Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bellissiiimaaa

Wierny mężczyzna ...czy to mozliwe??

Polecane posty

Gość ludzie są tylko ludźmi

Gość bajka24
jeszcze są wierni nie zdradzając mężczyźni.. sama dotąd myślałam, że faceci to dranie ale trafiłam na ideał.. sama nie wiem jak to jest możliwe. on: -nigdy mnie nie zdradził i mówi, że tego nie zrobi nigdy -zawsze mnie wspiera i ufa mi - moge z nim plotkować jak z przyjaciółką -chętnie chodzi do sklepów z ciuchami ze mna i oglądamy razem ubrania -umie wyrażać i emocje i robi to - ważna jest dla niego strona duchowa człowieka -jest czuły i troskliwy -nigdy na mnie nie podniósł ręki ani nie zwyzywał mnie -kupuje mi słodycze i kwiaty bez okazji -kupuje mi prezenty -jeśli mam jakieś życzenie i on może je spełnić zawsze to robi -jestem dla niego najważniejsza i zawsze mi to mówi - pozwala mi samej wychodzić do knajp z przyjaciółkami bo wie, że ja to lubię -czekał z seksem na mnie 2 lata aż do tego psychicznie dojrzeje do tego jest bardzo przystojny, inteligentny( laureat konkursów matematycznych z czasów liceów), ma świetny zawód i doskonale zarabia nie wiem jak to możliwe, ale chyba trafiłam na ideał :O ja... niegdyś najbrzydsza dziewczyna w szkole.. i pośmiewisko i obiekt szyderstw..

Gość niemożliweeeeeeeee

Mam nadzieję, że to możliwe :P Ja mojemu mężczyźnie ufam, on był kiedyś zdradzony i wie jak to boli... :o

Gość Jester
Postawmy sprawę odwrotnie. Czy którakolwiek z was jest w stanie zapewnić, że nigdy, ale to nigdy nie zdradzi? Niezależnie od tego jak będzie w związku? a wiem zaraz się rozlegną głosy "Ja, ja, ja jestem pewna" ale ja nie biorę tego za pewnik, bo to tylko słowa. Nie wiemy jaka będzie przyszłość, nie wiem co ze mną będzie, jak się zmienię, i jak zmieni się świat dookoła mnie. Owszem, biorąc stan na dzień dzisiejszy, nie wyobrażam sobie zdradzić moją żonę.Ufam jej też, bo przecież zaufanie to fundamentalna podstawa każdego związku.

ci co najbardziej zaklinaja i przyrzekaja, ze tego nie zrobia wlasnie jest najbardziej prawdopodobne, ze to zrobia:O bo to tylko slowa:O jak ktos czuje sie bezpiecznie, wie, ze nie w glowie mu zdrady to nie potrzebuje tego deklarowac wszem i wobec i padac na kolana, lzawic itp itd...

Gość znowu on
15 lat nie zdradzilem

Gość dla mnie słowa
duzo znacza to czesc czlowieka slowo cialem sie stalo, ma moc:)

Gość aż do dzisiaj
?? :classic_cool:

Gość Olinka1212
Jester - zgadzam sie z Toba w 100% to, ze jestesmy monogamiczni, to bardziej nasz, ludzki wymysl na wlasny "uzytek". natura ludzka jest niestety bardziej poligamiczna, a juz na pewno meska; kobieca z reszta tez, tylko moze nieco w mniejszym stopniu w sprzyjajacych okolicznosciach, moim zdaniem, kazdy jest sklonny do zdrady, chociaz wczesniej nie wiem, jakby sie zarzekal. trzeba naprawde sily charakteru, zeby czasami sie komus oprzec... takie zycie, niestety... a to, ze facet (lub kobieta) mowi, ze nigdy, przenigdy nie zdradzi- to niczego nie gwarantuje na przyszlosc, bo samo gadanie jest faktycznie niczym, jak juz tu niektorzy napisali. zycie zweryfikuje. pieknie by bylo, gdyby ludzie sie nie zdradzali... ale czy to troche nie utopia? nigdy nie zdradzilam i mam nadzieje, nigdy nie zdradzona:)

A ja wam powiem-GÓW....kobiety ktore pisza o poligamii sa po prostu k... i tym usprawiedliwiaja swoje zdrady skoki w bok czy tez to gdy spotkaja faceta ktory zawroci im w glowie to boja sie przyznac ilu ich bylo przed nim bo wstyd ze az tylu. Nie oszukujmy sie kazdy jest czlowiek ale to kazdego wybor. A swoja droga skoro gdy jestesmy szczerzy wobec kobiet ZAWSZE musicie szukac drugiego dna a nie po prostu przyjac ze tak jest. Ja tam jak kocham to istnieje dla mnie tylko ta jedna i basta.