Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234544

czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość 1234544

odstawilam tabletki yasmin miesiac temu i...nie dostaje okresu.juz 5 dzien sie spoznia, czy po odstawieniu tabletek okres powinien pojawic sie normalnie dodam ze bralam rok, przedostatni okres mialam normalnie a kochalam sie ostatnio przed rozstaniem z facetem 2 miesiace temu, czy mozliwe ze ejstem w ciazy?robic test czy czekac? dodam ze dziwnie boli mnie brzuch jakbym miala dostac okres ... a tu nic. pomozcie

Gość 1234544
help

Gość ...000000
spokojnie, to normalne po odstawieniu tabletek, ja raz po odstawieniu tabletek czekalam dlugo na okres, spoznil mi sie jakies 20 dni!!!! wiec nie masz co sie martwic, jesli dlugo nie bedziesz dostawala pojdz do ginekologa, dostaniesz tabletki na wywolanie

Gość mhmmmmmmmmmmmmmmmm
tak sie zastanawaim, co spokojnie co spokojnie??? dziewczyny ja juz ktorys raz tutaj czytam, ze ktos sobie ot tak poprostu w srodku opakowania odstawia tabletki i mysli ze skoro poodstawieniu nie uprawiala seksu to nie jest w ciazy. ato troche inaczej dziala, jak sie odstawi np 10 dnia, a 7, czy 8 seksik byl, to jesli owulacje dostanie sie zaraz po odstwaieniu tabletek np. 2 dni po to ryzyko ciazy jest bardzo duze!!!!! tabletki odstawia sie po skonczonym opakowaniu, albo na ok 7 dni przed zamierzonym odtsaiweniem zabezpiecza sie dodatkowo!

Gość ...000000
chwilka , ale 1234544 nic nie pisze ze przerwała branie tabletek tylko odstawila!!!!! i to miesiac temu!!!!po odstawieniu z tego co zrozumialam miala normalne krwawienie, tylko teraz jej sie spoznia, mialam identyczna sytuacje

Gość 1234544
do mhmmmmmm tabletki odstawilam po skonczonym opakowaniu.a sexix ostatni byl 2 meisiace temu... ,,,,00000 dziekuje bardzo za odpowiedz, troche mnie pocieszylas:)

Gość juttaa
nie masz co się denerwowac bo po długim przyjmowaniu tabletek okres moze pojawić sie nawed po 3 miesiącach!!!!tak wiem ze to dziwne ale tak jest.organizm musi sie przyzwyczajc do braku tabkletek i uregulowac te wszystkie hormony.wiec bez strachu.

Gość 1234544
dzisiaj 7 dzien spoznienia i nic...:(

mi sie spoznia juz 13 dni, to moj 3 cykl beztabletkowy, od gina dostalam luteine na wywolanie okresu i czekam. Podobno to norma po odstawieniu tabsow, a ja mialam juz przejscia w czasie owulacji jajnik mnie tak bolal ze promieniowal na cala jame brzuszna..jak widac organizm szaleje po odstawieniu tabsow, chyba jedyne wyjscie to cierpliwosc. Gin ciazy nie wykluczyl bo mam powiekszona macice ale to moze byc tez skutek zmian hormonalnych, zrobilam 4 testy ciazowe wyszly negatywne...wiec...nadal czekam, moze ta luteina cos przyspieszy.