Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest_____

Mam pytanie

Polecane posty

Gość jak to jest_____

Używam gg. Czy jeżeli usunę kogoś z kontaktów to ta osoba będzie wiedziała, że ją usunęłam?

Gość jestem córką - Pana Kleksa
kiedys było wiadomo

Gość DejaRevezbli
Jo.

mając teraz te najnowsze wersje nie ma mozliwości chyba - a moze nie jestem doinformowana.

ale jak faktycznie sie dowiedzieć?

Gość jak to jest_____
czy jedyną opcją jest zablokowanie kogoś? wtedy pewnie się dowie, ale nie chcę takich ostrych kroków. No więc jak to jest? Zalezy mi na tym bardzo żeby ta osoba wiedziała, że wywaliłam ją z gg.

a ta osoba pisze jeszcze do ciebie?

kiedys mozna było dac na WYSLIJ PLIK i wyskakiwało ze mozna wysłac is łałas ale tez moze ktos ma wyłaczone cos tap proxy i wtedy tez wiesz ze mozna ale nie da się. jednak jak ciebie nie ma w liscie to wyszło- uzytkowniek nie ma ciebie w liscie kontaktów. ale ja mam nowszą juz wersję i nie wiem kto ma nas a kto nie

Gość jak to jest_____
ACE - ta osoba ma mnie w kontaktach i pisze do mnie. ja też ją mam w kontaktach ale chcę żeby zobaczyła, ze ją wywaliłam z gg. Pomysł z Panem Adamem jest świetny, ale chyba nie w mojej sytuacji ;)

nie wim, coś mi sie chyba pomyliło :( kiedys próbowałam wysłać coś znajomej która nie miała mnie na liście i wyskoczył mi od razu komunikat że ta osoba nie przyjmuje wiadomości od nieznajomych, czy coś w tym stylu (w każdym bądz razie sens był taki) próbowałam teraz na moich kontach to zrobić, na jednym wywaliła siebie i ustawiłam żeby nie przychodziły od nieznajomych, nie przychodziły ale na tym pierwszym nic mi się nie pokazało :( więc nie mam pojecia co ona miała zrobione, że od razu taki komunikat wywaliło

Gość jak to jest_____
Dziękuję za pomoc. Postaram się jeszcze nad tym popracować :)