Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili125

Deltim Fokus - prosze o opinie mamy ktore maja ten wozek....

Polecane posty

Gość lili125

ja mam ten wózek, jest bardzo fajny, super się go prowadzi, montuje i składa, moja koleżanka stwierdziła, że jest bardzo, bardzo fajny, mam 4 miesiączne dziecko i stosuję już spacerówkę i jest fajna bo jak dziecko śpi to można je położyć płasko, a jak nie śpi to można ciut mu podnieść tył i wówczas jest w pozycji półleżącej ale bardzo delikatnie. ja jestem zadowolona z zakupu.

Gość lii125
szczesliwa mamo >>>czy mogla bys podac wymiary gondoli??? i czy ten wozek ma skretne przednie kola....???

ja tez mam - ten njjasniejszy kolor prawie bialy, w srodku jest czysciutki bialutki,,,,, gondola duza ,kola nieskretne,tylko jak go kupywalam to myslalam ze jest lzejszy..:O glownie uzywam fotelika nakladanego na stelaz,bo mala nie lubi gondoli,ma 3 mce :)

Gość lili125
monia >>> w opisach piszą ze 14 kg wazy... a jaki masz fotelik czy jest rozkladany na plasko???

monia25 nie martw się moja też gondoli nie lubi;) założyłam jej już spacerówkę:) w kwietniu a miałam to zrobić w czerwcu:) ale cóż nie narzekam na ten wózek bo jest bardzo fajny:)

moze i wazy 14 kg-ale w takim razie to duzo....:O fotelik jest normalny- do kompletu tez deltma, szczesliwa mamo-zartujez___ juz spacerowka/?? a ile niunia ma dokladnie???

identyczny problem,,,,,:O niewidac swiata,ale moja ma 3 ,5 mca,wiec spacerowka odpada,,,ale fotelik lubi

Gość jjdfkdjdfhhfdhfd
Macie może linka to zdjęcia tego wózka?? To wózek głeboki, który można przerobić na spacerówkę, cze tylko głęboki??

Ja też mam ten wózek. Nie narzekam. Bardzo praktycznie się składa, zmieści się do bagażnika samochodu. Nie jest lekki, ale do piwnicy jakoś zjeżdżam po schodach. Gondola jest duża, więc mała jeszcze się mieści, ale nie długo przesiądziemy się na spacerówkę.

wlaśnie mąż poszedł i kupił fotelik do tego wózeczka:) samochodu nie mamy ale przyda się na podróże pociągiem bo zawsze wygodniej a później i do samochodu czasami się przyda jak nas ktoś weźmie:)

szczęśliwa mamo - dlaczego w gondoli świata nie widać, przecież jest w nień możliwość regulacji oparcia?? nie mam tego wózka ale myślę nad kupnem

Gość a ja z innej strony
dziewczyny ile ten wozek kosztuje?

hej marsjanka :) też sie zastanawiam nad kupnem tego wózka....

W styczniu kupiłam za około 900 złotych ( bez fotelika). Jest możliwość podnoszenia oparcia w gondoli, tylko to raczej dla dziecka siedzącego, bo dość znacznie się podnosi.

Gość majka444
Witam Was! Ja też mam ten wózek i jestem bardzo z niego zadowolona. I w porównaniu z innymi wózkami nie jest wcale ciężki. Za swój zapłaciłam 700 zł. Był tańszy ze względu na kolor, ktory mi osobiście sie podoba. Wielka zaletą jest to, że szybko sie składa i że istnieje możliwość podniesienia oparcie w gondoli.

ja również jkestem posiadaczką deltima i dotychczas \"( a niunia ma 7 miesiecy) jestem z niego bardzo zadowolona. Gondola naprawde jest obszerna-moja córa jeżdziła w niej przez calą zimę w grubym śpiworku i wcale nie było jej ciasno, jest bardzo przytulna i cieplutka, dziecku nigdzie nie podwiewa. Mozliwośc uniesienia o której piszecie nie jest natomiast moim zdniem najbardziej szczęśliwym rozwiązaniem gdyż składa się w ok. 1/3 długości wózka i dziecko musi nagle usiąść a jeżeli jest długie to przy takim złożeniu dziecko nie ma wystarczającej przestrzeni na nóżki. Gdy córa miała 5,5 miesiąca przesiadłysmy sie na spacerówkę i jestt super-duże pompowane koła daja poczucie komfortu przy naszych dziurawych chodnikach. Malutki mankament który obserwuję właśnie teraz ( a więc gdy córa waży ponad 8 kg) to waga wózka. razem z córą musze bowiem dzwigać ponad 20 kg!A to nie lada wyczyn wtelepać się z takim ciężarem na 2. piętro;) Myslałam nad kupnem kolejnego lżejszego wózka ale doszłam do wniosku że przeczekam jeszcze tan sezon bo nie wyobrażam sobie zimą jeżdzic z dzickiem taką delikatna spacerówką z plastikowymi kółkami-zakopanie w sniegu murowane;) A deltim sprawdza się w takich warunkach wprost rewelacyjnie. Aha-zapomniałabym o foteliku. Polecam! dużo szerszy niż np. chicco więc dziecko nie jest w nim ścisnięte w wieku paru miesięcy. Rewelacyjnie sie sprawdza zamontowany na stelazu wózka-szczególnie przy szybkich zakupach np. w markecie-nie trzeba całego wózka do bagażnika ładować, wystarczy sam stelaż no bo przecież fotelik i tak montujemy w aucie. u nas sprawdził sie ponadto jako leżaczek-bujaczek w domu. Nie musielismy więc wydawać dodatkowych pieniedzy na leżaczek a niunia uwielbiała w nim zasypiać kołysana przez tatusia:) Reasumując- świetny wybór, no i cena przystępna. Wagowo o niebo lżejszy niz Tako lub inne molochy, wizualnie niczym nie odbiego od Bebe confort czy Peg perego. Ocho-rozpisałam się za bardzo, przepraszam:P pzdr wszytskie mamusie i te oczekujące dzidziolków:)

