Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka22_85

Tęsknota

Polecane posty

Gość olekdiabolek
Czyli wygodny przyjaciel.

Gość ___Madzia___
A rob sobie z tymi psami co chcesz twoja sprawa,Ty nie tęsknisz i nie opłakujesz,ale inni tak robią i to tez jest ich sprawa.Jeśli ci sie nie podoba ta dyskusja to nie bierz w niej udziału. Proste

Gość olekdiabolek
Dyskusja jak sama nazwa wskazuje jest po to aby dyskutować. Dyskusja osób o takich samych poglądach nie jest dyskusją ! Więc bzdury piszesz.

Gość ___Madzia___
To Ty twierdzisz,że pies to wygodny przyjaciel

Gość przestań
kiedyś płakałam po pudlu-zginął w wypadku samochodowym-teraz mam owczarka i mam nadzieję, że dożyje u mnie do starości:)

Gość olekdiabolek
Madziu madziu szkoda gadać....

Gość ___Madzia___
Ok ale mozesz to robic troche mniej wulgarnie,w końcu to tylko dyskusja

Gość olenka22_85
Dzieki za wypowiedzi.Szkoda,że zrobiła się z tego kłutnia.Ja dalej tesknie z moim kundlem i nie wiem jak sobie z ty poradzić

Gość KAJEK999
moze olkowi też wystarczy,że da mu się żreć, da mu się ciepłe posłanie i nie będzie sie go lać. I możewtedy też będzie szczęśliwy- jak niby te jego psy... może. Moim zdaniem- może to brzmi paradoksalnie- ale pewnym miernikiem człowieczeństwa jest stosunek do zwierząt. Nie od dziś wiadomo, że są to "bracia nasi- mniejsi".

Gość olenka22_85
Mi równiez ktoś kiedys powiedzial,że człowiek który nie szanuje zwierza,tym bardziej nie uszanuje drogiego człowieka

Gość KAJEK999
oleńka, niejeden taki przykład znam. Mój kocur ma w moim domu takie same prawa jak wszyscy. I nie wystarcza mu jedzenie i ciepłe łóżko. Kiedy mnie nie ma, on z tęsknoty potrafi nie jeść.. I jak go nie kochać?? Już dziś się boję, że go kiedyś zabraknie- raczej prędzej niż później, bo jest już wiekowy (10 lat)

Gość olenka22_85
Mój pies dożył pechowej dla niego 13.Mam w domu jeszcze jednego psaktory wychowywał sie z tym drógim i straszne było patrzec jak ten młodszy tęskni.Psu się nie wytłumaczy,że musiałam go uśpić bo miał raka.To była najgorsza decyzja w moim życiu

Gość KAJEK999
oleńka, bardzo Ci współczuję. Powiem tak: nie ma na to lekarstwa. Znów się kłania stara prawda- czas leczy rany.. A Twoja decyzja była słuszna - skróćiłaś jego cierpienie.

Gość olenka22_85
Dzieki za pocieszenie.Lepiej bylo skrocic jego cierpienie niż patrzec jak sie męcz,tego bym napewno nie zniosła.Ciesze sie,że przynajmnie mam przy sobie jeszcze jednego kundelka,ktoremu juz stuklo 7 latek.Lekarstwa na to nie ma wiem ale czasami nawet takie forum może choć trochę pomuc