Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia81

TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE

Polecane posty

Gość ewcia81

Byłam dziś u ginekologa i przepisał mi tabletki antykoncepcyjne. Mam jedno pytanie czy jak sie kochacie to do spodu bo tego sie boje

Gość SPOONMASTER
Troche nie kumam o co Ci chodzi...:/ A tabletki anty to najlepsze co może być:] bez stresu można się kochać jak się chce i kiedy się chce:)

Gość coooooooo
do spodu?

Gość ewcia81
ale jakos troszke sie boje

Gość ewcia81

Gość ewcia81

Gość jakjakj
Co to kurwa znaczy "do spodu"?

Gość halinka75
a poco ta kurwa

Gość halinka75
Niewiesz coto znaczy do spodu aż ci sie spuści

Gość ewcia81
I JAK TO JEST POMOCY

Gość malenstwo77777
hej mozna brac 14 tabletek a potem czekac na okres czy nie???????????????????????????????????????????????

Gość zakręconaaaaaaaa
czy jeśli mialam w środe stosunkek {pierwszy strzal byl we mnie} ok 16 a tabletke bralam o 21, a dzien wczesniej wzielam pierwsza z drugiego opakowania a to jestem napewno zabezpieczona? a poza tym mam pytanie czy nie ma nic zlegow tym ze 3 tabletke popilam coca cola?

ja biore i zawsze maz konczy we mnie nie mam stresu choc wiem ze to nigy nie 100 % pewnosci

Gość malenstwo77777
biore tabletki od paru lat i ostatnio mam bole podbrzusza dosc czeste i moze to byc spowodowane ze za dlugo juz biore tablety i cos sobie popsulam???? Mial ktos tak?????????????????????????????????

Gość on.....
moja dziewczybna bierze tabletki juz z 6 lat i zawsze koncze w srodku i jeszd=cze nie jestesmy rodzicami, no ale nalezy pamietac o kilku rzechach: wymioty po zarzyciu teabletki (zwykle do 4h)obniżają działanie tabletek anty... -w razie brania innych lekow pytać czy nie maja one wpływu na działanie tabletek antykoncepcyjnych, zawsze brac tabletke o tej samej porze

Gość Zielonkawa
Jest to stary temat, ale skoro mam pytanie dotyczące właśnie tabletek antykoncepcyjnych to już nie chcę zakładac nowego wątku... Więc, mam 17 lat, czy lekarz ginekolog przyjmie mnie na wizytę bez rodzica i przepisze tabletki anty.? Czy jeżeli mam problemy z tarczycą (hormony) to rownież mogę bez problemu zażywać tabletki? ile kosztuja takie tabletki i na ile wystarcza srednio jedno opakowanie? Prosze o odpowiedzi i z góry dziękuję

Gość gosiaczekrrrrrr
ja poszlam do ginekologa do mojej przychodni jak mialam17lat babka nie chciala mi przepisac tabletek, wiec poszlam do innej przychodni tam byl facet lekarz powiedzial do mnie "mlodsze biora to i ty tez mozesz:)" ale sama mozesz isc bez problemu:)))) tabl kosztuja od niecalych 10zl do 50zl, powiedz ze zalezy ci na tanszych to powinien ci cos z tanszych przepisac! ja biore cilest 17zl:)))) po tabletkach mozesz tez sie zle czuc ale nalezy przeczekac 3 opakowania, jesli zle objawy nieustapia trzeba isc znow po zmiane tabletek, bo tabl.antykoncepcyjne dzialaja inaczej na kazda z nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gosiaczekrrrrr
aaa no i 1 opkaowanie zawiera 21 tabletek potem musisz zrobic 7 dni przerwy i tak wkolko:)

Gość marzena_17
Cześć dziewczyny :) Mam pytanko.. niedługo wybieram się do ginekologa po tabletki i chciałabym tak mniej więcej wiedzieć w jakiej cenie mogą być tabletki ? Wiem,że to zależy od tego jakie mi lekarz przepisze,ale tak orientacyjnie jaka jest cena :) ? Z góry dzięki za odpowiedź i pozdro :)

Gość marzena_17
znalazłam już odpowiedź na swoje pytanie ciut wyżej :) ale mam jeszcze jedno które nie daje mi spokoju.. jak zaczne brac tabletki to ile musze wybrać zeby się bezpiecznie kochać ? jest jakaś reguła czy tak poprostu biore jedną czy dwie i juz ? Błagam odpiszcie mi!!!

Gość poczytajcie dobrze a nie
zakładacie ciągle nowe topiki

Gość malutka07
Hej. Nigdzie nie moge znaleźć forum na którym pisze czy każde tabletki działaja. Może to głupie pytanie, ale zastanawiam się czy tabletki starszej generacji sa tak samo skuteczne jak te nowszej (np,yasminelle). Wiem że od tego zależa skutki uboczne...Dodam że lekarz najpierw przepisał mi tabletki, a potem dopiero zrobil badania. Czy możliwe jest to że te tabletki nie działają?