Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ParKan

Podoba mi się jasna karnacja.

Polecane posty

Gość ParKan

ostatni często gęsto widuje sie rekalmy solariów, zachęca do korzystania z nich, słońce powoli opala...a mi się bardziej podobają dziewczyny o bładej karnacji, są jakby delikatniejsze :)

Gość ParKan
tylko mi?

Gość Tomek z Zamościaa
mnie tez zdecydowanie bardziej podobaja się porcelanowe buzie.

Gość Zenobiusz Konefka
mnie podniecaja " kreca' Dziewczyny majace jasne wlosy , cere , za to ciemne krecone zeby.

Gość prawda OOOO
tylko jasna cera tylko blond włosy. Blond w łosy i jasna cera to unikat na skalę światową 90% albo i więcej populacji naszego globu ma czarne włosy .

Gość ParKan
racja, kiedys uniaktem były blondynki z ciemna karnacją, a dzis to unikat by były o jasnej, jakby sie wstyydziły swojej jasnej skóry, a szkoda... a skoro lubicie porcelanowe buzie...to tylko czy resztę ciała kobiety też?

Gość franek kimono
resztę też aleto już nie o to chodzi czy cera jasna, czy nie chodzi o to, żeby była naturalna :) a nie sztuczna

Gość ParKan
co racja to racja, teraz każda kobieta upodabnia się do drugiej, byleby nie odstawać, a potem sie mecza we własnej skorze...i zyciu, bo nieodpowoednich ludzi przyciagaja bo sztucznosc, oszukiwanie siebie przelewa sie na innych ludzi... a biala skora jest bardzo ladna :)

Gość sprawdzam emoty ino
a ja bym wolala miec ciemniejsza karnacje, bo tak to zawsze opalam sie na czerwono i wygladam jak rak przez tydzien a pozniej nie widac zebym sie w ogole opalala :(

Gość franek kimono
a co jest złego w czerwonej opaleniznie? gdyby była zielona, albo fioletowa, to by był powód do zmartwienia :p

Gość ParKan
to po co sie opalać skor skóra sie broni? szkoda jej ;)

Gość sprawdzam emoty ino
a to przepraszam, ze sie tak glupio spytam, ale np. nad morzem mam siedziec pod kocem czy w plaszczu? :P nie opalam sie specjalnie tylko po prostu, zreszta takie lezenie plackiem i nic nie robienie to nie dla mnie

ja tez uwielbiam jasna cere i nie lubie sie opalac. dziwi mnie ze solarium jest tak popularne.najbardziej nie podobaja mi sie kobiety z ciemnymi wlosami, ciemna cera i ciemnymi oczami jednoczesnie.nie lubie jednak byc blada bo wygladam wtedy niezdrowo jakos.najbardziej lubie jasna buzie (lub lekko opalona) z delikatnymi rumiencami.z reszta z tego co wiem takie faceci lubia najbardziej. taka cera podobnie jak jasne wlosy kojarzy sie z delikatnoscia, wrazliwoscia i kobiecoscia.no i podobno kobiecie z taka cere trudniej oszukac mezczyzne, bo emocje sa widoczne na twarzy.przynajmniej tak w ksiazce tlumacza;)

Gość ParKan
a tak , sądziłem, że na silę się opalasz, jak większość, bo modnie;) wybacz ;) a więc mimo wszystko akceptujesz swoją jasna karnację?

Gość sprawdzam emoty ino
no tak:) mysle, ze jesli probowalabym ja zmienic, to wygladalo by to strsznie sztucznie i gorzej niz teraz :) a i jeszcze piegi mi zawsze wychodza na sloneczku ;)

Gość ParKan
super! tqk trzyymać dziewczyny :)

Gość sprawdzam emoty ino
a mi sie najbardziej nie podobaja farbowane blondyny w dodatku po solarce, sztuczne to takie, ze az cos :P smieszne :D

Gość ParKan
mam koleżanke o zielonych oczach, ciemnych włosach, jasnej karnacji i wygląda świetnie, oryginalnie i swieżo ... skąd ten pęd ku uogolnieniom na każdym polu zycia?

Gość sprawdzam emoty ino
ja mam naturalny kolor wlosow ciemny blond, ale aktualnie mam farbowane jasnozloty braz ;) mysle jednak o rozjasnieniu, bo ten kolor jest za ciemny dla mojej jasnej karnacji :)

własnie zburzyliscie mój ideał piekna kobiecego ;) ja to wlasnie taka córka młynarza jestem... i strrraaasznie tego nie lubie :( (no i nie mam blond włosów...;) )

Gość Birka
ja tez mam njasna karnacje i opalam sie na rozowo. moj kolor wlosiow to ciemny blond. nie cierpie swojej karnacji,zazdroszcze opalonym brunetkom!

Gość dhfhsdgkfsd
hahahha...jakis jeden koles napisał, ze podobają mu sie blade dziewczyny a wy to kupujecie:) A prawda jest taka ze większosci facetom podobają sie opalone

Gość a autorem topiku
nie jest pewnie zaden koleś, tylko jakaś laską z jasna karnacją, która chciała się dowartościować na kafe :D

Gość Patryczek
hmm ja jestem blondynem i mam jasną karnacje..a to mnie tak wkurza niektórzy mi mówią ze jestem biały..cholera opalalem sie a po tygodniu nie widac juz nic...to po co mi sie wogule opalac

Gość muniekkk
A ja uwazam ze bladynki wcale nie wygladaja delikatnie!!!!!!No chyba ze sa naturalne a nie te farbowane ,których jest najwiecej. A kobitki z jasna karnacja ,jasnymi oczkami i ciemnymi włoskami sa naprawde piekne.

Gość hakada
ja mam jasne blond wlosy i jasna karnacje ktorej nie cierpie! przy takiej jasnej twarzy kazdy kazdy syfek, kazde zaczerwienienie widac :// ale mam kolezanke ktora jest bladziutka ale ma gladka twarz jak dziecko-no i to juz ladnie wyglada

Gość własnie własnie
do ó - ja tez córka młynarza i tez nie mam blond włosów 🖐️

Gość muniekkk
no własnie nie kazdemu bladosc jak i opalenizna pasuja.I tak jak napisano powyzej -na jasnej cerze kazdy defekt widac.

Gość Pyi
Ja tam jestem blada jak ściana .... totalnie .... mam kasztanowe włosy i zielone oczy ..... nie znoszę swojej karnacji .... ale jak sie opalam to tylko na raczka.