Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UK SUBS

Kot Leonarda da Vinci

Polecane posty

mrau :3 za to pieski "kochają" wszystko co popadnie, np. noge właściciela :P my kotki nie jesteśmy takie mrau :3

Gość dostałam kota
ale on chociaż potrafi znleżć swój kuwet :classic_cool: :D

no a kot Wierzejskiego z LPR jest gejem :O Pan Wojeciech codziennie wieczorem serwuje mu porządne pałowanie. A kot - jak to gej -ucieka, bo jest tchórzem.

Gość alusia z problemem
Z kotem Pospieszalskiego warto rozmawiać?

Gość kheeeee
a kot giertycha to posłuchał troszke o moralności, wychowaniu i patriotyźmie. Te liczne porady spowodowały że kot wyemigrował- urazy psychiczne do dzis posiada. Biedak

Gość 618233336
Kot Małysza ma wąsika :-)

Gość very
mój kot jest debeściak! :-D

Gość he.xo.mer.ka
mój kiedyś zjadł gwizdek od czajnika! :-o :-D

Tak, tak wezmę sobie coś innego np: \"Odlewnictwo metali w zarysie.\" :-D

kot Renatki Beger-poluje na kurwiki w ramach saamoobrony kot Giertycha -biały, aryjski, z dumnie podręconym wąsem w eSeSki floreski kot Jarka K.- malutki, słodziutki, pragnie przemienić się w łabędzia; wybiera się na łowy tylko w koalicji kot Misztala- po oberwaniu w główkę hammerem wszędzie widzi białe myszki...zapija smutki Ludwikiem kot Leppera-Lepper nie ma kota, on ma solarium kot Rydzyka -zamiast utopić się w stoczni, utopił stocznię; ubiera kaczkom kuperki w moherki

Kot Jelcyna - biały spaślak, do pogłaskania ale lubi wypić Kot Madzi Buczek - [CENSORED - ustawa o kontroli prasy, publikacji i widowisk] Kot Piskorskiego - czarny elegancik, często widziany w okolicach giełdy Kot z Telezakupów MANGO - tylko za 99,99 PLN, obiera ziemniaki, prasuje firanki i ma dwoje rodzeństwa, które dostajesz gratis jeśli zakupisz go jeszcze dzisiaj. Kot Wildsteina - rzutki obrzezany samiec, lubi telewizję. Kot Kazi Szczuki - w połowie gej, ale generalnie scery i odwazny Kot Józefa Zycha - nie po raz pierwszy stanął mu, ale generalnie spokojne zwierzę.

Gość altacet forte retard
:-D

Gość blondikasia_wawa
a kiedy ten film wchodzi???morzna już rezereować bilety???

Mój kot>>> w ramach obowiązków służbowych domowik wiedźmy, zwolennik wolnej miłości, romantycznie zakochany w księżycu. Btw. Kotka po fińsku to orzeł :D

Gość Słyszałem o braku
mózgu u ciebie

Kot Hansa Klossa - ma na imię Mruczek ale przyjaciele mówią do niego po prostu \"Janek\" Kot A. Kwaśniewskiego - miły leń, od paru lat nie łapie już myszy z powodu niekończącego się urazu goleni prawej. Kot G.W. Busha - tępy buc, ale skutecznie napierdala wszystkie inne koty na podwórku. ;-)

o piesku Busha to słyszałam, o kotku nie ;) czego to się człowiek nie dowie na kafe:D:D a Twój kot UK? naumiał się czegoś oprócz drapania ?

Podrapał mnie dzisiaj, swołocz... ale drażniłem się z nim więc miał prawo. :-) A co jeszcze umie? Hmmm... no na przykład lodówkę sobie umie otworzyć, cwaniaczek :-D

ma tak jak inne koty :D kot Reni B. np. przewraca ślepiami strzela kurnikami a nocą jest trochę inny, medytując w kwiecie lotosu czeka na zerwanie jako też rzadki kwiat na bagnach kot Norrisa wszystko może, wszystko potrafi łacznie z liczeniem do nieskonczoności na jednej łapie, raz się zawachał gdy miał zostać premierem IVRP :classic_cool:

Gość kama SUTRA
byś coś skrobnął a nie tak😭

Gość kama SUTRA
o kocie Gosiewskiego zapomniałam dodać:P

Gość pół piwa
Kot Pucia- Banderas :)