Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca pomysłu

DZIEŃ DZIECKA - co kupić 4-letniej dziewczynce, plizzzzz!!!!

Polecane posty

Gość szukająca pomysłu

O zgrozo, to moja własna córka, a nie mam pojęcia, czym ją uszczęśliwić. Liczę na fajne pomysły :). Tak do 100zł. Pomóżcie! 🌼

Gość kayka
moze Barbie ? moje dziecko ma ich ze 30 :( albo kuchnia... albo kolejny misio...

Gość jestem córką - Pana Kleksa
do 100 zł :O o kurcze takas bogata mamusiu? moze grę edukacyjną? małe puzle, kolorowe gumeczki, takie tabliczki z literkami do przerysowywania, torebeczka.

Gość szukajaca pomyslu
chyba w ramach praw dziecka dam jej mozliwośc wyboru niech sama zadecyduje czy; wibrator, flaszke wodki czy misia.

Gość bardzo smieszne....
idź lepiej do szkoły szczylu

Gość sprawdzam emoty ino
o matko!!! jeszcze sie zastanawiasz? w dzisiejszych czasach jest wszystko!! tez mi problem,kup jej wibrator:)jak nie wiesz co,przyda sie w przyszlosci:)

kup jakąś gre edukacyjną jest duży wybór i napewno znajdziesz coś interesującego:)

dla dziewczynki mozna kupić np ciastolinę albo jakis zestaw do robienia koralików, jeśli lubi rysować sa fajne pisaki takie do dmuchania z szablonami-fajne rzeczy można z nich stworzyc, przeciez niekoniecznie musi to być następna lalka,wejdź na google wpisz zabawki i wybierz grupę wiekową-moze cos wpadnie w oko,pozdrawiam

Gość szukająca pomysłu
Dzieki dziewczyny! :)

Gość uuuuuppppp

Gość podniszee

Gość wydaje mi sie ze
najbardziej ucieszy ją jakas fajna lalka

Gość a ja mojemu kupię LEGO

Gość upppp

Gość litosc bierze
ale macie nasrane w tych lbach-dziecku wibrator? popaprance jeb**** ale posrani ludzie tu siedza,az na rzygi zbiera

wiesz, jestem w szoku ... co z ciebie za matka ? To ty powinnas znac najlepiej swoje dziecko, nie my, cos tobie się poprzestawialo pod sufite... Może za duzo siedzisz na kafe, a za malo czasu poswięcasz dziecku ?! Przykre to .

Gość ssasass
4 latka to świetny wiek na intensywne rozwijanie logicznego myślenia u dzieci. Gdy mój synek miał tyle lat zachęcałam go do gier edukacyjnych, w sumie to nie trzeba było jakoś specjalnie go zachęcać, bo Mały chętnie sam w nie grał, wynika to z tego, że takie gry są kolorowe, pełne humoru, no i co ważne, dzieci nie zdają sobie sprawy z tego, że one uczą - dla nich jest to zabawa :) I bardzo dobrze. Mogę Wam nawet polecić fajny sklep, gdzie można kupić wiele takich gier za naprawdę małe pieniądze. Zobaczcie zresztą sami: http://szkolnis.pl/gry_edukacyjne

Gość gość
Trzeba troche wiecej niz 100 zl. Kup jej tablet,ja mojej 3-latce kupilam i jest zachwycona.

Gość gość
gumowe dildo