Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już była żona

szlak mnie trafia jak widzę mojego byłego męża z jego nową żoną

Polecane posty

Gość już była żona

Gość prowokacja drugiej

Gość a mnie nie trafia
na poczatku żal był że ma inną, ale teraz to prędzej szlak trafia jego jak widzi nasze dzieci na rękach mojego faceta, jak widzi naszą sielankę. jak mu córeczka opowiada jak to robert czyta jej bajki na dobranoc, a synek jak to robert dobrze gra w noge.ale cóż to był jego wybór - on odszedł. kiedys mi sie wydawało że swiat sie zawalił, ale teraz mi jest o wiele lepiej.mój robert jest przystojniejszy, ma lepsza prace, więcej pomysłów i ... dłużej może ;-)

Gość oj nie sądze
żeby to koniecznie była prowokacja - my mamy taka właśnie byłą żoną, która potrafi miec pretensje do byłego męża o to, że sama myśl o tym, że spotka go kiedyś z wózkiem ja upokarza.

Gość porzucona ale ...
brawo

Gość już była żona
Chciałam jeszcze spytac, czy jak bede sie codziennie smarowała gęsiwem z Biedronki za 1,39 to bede taka madra jak God?

Gość mnie też nie
gdyby on nie odszedł nie spotkałabym mojego obecnego męża powinnam być mu wdzięczna:P mój mąz to wspaniały człowiek, dla naszych dzieci jest cudowny były nie zajmował się nimi nigdy jak teraz mój M, dzieciaki go uwielbiaja:)

Gość mała uwaga
szlak babo to możesz sobie przejść w ramach np. turystyki górskiej a Ciebie trafia szlag :P

Gość nie obchodzą mnie oni wcale
nie widziałam ich kilka lat i jakoś mnie nie interesuje gdzie są co robią itp. mam swoje zycie:) i to całkiem dobre