Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotniczka80

Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pomuszcie Mi prosze!!!!!!!!

Polecane posty

Hej mam problem!! Odrazu powiem ,że mam 15 lat no ten powod jest taki troche dziwny ale dobra zaczynam Mam chłopaka chodze z nim prawie poł roku no i z tego co wiem jeśli się za chłopakiem lata to on się odkochuje no nie latam za moim ale sadze ,że pokazuje mu za dużo tych dowodów miłość a on nic żadnego kwiatka nie dostałam od niego:( raz dostałam na dzień kobiet a tak to nic:( wogle on mi nie pokazuje tego ,że mnie kocha no oprucz słow no teraz coraz mniej moge się z nim tylko spotkac piątek i sobote. No ale w piątek odmówiłam bo sie wkurzyłam na niego no a w sobote nie odmówie nie dam rady:(. Pisze do niego smsy nawet jeśli od nie odpisuje to dalej pisze tak jeszcze z 2 albo 3 :( sadze ,że za nim latam prosze co mam robić ,żeby on latał za mna??? żeby sadził tak chociasz troche ,że mi na nim nie zalerzy ,aż tak!? No i ,żeby sie starał?? A podam wam jeszcze torche szczegółow wiec chodzimy do tej samej szkoły ale nie klasy. Nie widujemy sie na przerwach czesto bo nie podchodzi:( a jak mowie to on mówi ,że ja mam podejść a nie on! POMOCY!!!!! PROSZE:):) co ile pisać smsy?? odpisywać ale ile poczekać??? na przerwach patrzec sie cały czas na niego czy czasami sie zachowywać ,że go nie widze udawac prosze co jeszcze robić zeby sadził ze go olewam!! No jak go prosze o spotkanie na 10 min nawet to nie moze bo rodzice mu nie pozwalaja no rozumiem ale jakby chciał to by wykombinował a on mowi ze nie moze i nawet nie prubuje:( Odpiszcie prosze co robić??

Gość a moze by tak
POMÓŻCIE ??

Gość hmmm........
:D :D :D :D :D :*

Gość nie ma sprawy zaraz ci pomusze

hej przepraszam ,że są błedy ale jestem dyslektykiem, no wiem nie usprawiedliwiam aż tak się ale chciałabym jak najszybciej,żebyście mi pomogli wiec pisałam szybko i nie patrzyłam sie słownika przepraszam

Gość bvcer
mam 22 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

może brutalnie to zabrzmi ale jesteś młoda, jeszcze wile doświadczeń i może chłopaków przed Tobą :) a ten jeszcze nie dorósł do poważnego związku to dopiero 15 lat :) i albo dorośnie albo będziesz szczęśliwsza z kimś innym, zobaczysz jak Twoje podejście będzie się zmieniać przez najbliższe lata, ale nie śpiesz się, a teraz staraj się nie narzucać, nie odpisuje bez powodu na kolejnego smska to poczekaj z następnymi :)