Gość Odgrzewam temat
Widział ktoś te nowe kolory Fokusa ( teraz nazwa sie to Puma), ładne są? Bo ze zdjęć nei widac czy nie za bardzo jaskrawe a w sklepach tych wózków nigdzie nie widziałam. A poza tym do posiadaczek Fokusa: nie skrzypi Wam ten wózek? Bo w sklepie wydawało mi się że jakiś taki rozklekotany jest.

Gość przyszła mama......
ewcia26 - bardzo Ci dziękuję za opinię. Tyle w niej optymizmu że jak dotychczas dopatrywałam się w tym wózku wad (brak skrętnych kół) - to teraz uznałam że nie ma to aż tak dużego znaczenia. Wczoraj brałam zakup tego wózka pod uwagę - a dziś jestem pewna że go chcę. Jeszcze raz dzięki

Gość hania_30
a co myslicie o bartatinie classic? dla mnie jakos zgrabniej wyglada od edltima i jest chyba lzejsza.a i gwarancja jest na dwa lata.

podnoszę temacik bo ja teraz mocno sie zastanawiam nad kupnem tego wozeczka ale teraz deltim robi je pod nazwa delti puma - (to to samo co deltim fokus) jest o wiele ładnieszy jak dla mnie, te kolorki są cudowne i materiał jest jak dla mnie brdzo dobrej jakości i taki naprawde milutki w dotyku, pożądny (w porownaniu np z mikado wypada super, b o mikado matriał jest okropny i jakos bleee) a funkcje ma te same. Oglądałm je w askocie we Wrocku - teraz tam jest na nie promocja. http://www.delti.com.pl/delti/pl/modele/puma/ tu mozecie go zaobaczyc czy jakas posiadaczka moze sie jeszcze wypowiedziec ? szczesliwa mamo - kupiłaś go? jak sie sprawuje?

ODRADZAM!!!!!!!! jEST BARDZO CIEZKI, mieszkam na 2 pietrze i znoszenie go to horror. Gdy znosze mała w gondoli to lezy ona niemalze na glowie, gondola jest niewywazona i przechyla sie mocno w doł, nast duzy problem to montaz gondoli na stelazu-uszy sa niewygodne i naprawde ciezko jest trafic gondola(szczegolnie gdy w srodku lezy dziecko) w stelaz. Jestem osoba bardzo aktywna duzo jezdze i ten wozek to pomylka, musialam kupic drugi. Moga go kupic osoby ktore nie musza go znosic ani rozkladac. Budke mozna albo zlozyc albo rozlozyc-brak regulacji posredniej, bardzo krotka oslonka na gondolke i spacerowke-nie chroni dziecka ani przed wiatrem ani przed zimnem. Plusy to to ze stelaz latwo sie sklada i zajmuje niewiele miejsca.Szczerze odradzam

Gość kstopka
witaj mam ten wózek i jestem z niego bardzo zadowolona. jest bardzo wygodny i stabilny, moja córeczka leży w nim jak w lordowskiej karecie. polecam i pozdrawiam

Witam Jestem szczesliwą (naprawdę!) posiadaczką wózka Deltim PUMA. Kupiłam go na allegro w komplecie z fotelikiem za 200zł z czego się BARDZO cieszę... Wózek ma bardzo wiele zalet, ale niech nie kupują go osoby, które muszą targać wóz na któreś tam piętro bez windy lub często podróżują samochodem z małym bagażnikiem! To DUŻY wózek i ciężki. Sprawdza się znakomicie jako pojazd terenowy, niestraszne mu dziurawe chodniki i zaspy śnieżne! Dla mnie bardzo dużym plusem jest normalna, duża gondola na pierwsze miesiące życia dziecka. Spacerówka rozkłada się całkiem płasko i jest długa i szeroka. Wózek jest wykonany z dobrych jakościowo materiałów, np pokrowiec na nogi to nie tylko jakaś cienka szmatka, tylko ma kilka warstw i naorawdę chroni nóżki dziecka przed chłodem... Polecam wózek PUMA wszystkim, którzy chcą wygodnie spacerować z dzieckiem i którym zależy również na wygodzie swojej pociechy. Nie polecam osobom często pakującym wózek do auta, w dodatku małego.... Ja jestem również bardzo zadowolona z faktu, że kupiłam wózek używany na allegro - wózeczek PUMA jest wykonany z dobrych materiałów i naprawde wiele dzieci musiałoby go eksploatować, aby się zniszczył... a jak sie kupi wózeczek taniej, używany, to zostana pieniążki np na kupno lekkiej spacerówki-parasolki na podróże samochodem. Ach i jestem bardzo zadowolona z fotelika saochodowego, który jest w zestawie. Jest on dużo większy i szerszy od wszystkich innych fotelików które znam, w związku z tym starcza na dużo dłużej - prawie do roku a nei tak jak inne przez 4-5 miesięcy....