Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiaaaaaaaaaaaa

Wrocław - proszę o polecenie dobrego jedzonka w Rynku?

Polecane posty

Gość a ja nie 111
A ja proponuję naleśnikarnie na ulicy Kuźniczej nie daleko rynku. Super miejsce, dobre jedzonko i nie drogo.

Gość Jest tu ktoś z wrocławia
słyszałem że to ładne miasto, pdobno duzo mostów tam jest ?

Gość antoniusz
Tak, jest u nas najwięcej mostów w Polsce i czołowka jesli chodzi o Europe.

Od urodzenia we Wrocku, ale drugą połowę tamtego roku mieszkałam w Krakowie. Ze smutkiem i nutką zazdrości, wspomnieć muszę, że Kraków ma więcej sklepów, galerii, jest lepiej zorganizowany pod kątem info dla turystów i pod kątem komunikacji... czasem mi go brakuje:( Dla mnie klimatyczną i smaczną, ale dawno tam nie byłam, jest Inspiracja na Pl. Solnym. Sfinks ma okropne jedzenie:P La Scala też smacznie- w Rynku.

McDonald :D Oj w Krakowie zawsze wpadam do takiego chińskiego baru- zajebiste kubełki tam mają, mniam.. jak będzie pogoda to pojadę na wycieczkę specjalnie na tą chińszczyznę :D

W sumie to koło rynku mogę polecić lokal Tequila, zajebistą herbatę tam mają i przystępne ceny jak na tą okolicę. Jedzenie też podają ale nie jadłam. Wygląda fajnie ale smak nie mam pojęcia

Gość nie wiem czy juz Ci polecali
ale moge to zrobic ja - Bar Vega. Centralnie w ryynku, na srodku, obok ratusza. Zarcie wegetarianskie, smaczne. Jest jeszcze naleznikarnia ale to ciut dalej, za pl. Solnym na Ruskiej, tak mi sie wydaje. No albo Sinks, czy Piramida, czy jak to tam sie zwie ;)

ale stary temat... W dodatku pisalam tu w nim :P W 2006 roku, heheh ;)

autorka albo juz zjadla albo z glodu do tej pory umarla :D

Gość camilllllllllpppppppppppppppp
bar/restauracja hubertus od rynku kawałem w strone galerii dominikanskiej naprawde smaczne jedzenie... nie mieszkam w wroclawiu ale kocham to miasto:):) karkow i wroclaw sa w moim sercu mimio tej odleglosci do gda:):)

albo tosty u Witka :D

Gość camilllllllllpppppppppppppppp
tylko nie skus sie na restauracje pod ratuszem:):) niemeicki oddzial geriatri tam wedruje zawsze bo przewodnicy sa sprytnie podplaceni by kierowac niemcow tam:):) a jedzenie tam fujjjj, zapach restauracji modrzuca....i niemila obsluga

Jak widac obecnosc autorki nie jest warunkiem koniecznym istnienia topiku :P

Albo Spiż. Nie wiem jak teraz ale kiedyś jak spiż był w innym miejscu to miał pyszne jedzenie. Jeszcze na rogu był taki bar gdzie podawali pyszne pajdy chleba ze smalcem. Jak nienawidzę smalcu tak tam wpierdoliłam kilka sztuk.. ale to z 8 lat temu to nie wiem czy to ten sam bar. Jest chyba na przeciwko sfinksa ale na tym środkowym rogu. Zeszłej wiosny byłam na piwie koło Fredry ale to z tego takiego wystawionego baru to nie wiem czy to podlegało pod jakiś rynkowy bar.. mieli piwo czekoladowe i inne takie... no w każdym razie chleb ze smalcem też pyszny, chociaż tylko chleb a nie takie pajdy jak w tamtym lokalu

Gość rana resja
Na Wieczystej funkcjonuje przecież Party Pizza. Spróbujcie sobie pizzy serowe party, mafia party i wiejskie party - to nasze ulubione. Jeśli odkryjecie jeszcze u nich jakąkolwiek inną, smaczną pizzę, to koniecznie dajcie znać!

Gość gość
Na Jedności Narodowej jest fajna pizzeria Gusto zjesz tam pizzę jak i Dania obiadowe, do tego maja świetne czeskie piwko

Gość gość
Z Gusto tez zamawiałam do domu, cena przystępna i pizza bardzo dobra

Gość gośćinna
Na rynku to nie wiem bo ja zazwyczaj z mężem zamawiamy z Margaret i jest pyszne! Często w ogóle jemy w domu, jedzenie z Margaret jest ciepłe i świeże.

Gość gość
Jeżeli chodzi o Wrocław, to zdecydowanie mogę polecić https://www.gustopizza.pl ostatnio na wycieczce znalezlismy ze znajomymi to miejsce. 10/10 :)