Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupowałam

która moze nazwac siebie dziwką

Polecane posty

Gość kupowałam

moze zbyt ostro powiedziane ale czy niektóre z was mają taka swiadomośc ze nimi sa idą do łózka z pierwszym który was ze chce np poznanym na dyskotece, ? generqlnie młodziez tak się bawi i uzywa, doswiadcza, próbuje, maja radośc ze jakis ja chciał i wielkie to jest byc przelecianą. Jednak z wiekiem człowiek sie wstydzi ze tak sie nie szanował, ze tak dawał się dotykac wszystkim kolesiom. Potem wstyd spojrzec po latach na ulicy na nich , idą z zoną dziećmy, wy tez idziecie z dziecmi i mijacie ich..o to ten mnie brał od tyłu w trakcie dyskoteki za drzewem, o to tą bzykałam, fajnie było. szacunku do swojego ciała w młodości sie nie ma, potem przychodzi wstyd. tez tak macie? czy macie swiadomość ze robiłyscie żle? czy sa te które jednak to lubia i sie nie wstydza i nadal to robią jak się okazja nadarzy? zdradzacie partnera , męza?

człowieku...ty masz poważny problem, niewielkie zaburzenie psychosomatyczne...chcesz o tym porozmawiać?

Gość masz masz
Problem :P sam ze sobą ... Mimo pzreżytych juz ...( ) dziesięciu lat i tego, ze w moim życiu często robiłam co chciałam i czasem dawałam się ponieść fali iskrzenia to ... nigdy nie straciłam szcunku dla samej siebie. Mam prawo lubić seks i mam prawo do tego aby te "lubienie" spełniać :D:D

Gość kupowałam
nierozumiem co w tym topicku jest dziwnego i dlaczego jestem obrazana i wyzywana?

Gość kupowałam
rozumie ze odezwały sie te co sie własnie w młodości puszcząły bądz puszczają i stąd ten agresywny odzew. Ciekawe czy jak dojrzejecie tez tak będziecie z podniesiona głowa mijały faceta który brał was od tyłu pod drzewem. Widac ze nie ma tu szacunku dla swojego ciała.

Gość terminwaznosci
ja w sumie moge nazwac siebie łajdakiem ,ale nie dziwka

Gość Ichuana
Nie daję się dotykać każdemu, który tylko tego zapragnie. Nie pieprzę się w lesie, za drzewem, czy w krzakach, ale tylko i wyłącznie w wygodnym łóżku. Miałam wielu partnerów sexualnych, ale nie mam się za puszczalską, siebie szanuję i wiem do którego łóżka wskakuję.

Gość kupowałam
czyli wykorzystywałes naiwne panienki które godziły sie byc brane pod drzewem bądz pod remizą od tyłu?:D

Gość kupowałam
musztarado jestes żałosna i pewnie stąd ten odzew bo ciebie kazdy facet rąbie pod remiza , dowartościowujesz się w ten sposób, idziesz z brudnym i smierdzącym nawet facetem, wazne by cie brał. No i nie masz szacunku do innych. Dziękuję jzu za twoje wypowiedzi.

Gość romansu nie
myszka ruda bądz maszkara:D żal mi Ciebie forumowiczko. Tryskasz jadem, a jedyne wytłumaczenie to takie ,że chyba jednak nie spojrzy na ciebie nawet pies z kulawą nogą. Stąd ta agresja.

Gość kupowałam
niestety nie mam pryszczy i nie jestem nastolatką. Ty nia jestes więc jaknajbardziej ciebie rozumiem, wiek dojrzewania jest trudny. Czy z toba rodzice jeszcze wytrzymują?

Gość romansu nie
alez Ty jednak glupia Jestes, idz pod remize lepiej, autorko topiku...

Gość kupowałam
tak, puszczalam sie jak bylam mloda, kazdy mnie bral pod remiza, ale teraz juz sie nie daje. Apeluje tez do was, zebyscie sie tak nie oddawaly kazdemu, to nic przyjemnego.

