Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak lepiej

stringi, czy nic?

Polecane posty

Gość nie wiem jak lepiej

Mam pytanie, do kafeterianów i kafeterianek, co Waszym zdaniem będzie bardziej seksowne do super pociągającej sukienki - sexy stringi, cz wogóle bez bielizny ;) Pytam, bo nie wiem na co się zdecydować :P z góry dzięki za opinie

ja tam wole zdecydowanie stringi u kobiety Kobieca bielizna czasami jest bardziej podniecajaca niz golizna

Gość nie wiem jak lepiej
mała czarna, w wersji zmodyfikowanej , krótka, dół na skos, dekolt ... hmmm... jak to określić... też skos, zawiązuwany na szyi obszyty krótkimi piórkami, które wyglądają jak futerko :)

Gość nie wiem jak lepiej
dzięki Jurek za opinię :) w sumie jeszcze nia miałam większych zapędów do chodzenia bez bielizny, ale ostatnio tu na kafeterii sporo amatorów kobiet bez majteczek się pojawiło i dało mi to do myślenia ;)

Napisalem czasami ...Jak idzisz na spotkanie ze stalym partnerem i chcesz go troche prowokowac w romantycznej sytuacji to na niego podziala gdy niby tak przyadkowo rozchylisz nogi i tam zobaczy cipulke zamiast mateczek ale w innej sutuacji moze byc roznie

Gość nie wiem jak lepiej
oczywiście, że ze stałym partnerem!! :) nie wyobrażam sobie pójść na randkę z nieznajomym (z inernetu ;P) w super seksownej sukience i bez bielizny :)

to przeciez go znasz i wiesz co go kreci wiec ... zadecyduj Chcialbym cie ostrzec szczegolnie do siadania w miescach poblicznych gola pupa Mozesz sie zarazic rzesistkiem lub grzybami

Gość nie wiem jak lepiej
nie wiedziałam, że to takie niebezpieczne :O A jeśli chodzi o to co Go kręci... nigdy nie pytałam o to ;) Nie dowiem się, dopuki nie spróbuję :) Ale może nie dzisiaj... bo zimnawo się robi :(

Gość zdecydowanie nici

Gość suknia ala mucha

Załóż czarne, koronkowe stringi. No chyba że liczysz, że gdzieś w trakcie spotkanie może do czegoś dojść (szybkiego seksu czy pieszczenia \"tam\"), to wtedy może idź bez. :) A jeśli masz dylemat, czy zakładać stanik, czy nie (bo pytasz o bieliznę), to jeśli sukienka fajnie się prezentuje bez stanika i czujesz się tak dobrze, to nie zakładaj go. :)

Gość jesli bedzie skórzana lub
skóropodobna to najlepiej bez bielizny :)

Gość misiek.
nosze . a jakże.fajne nawet te gacie.

Gość skórzane stringi są barzo sexi

Gość hmmm....
To zalezy od sytuacji, ale generalnie jak dziewczyna nie ma nic pod sukienka to ... matko jakie to jest podkrecajace ! Ja KOCHAM jak moja dziewczyna w lecie nie zaklada majtek pod taka zwiewna sukienke. Wchodzimy np: po schodach do mnie w bloku a ja idac za nia podciagam jej sukienke az na plecy i tak wchodzi z gola pupa .... o matko - szkoda ze nie ma juz lata ...

Gość qazxcvbgt5
jezeli niz to uwazaj zeby ci sie łupiez na buty nie sypal