Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede szczera- nie mam pseudo

Fotki dzieciaczków

Polecane posty

Gość hb
ciekawe czy to nie kolejne nabieranie rodzicow

nabieranie rodziców? na co?

Gość hb
juz raz bylam na zcyms takim i sie okazalo ze robili fotki bez klszy hihih to byl kasting

uuu to nieciekawie, to naprawdę chamstwo! szkoda naprawde, ze z takimi chamami czlowiek sie musi spotykać :/ oszustów zawsze wszędzie pełno, nie? ale hb tutaj chodzi o to zeby przesłać fotkę dzieciaczka do powstającej galerii internetowej (wiesz, takie miejsce gdzie rodzice sie chwala swoimi pociechami). a za najbardziej zabawe zdjecia są jakies nagrody i to wszystko.

Gość hb
ok juz wyslalam fotke ale to ma byc zabawna? czy te galerie mozna przejzrec?

Gość hb
a tylko jedna fotke mozna wyslac z tego co wyczytalam a szkoda....

hehe, hb, pomysl co to by bylo jakby kazdy rodzić przesłał po kilka lub kilkanaście fotek swojego maleństwa :D zabawne, ciekawe, śmieszne. Albo urzekające, zresztą wiadomo, jak kapitalnie wychodzą małe dzieci na zdjeciach :) A galeria będzie najprawdopodobniej w poniedziałek :)

Gość hb
ok dzieki trudno poszlo jedno ok niech juz zostanie mi sie podoba i tak na wszystkich fotkach pozdrawiam i czekam na galerie

ja również pozdrawiam :)

Gość nie powiem nic
hehe, fajny ten konkurs :) Juz wyslalam zdjecie mojego Kubusia. Szkoda ze nie widac jakie ksiazki mozna wygrać

Gość gieniaaaa
no wlasnie ale nawet nie mozna obejzec galeri dzieciaczkow ciekawe jaka jest konkurencja haaha

Ja bym nie wysylala - zastanowil mnie pewien zapis w regulaminie: 14. Regulamin może być zmieniany przez Organizatora w dowolnym czasie poprzez zamieszczenie zmian na portalu www.WellnessLife.pl. Wszelkie zmiany do Regulaminu stają się skuteczne w chwili ich zamieszczenia w w/w portalu, o ile nie zastrzeżono inaczej. 12. Organizator konkursu nie jest odpowiedzialny za zmiany proponowanych nagród, gdyby takowe miały miejsce. 13. Organizator zastrzega sobie prawo do przerwania lub odwołania konkursu. No to niezle chca zrobic rodzicow w balona! :/ Link do regulaminu: http://www.wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=12&dest=689

Gość adabng
ale jazda znowu jakies balonik co to za konkurs???