Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia18

czy po trzech dniach brania tabletek

Polecane posty

Gość niunia18

(jeanine) jestem zabezpieczona? w sobote wzielam pierwrzego tabsa a we wtorek kochalismy sie juz tylko,ze on przed wytryskiem wysiagnal go ze mnie?Ginekolog powiedzial,zebysmyprzez pierwrzy miesiac stosowali dodoatkowo kondony,a przeciez w ulotce jest wyraznie napisane, ze zabezpiecza od pierwrzej tabletki.

Gość hm hmmm
ja nie wiem skad sie to ginekologom bierze :O jestes zabezpieczona, jesli 1 pigulke wzielas 1 dnia miesiaczki

Gość niunia18
tak wzielam pierwrzego dnia okresu. Ale naczytalam sie jeszcze tu, ze niby przez pierwrze 2 tygodnie lepiej miec gume. rowniez bierzesz tabletki?i jak bylo w twoim przypadku?

Gość niunia18
tak wzielam pierwrzego dnia okresu. Ale naczytalam sie jeszcze tu, ze niby przez pierwrze 2 tygodnie lepiej miec gume. rowniez bierzesz tabletki?i jak bylo w twoim przypadku?

Gość hm hmmm
Ja biore i kochalam sie normalnie bez zadnych dodatkowych zabezpieczen od 1. pigulki. W ciazy nie jestem. Wierze ulotce. Czy uwazasz, ze firmom produkujacym tabletki mogloby zalezec zebysmy zachodzily w ciaze? :D

Gość g_b
ja kochałam się dopiero przy 2 opakowaniu, bo według mnie jest to mało prawdopodobne ze jest sie zabezpieczonym od razu. Fakt faktem hormony moga działac juz po kilku minutach, ale równiez po kilku godzinach czy dniach

Gość niunia18
ja juz zaczelam sie kochac z moim facetem po wzieciu trzeciej tabletki i juz chyba bedziemy tak codziennie, bo jednak bez gumy jest swietnie!!!Ja biore jeanine i musze powiedziec, ze wogole nie czuje, zebym brala jakies tabsy-zero skodkow ubocznych.Jak na razie jestetm bardzo zadowolona i Moj Lukaszek tez, bo mam wciaz wielka ochote na sex.