Gość romansu nie
durna babo nie podszywaj się pode mnie bo jestem za autorka topiku i nie rób zamieszania prosta pryszczata ruda myszo. Autorko- mam podszywacza tak więć jakby co olej ją:) moze i ja nie bedę do niej pisała juz. szkoda czasu:D

Gość kupowałam
no faktycznie dzieciak ma radoche, przynajmniej jej czas zleci robiąc zamieszania nieco:d. Pozdrawiam"romansu nie" :D

Żeby nazwać siebie dziwka, kobieta musi przekroczyć granicę którą nawet faceci nie przekraczają. Poza tym inaczej patrzy sie na dziewczyne którą sie posuwało, a zupełnie inaczej na tą którą obserwowało się jak była posuwana, dodatkowo to była wtedy twoja dziewczyna(sic!)

Gość kupowałam
dobra, ja tez nie bede pisala, z Toba tez nie, bo chyba jednak prosta jestes, skoro obrazasz innych pa

Gość żongler
Myszka ruda- czy ty naprawde nie masz co robić? Wyjdz stąd a nie obrazaj ludzi jak nie masz nic do powiedzenia. ja to brałem dziewczyny za dyskotekę, chetne były , robiły loda to czemu nie. Naiwne puszczalskie. Nie mysla nawet o konsekwencji ciązy. Podpowiedziałem kumplowi ze ta jest łatwa no i kumpel do niej podbijał. Dała sie mu również. No i takie sa te nastolatki z dyskotk:D

Gość kupowałam
jestem jeszcze dziewica stad moje pryszcze, nie ma sie co smiac

Gość romansu nie
żongler- mój kumpel tez mi opowiadał ,że polecał jedną taką innemu i w rezultacie pół dyskoteki ja miało :d. brak szacunku.

Gość kupowałam
żebyscie wiedzieli ze młodzi faceci mówia o tym z która byli i co robili. Potem kolej na następnego. Dziewczyna mysli ze się im podoba i ze jest piękna, a tu chodzi o wykorzystanie tej naiwnej puszczalskiej. Zongler:D

Gość żongler
żongler- kupowałam no jak widzisz jest tak jak piszę. Puszcza sie taka laska to ja bierzemy i obracami a ona traci u nas szacuneczek a sama mysli ze ject atrakcyjna i kazdy ja chce. Błędne myslenia:D. No ale my faceci lubimy naiwne laseczki:D. Potem tylko ryczą i łażą za nami ,a czy ja jej kazałem iśc do łóżka ze mną? czy ja jej obiecywałem coś? od razu myslą ze juz z nią chodzę,a ja tylko chciałem loda :D

Gość kupowałam
żongler do żonglera, uwaga, uwaga, haha

Gość żongler
do kupowałam - napisałem ci ze nie jestem Zongler ale żongler- nie widzisz? Zongler kojarzy mi się z Zongiem z Polsatu a ja żongluje z panienkami a nie zzZonkuję:D Jeszcze jestem na etapie dyskotek , więc pewnie w sobotę znów jakąś uda mi sie wyhaczyć na numerek. romansu nie- kupowałam- jestescie z tych nienaiwnych. Szacuneczek. żongler!!!

Gość przepraszam żonglerka
sorki żongler, no tak - to klawiaturka nawaliła.Podszywacz nadal tu jest jak widzę.

Gość woda mineralna
zongler jest dla mnie załosnym mitomanem.brendzlujacym sie w miejskiej toalecie

Gość żongler
powiedziałem prawdę jak jest jako facet.

Gość Yovisna
Życie to w ogóle jest niesprawiedliwe. Kobieta, która lubi sex i miała wielu partnerów będzie nazwana puszczalską. Mężczyzna natomiast co najwyżej zostanie określony mianem Don Juana czy Playboya.

Gość zelig
no bo tak to juz jest kolezanko.podoba mi sie jak pozniej kobieta mówi mi :tylko nie mysl ze ja tak z kazdym ide do lózka......NIGDY BYM TAK NIE POMYSLAŁ zawsze odpowiadam.....i wtedy tak se mysle ze pewnie.........................................kazdemu tak mówi:)