Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helixo

Moje pierwsze doswiadczenie z seksem analnym

Polecane posty

Gość Helixo

Przed 3 godzinami to przezylem. Bylo super, nie spodziewalem sie tylu wrazen. Bylo naprawde ciasno i goraco w pupce:) boskie uczucie. Dziewczynie jednak to sie to zabardzo nie spodoobalo. Powiedziala ze ja bolalo i sie obrazila. Pojechala na noc do swojej mamy:( Przypuszczam ze jej szybko przejdzie, ale glupio mi ze sam doporowadzilem do takiego kontaku.... jednak nie zaluje bo to bylo cos extra. Jakbym tego nie zrobil to by mnie meczylo. A dziewczynie pewnie przejdzie bo mnie kocha i pewnie zrozumie.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
FACECI TO CHAMY, NAS WSZYSTKO BOLI A WAM RADOCHA, W CIPCIE CZESTO BOLI BO ZA SUCHO, W GARDLO DUSICIE BO ZA GLEBOKO WSADZICIE, TERAZ JESZCZE W TYLKI LADUJECIE, CZY WY MACIE JAKIE UCZUCIA:o

Gość Helixo
Dziewczyna chyba przesadzila z tym bolem. Mnie nic nie bolalo jak mnie kolesie brali od tylca na dyskotece w meskim internacie w Turobinie.

Gość Helixo
No tak, nie ma to jak kobieca tendencja do przesadzania... moze powinnienem wczesniej to z nia uzgodnic, ale jakbym to zrobil to by sie pewnie nie zgodzila. Wyszlo to spontanicznie, ale bylo fajnie. Mile przezycie dla mnie. Tylko ona sie niepotrzebnie obrazila, ale i tak bylo warto. Nie wierze zeby ja az tak bardzo bolalo, przesadza.

Gość no na chama z fiutem nie ma
sie co pchać tym bardziej ,ze to pierwsz raz...teraz w pupie ja szczypie...a kobiecie jest dobrze jak bawisz się dodatkowo perłką i fiut jest do końca wsadzony...na początku boli..ale trzeba caly łeb tam wsunąć i po bólu

Gość Helixo
liżę sobie jaja co dzień rano, takie małe hobby :classic_cool:

Gość Helixo
poza tym zapomniałem dodać ze jestem doswidczonym transwestytą ktory przebierajac sie w starą damska bielizne z lat 80-tych świadczy usługi sexualne dla spragnionych doznań analnych emerytów wojskowych

Gość Anty-Helico
Jest jeden podszywacz na forum, ktorego teksty sa tak idiotyczne, ze powinno sie go banowac za kazdym razem. Ile razy mozna czytac o kale wielblada toczacym sie dolinami Galapagos i o wezach wychodzacych z odbytow zdechlach swinek morskich?