Gość Castile Napisano Maj 19, 2006 Ja tez nie moge pojac jak balsam 200 ml moze starczyc na pol roku. Ja smaruje sie balsamem rano i wieczorem codziennie- cale cialo, od kostek az po szyje ;) i starcza mi gora na miesiac, a najczesciej na dwa-trzy tygodnie. Przeciez nawet uzywajac baaaaaaardzo oszczednie to jest niemozliwe,zeby starczal na az tak dlugo... No chyba ze faktycznie smarujecie nim tylko uda i nic wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie balsam 200 ml starcza Napisano Maj 19, 2006 samruje sie rano i wieczorem po prysznicu całe ciało,.Balsam starcza mi na ok.2 miesiecy.Czasmi miesiac.Zalezy jaki to balsam,jaka konsystencja.itp.Ale nie moge sobie wyobrazic aby kupowac balsam raz na pol roku:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Castile Napisano Maj 19, 2006 Z tym balsamem to jeszcze pol biedy. Mnie zaciekawil ten szampon. Bo dwie osoby uzywajac szamponu co 3 dni po prostu MUSZA go zuzyc wczesniej niz za pol roku :) Ja mysle,ze kolezance sie po prostu cos pomylilo i zwyczajnie zgubila poczucie czasu- wydaje jej sie,ze kupuje co pol roku,a naprawde kupuje co dwa miesiace. No chyba ze jej sie ten szampon w butelce rozmnaza jakos ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja szampon kupuję co 3 tygodni Napisano Maj 19, 2006 nie wiem jak mozna kupowac szampon co 6 miechó:-oNo cyba,ze rozmanza sie on jakims cudownym spoosbem w butelce no to wtedy moze i starcza na poł roku;)U mnie szampon idzie jak woda,inne komsetki też,balsam kupuje vco mieisac,zel pod prysznic raz na 3 tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
próżna 0 Napisano Maj 19, 2006 Może to dziwne ale tak jest. Teraz mam szampon Vichy z pompką i jedno przyciśnięcie, wystarcza na jedno mycie głowy. Dodam, że używam ten szampon tylko ja. Z kolei z balsamem jest tak, że faktycznie nie smaruje się dwa razy dziennie, po prostu nie mam na to czasu. Mnie z kolei zaskakuje, jak mozna zużyć balsam w miesiąc czy dwa tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozna można jak ktoś Napisano Maj 19, 2006 balsamuje sie dwa razy lub raz dziennie po kazdym prysznicu czy kąpieli.Ja tak robie i balsam starcza mi na ok.1-2 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nescafefrappe Napisano Maj 20, 2006 make-up :ostatni mam już ponad 1,5 roku i pewnie szybciej sie data ważności skończy niż on sam (Maybelline) tusz do rzęs - 4-6 miesięcy (astor) cienie - raz na kilka lat pianki do włosów ani żadnego innego paskudztwa utrawlającego nie używam płyn do kompieli - do 3-4 miesięcy (Avon - dobrze się pienią i mi pasują) balsam do ciała - 2-3 miesiące (200ml rano i wieczorem, da się naprawdę) (obecnie Garnier wyszczuplający) szmpon - nie bardzo wiem bo mam 3 różne zawsze i wymieniam tylko butelki, nie wiem nawet co ile (l'oreal bywa avon advance techniques) odżywka - 4-6 miesięcy (nie stosuję do każdego mycia, bo choćby wyjatkowo lekka obciąża bardzo moje włosy - l'oreal grube i mocne 400ml - z Grecji przywieziona miesiąc temu więc mam spokój na kilka ładnych miesięcy) błyszczyk/szminka - mam ich miliony i tylko dokupuje jak mi się jakas spodoba - brak umiejscowienia w czasie kremy, maseczki, toniki do twarzy - od 4 do 8 i więcej miesięcy (od l'oreal po Vichy, garniera i takie tam) Można by jeszcze wymieniać i wymieniać, kremy do rąk, pianki do golena, dezodoranty, perfumy .... zbyt wiele by wymieniać dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach