Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zmiany

chce zdradzic meza

Polecane posty

Gość chce zmiany

Od dluzszego czasu nosze sie z ta mysla,zeby spróbowac innego faceta.Mam juz dosc monotonii malzenskiej,chcialabym zaznac czegos nowego.

Gość uehafakje
do bojuuu do bojuuu do boju GKS:P

pieszczocha : ja nikogo nie krytykuje...kazdy ma wolna wole i jest swiadomy ....widocznie kobietka czuje sie nieciekawie w zwiazku z mezem ....

Gość chce zmiany
Mam dzieci i niechce im macic w glowie.To by zmienilo cale ich zycie.

aniulcia ale ja nie ciebie miałam na myśli :P wpadna zaraz pomarańczki i ja zlinczują :P a to jej sprawa co zrobi :P

cytat z dnia świra: \" wystrugaj sobie kołek osinowy i na nim usiądz to cię uspokoi\" ludzie po co bierzecie slub jak potem myslicie o zdradzie? wyszalejcie sie przedtem i przemyślcie ten krok

i tym sie róznimy od facetów że myślimy czy warto :P a oni najpierw zdradzą a potem myślą i tak łatwo im to przychodzi :P:P

Gość chce zmiany
Ale czlowiek ma tylko jedno zycie,dlatego coraz czesciej o tym mysle.Chce byc znów adorowana.W malzenstwie jest juz rutyna.Ja chce troche poszalec.

juken milosc nie jest latwa ...sklada sie na nia wiele komponentow ...kazdy definiuje ja inaczej ...kazdy postepuje inaczej ...

Gość o jak fajowo
to powiedz to mężowi kup sobie perukę stary niech coś tam dla siebie wymyśli i mów mu Roman jak się kochanie - odjazd gwarantowany:D

Gość chce zmiany
Kocham meza,ale nie pociaga mnie juz jak kiedys.Chce znów byc rozpalona do czerwonosci.Szukam kochanka i dzentelmena zarazem.

Gość Szale kobieto pukis
mloda.

juken !!! nigdy nie mów nigdy !!! znałam takie osoby o twoich pogladach na temat zdrady :P ale z czasem poglady im sie zmieniły :P samo życie :P

Ważne aby postępować tak by nikogo nie skrzywdzić, przecież ona iedyś kochała męża? Rozwód i po sprawie, szok chwile poboli ale obejdzie się bez upokarzania drugiego człowieka.

ja też uważam ze jeżeli się czlowiek ma życ w toksycznym zwiazku to lepiej się rozwieśc :P tylko jest wiele zwiazanych z tym problemów ! dzieci , mieszkanie , pieniadze itd :P

i nikt mi nie powie że sex to mało ważny szczegół w zwiazku :P że trzeba się z tym pogodzic ze partner cie zaniedbuje :P

można też zastosować bezpośrednio słowa przysięgi \" aż do śmierci\" i nie wiernego wspólmałżonka .... sami wieco co mu zrobić:(

zaniedbanie nie bierze sie z pwietrza... Jesli Ty chcez zdradzic to zrob to bo po tym numerku zdasz sobie sprawe ze meza bardzo kochasz i bedziesz strasznie mila i dobra dla niego, a on wlasnie odwdzieczy to cudownym seeksem... uwierz mi! Znajdz kochanka, zrob to i naprawde w glowce nie bedzie juz takich mysli!

Gość chce zmiany
o wypraszam sobie.kurwa nie bylam,nie jestem i nie bede.to jest moj jedyny facet z którym spalam.chcialabym spróbowac z innym facetem.

i nie twierdze że tylko żony przez męzów są zaniedbywane , odwrotnie tez :P wielu panow narzeka na swoje partnerki:P

o matko ....na m,ilosc w malzenstwie skladaja sie : milosc duchowa i milosc erotyczna ...jezeli te dwa komponenty nie beda wspolistnialy wowczs zabraknie radosci i szczescia , a tym samym satysfakcji z wspolnego zycia ..:D

Gość chce zmiany
musze sie rozgladnac za kochankiem,tak jak mówisz michaelcars.

oj widze ze ja to jedyny diabelek i tylko ja! Macie racje ze kobieta tez zaniedbuje mezczyzne, chocby tym ze jest z nim np. 5 -10 lat i nie chce nowych pozycji, pieszczot itd. niechce połykać itp. Powiecie sobie ze jestem dziwny, ze kobieta nie lubi łykac itd., ale dziewczyny obudzcie się w ciagu paru lat powinnyscie ufac mezowi i chciec go całego a nie jeakies wyrzuty robic ze cos tam wam nie gra, jesli nie chcecie to tez pozniej jest zdrada z naszej strony bo takie rzeczy zrobi 20 letnia panienka bez proszenia

seks jest bardzo wazny w malzenstwie ...ale ty autorko topiku byc moze jestes na etapie waszego zwiazku , w ktorym namietnosc wygasa ....

seks jest bardzo wazny w malzenstwie ...ale ty autorko topiku byc moze jestes na etapie waszego zwiazku , w ktorym namietnosc wygasa ....

Gość na łatwizne
idziesz na łatwiznę, postaraj się zmienić coś w swoim malżenstwie, skąd wiesz, czy Twój mąż nie myśli o tym samym co ty, że ma dośc nudnej żony i chciałby zmiany w łózku innej kobiety? Rozpal swoje małżenstwo na nowo, a nie idz na łatwiznę.