Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ParKan

Podoba mi się jasna karnacja.

Polecane posty

Gość weź nie chrzań
niezależnie od tego czy jestem blada czy się opalę i tak jestem brzydka i nikt na mnie nie leci :o to nie o karnację chodzi :o

Gość Gloomy.
ja mam normalną cerę, ale chciałabym być trochę jaśniejsza ;) każdemu podoba się co innego. ale każdy chce być inny. blondynki chcą być brunetkami, brunetki blondynkami, rude .. też sobie coś znajdą ;) jasną cerę chcą opalić i na odwrót, kręcone włosy prostują, a proste chcą kręcić.. dlaczego? a dlaczego zmienia się moda? zmieniają się pory roku? bo było by nudno ;D jestem ciemną brunetką z kręconymi włosami, a chciałabym być ruda z porcelanową cerą i prostymi długimi włosami ;D przepraszam, ale musiałam się wypowiedzieć. tak więc PODOBA MI SIĘ JASNA KARNACJA, u dziewcząt jak i u chłopców ^^

Jasna cera jest najpiękniejsza, ale alabastrowa- taka szlachetna. I u brunetki wygląda bardzo ładnie. Ja mam alabastrową cerę i solarium unikam jak ognia.

Gość gość
ja jestem dziewczyna o pieknych ciemno brązowych włosach i szaro zielonych oczach i jasnej cerze oczywiscie latam jestem taka opalona ja mulatka a zima jasna cera kolezanki mówia o mnie zima że jestem królewna śnieżka wszyscy chłopacy sie we mnie bujają i jestem uważana za najładniejszą dziewczyne w klasie a moja koleżanka ma cere toffif i blond włosach i dla mnie nie jest ładna. JASNA CERA RZĄDZI

Gość gość
Jasna cera i blond włosy są mega kobiece.