Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karuska

BRZUSZEK...

Polecane posty

Gość karuska

Słuchajcie moze ktos mi tu pomoze..mam klopot z moim wywalonym brzuchem. Wystarczy ze cos wypije i jest problem nie mowiac juz o objedzie , bo po nim wygladam jak w ciaży..Moze ktos byl w podobnej sytuacji i moze cos doradzic ,zastanawialam sie nad jakimic herbatkami tylko jakimi ???

Ja tez mam z tym problem.Moze ktos pomoze???

witajcie w klubie :) obawiam sie ze nic z tego nie bedzie - taka nasza uroda. jestem szczupla i mam plaski brzuszek ale jak tylko cos przelkne to sie robi wiekszy i mam uczucie dyskomfortu. Niestety poczytalam troche i chyba jest to wynikiem tego ze jedni przybieraja cialka na \"jablko\" a inni na \"gruszke\". Czyli nam najpierw przybywa na brzuszku a w pupie i biodrach dlugo dlugo nic a innym najpierw rosna bioderka i pupa a brzuszek maja ok. To mamy w genach zapisane. ale polecam cwiczenia na brzuszek. Miesnie pomoga troche zatrzymac brzuszek. Pozdrawiam

Gość karuska
Fajnie ze jest jakis odzew, moze jednak ktos pomoze bo do robienia brzuszkow strasznym leniem jestem....Moj brzuch jest juz tak rozepchany ze nietylko po jedzeniu mi wywala, praktycznie ciagle tak jest...koszmar i jak tu sie pokazac na plaży....

Gość olkivia
Mam ten sam problem niestety:(, a jakie ćwiczenia na mięsnie brzucha są najlepsze?.

Gość fitnesssska
może to zdęcia?dużo wody niegazowanej i spróbować wziąć Espumisan

Gość twórcza
hej mam ten sam problem, nie pomagają żadne herbatki, Espumisany, woda niegazowana, rok temu nad wodą musiałam udawać że jestem w ciąży bo tak mi brzuch wydeło :(

Gość o kurde musiałas
udawać że jesteś w ciąży... przed kim? przed znajomymi? czy przed setką nieznajomych ludzi, którzych już nigdy w życiu nie zobaczysz? co może pytali Cię "przepraszam czemu pani jest taka gruba?" czy co? a Ty odpowiadałaś "ależ to nieporozumienie ja po prostu jestem w ciąży".. poza tym jak udawałaś? dęłaś ten brzuch jeszcze bardziej, żeby był taki okrąglutki? ..................... BUEHEHEHEHEHEHHE żałosne - MUSIAŁA UDAWAĆ HAHAHAHAAHAAHAHAHA

Gość karuska
Słuchajcie znalazłam super stronke z ćwiczeniami na płaski brzuch...teraz wystarczy tylko troche samozaparcia i wierze w sukces..http://www.sfd.pl/temat144665 POWODZENIA

A ja Wam polecam kręcenie hula hopem :-) To naprawdę działa. Traci się centymetry w pasie i w udach do tego nie jest męczące, no i wystarczy 10-15 minut dziennie podczas oglądania serialu. Tylko jak kupicie kółko to wsypcie do środka kaszę manna na maxa, żeby było cięższe i dawało efekty. Odsyłam Was do tematu o hula hop na tym samym forum. Powodzenia.