 100 sztuk z tira trzeba ręcznie wyładowywać. I jeszcze powiedziała, że trzeba uprawiać sport. A ja jej mówię, że uprawiam ale dynamiczny a nie na siłowni. Do tego stwierdziła, że mam niepełne CV, ponieważ ni podałem dokładnej daty urodzenia, a ona musiała się domyślać po szkołach i nie podałem adresu zamieszkania. Nigdy tego nie będę podawać. Ogólnie w czołówce 3-ch najbardziej bezczelnych osób, spośród 49.

ale był tez pozytyw: podziękowała mi, że się tak elegancko ubrałem, gdyby nie to byłbym bardziej wkur..ony

1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

ale to prawda

jak masz skończone studia, a potem szukasz pracy jako sprzedawca to studia Ci niepotrzebne

Mało tego mój brat ukrył studia bo go do pracy nie chcieli przyjąć 😆

Edytowano przez Onaaaa

Ciepły Pravik ciepłem namiotowemu wysyła instrukcje blokowania pustego forum dla kobiet, sam blokuje forum i zwala na Smakosza. Hahaha 🤣🤣🤣

Zamiast iść do pracy, to montuje kobiece nicki, wzdycha do Nimfy, która ma go gdzieś i kłamie, że nie blokuje forum. Szkoda, że ksiądz jest na kolędzie, bo czas go powiadomić co jego parafianin tutaj odwala jako Czarna Mamba 🤣😅😅😅😅🤣

Rozmowa kwalifikacyjna to zawsze stresująca sytuacja. Ważne, żeby pamiętać, że każde takie doświadczenie uczy nas czegoś nowego. Trzymaj się!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować