Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FIRLETKA

Prezent dla rodzicow - inny niz kwiaty

Polecane posty

Zastanawiam sie na prezentem dla Rodzicow, ktory mama zamiar wreczyc w ramach podzieowan na przyjeciu weselnym. Nie chce kupowac kwiatow (ewentualnie po rozy) bo i tak dostaniemy ich na pewno mnostwo. Co proponujecie zeby bylo oryginalnie i wyjatkowo?

Gość ja no ja poprostu ja
moja znajoma dala takie ksiazeczki w twardej oprawie z poezja i podziekowaniami "dla mamy" "dla taty"-cos takiego-dokladnie nie pamietam.Byli zadowoleni.

ja tez sie zastanawiam nad jakims drobiazgiem oprocz kwiatow, ale nie mam pomyslu :( takie recznie robione ksiegi nie podobaja mi sie zupelnie. potem tylko stoi i sie kurzy, a wg mnie nawet ladnie nie wyglada, no chyba, ze ktos ma jakies fajne miejsce zeby to postawic, nie wiem, np. na kominku. ja w kazdym razie wiem ze moich rodzicow takie cos nie kreci

Gość bardzo proszę
na weselach zawsze spotykałam się że młodzi dawali tylko kosz pełen czerwonych róż ....ale czemu by tego nie zmienić.....

Gość macie inne pomysly
ale kwiatow i tak i tak bedzie pelno....

Gość kainkas
nie musicie miec pelno kwiatów... przeciez one zwiedna i beda do wyrzucenia, my napisalismy na zapr ze zamiast kwiatow prosimy o zabawki . ktore zostana przekazane dzieciom z domu dziecka. i tak tez zrobilismy.. wszyscy poprzynosili sliczne pluszaczki i chociaz sprawilismy troche radosci dzieciakom. a poza tym chyba nie wypada dawac rodzicom kwiatow, ktore sami dostaniecie, raczej trzeba kupic. My kupilismy piekne stroczyki w slicznych recznie zdobionych doniczkach... beda sobie rosly i przypominaly o nas... ale to wg uznania, naszy,m rodzicom sie podobal pomysl a i nnym moze sie nie podobac... pozdrawiam

Gość egz26
Oczywiscie,że nie wypada dać rodzicom kwiatów które się samemu dostało,my daliśmy dwa olbrzymie kosze kwiatów a oprócz tego mój mąz dał moim rodzicom a ja jego rodzciom koszulki z napisem "Najfajnieszy Teść/ Teściowa na świecie" :)Wszytskim sie spodobały, zrobiły prawdziwą furorę, mój tata założył ja na poprawiny.Koszulki można kupić na allegro.Oprócz tego już po weselu daliśmy rodzicom albumy ze zdjęciami z wesela i jedno duże zdjęcie w ramce z piękną dedykacją.

Gość egz26
a pomysł z podarowaniem storczyków w oryginalnych doniczkach bardzo mi się podoba

Gość mirkasss
a mi ten pomysl zpluszakami sie podoba:)) może go wykorzystam!!!!!!

Gość już mężatka
A moi rodzice zawsze marzyli żeby mieć w domu zwierzęta (ja jestem alergiczką).I w ramach podziękowania dostali od nas kota i psa. Bo ja wyjeżdzałam do innego miasta gdzie mąz miał mieszkanie.