Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana ...

wypadły mi włosy !!!!!!

Polecane posty

Gość jestem zalamana ...

jestem załamana... powodem sa moje włosy ktore rozjasniam od 4 lat. kilka dni temu jak zwykle rozjasnila mi kolezanka w domu ktora pracuje w salonie fryzjerskim. Po splukaniu rozjasniacza włosy mi normalnie wychodziły całymi pasmami :(((( jak ja to zobaczylam to zrobiło mi sie bialo przed oczami. Po wysuszeniu okazało sie ze mam na czubku głowy taki mały jezyk :((( zostaly z gory tylko mi odrosty!!!! ale reszta wlosow nie jest w takim tragicznym stanie. Zrobilam sobie przedzialek na bok i zasłonilam te krociutkie włosy. Kolezanka twierdzi ze to przez silna wode 12%. Kazała mi teraz wzmocnic wlosy roznymi odzywkami.... Nie wiem co teraz robic !!! Normalnie nie wytrzymałam i plakalam jak dziecko :((( jestem blondynka i nie chce rezygnowac z tego koloru jednak nie wiem jak mam farbowac wlosy na blond by sie nie powtorzyła taka sytuacja bo po raz drugi bym tego nie wytrzymała!!! PROSZE O PMOC !!!! jestem załamana....

Gość 8
pewnie lepiej mieć łyse placki na łbie, ale mieć tlenione bląd włosiska...... buahahahaha

Gość 8
pewnie lepiej mieć łyse placki na łbie, ale mieć tlenione bląd włosiska...... buahahahaha

Gość paradoksalnaLaksa
kurwa zrob sobie czrne braz rude, kasztanowe od nich ci włosy nie wypadna!!1 ales pusta jest niszczyłąs włosy to teraz masz!!! przestan je utleniac!!!

Gość jestem zalamana ...
nie chce juz ich ulteniac !!! NIGDY w zyciu rozjasniacz ale nie wiem czy po farbie moze sie stac to samo ???

Gość poszukaj w googlac
najlepiej zrobisz jak obetniesz sie na krotko i dasz wlosom dojsc do siebie teraz nic juz nie zrobisz z nimi chyba a bardzo masz dlugie ? i bardzo bedzie Ci zal obciac ?? ja tez kiedys mialam tak spalone ze pasmami wychodzily i zadne odzywki, maski i balsamy nie pomagaly a po kazdym myciu bylo coraz gorzej obcielam wiec na krotko i odrosly zdrowe i silne :) kilka miesiecy mozesz chyba w krotkich wlosach chodzic ?

Gość jestem zalamana ...
jaka farba jest najlepsza ??? prosze o konkretne firmy ...

Gość jestem zalamana ...
i znowu rycze :(((( nioo ma długe wlosy ale konce nie sa zniszczone bo ja rozjasniałam zawsze odrosty a poza tym podcinam regularnie koncowki

Gość Hi hii ja też nie czekam
Tak jeszcze teraz te wypadające włosy pofarbuj. Chyba nie ma sensu z taba gadać :)

Gość jestem zalamana ...
nie mysle narazie o zadnym farbowaniu !

Gość poszukaj w googlac
a nie mozesz ich obciac na krotko ????????????/ za pol roku odrosna i beda zdrowe i mocne takim farbowaniem teraz nic nie zdzialasz a na pewno sobie zaszkodzisz trzeba bylo wczesniej myslec a nie ryczec teraz obetnij i po klopocie wlosy tez musza kiedys odpoczac jako ze sa one zyjącą czescia organizmu

To po co pytasz o farby? :) Ok, ja proponuje przyzwyczaić sie do krótkiej fryzurki

No włos nie do końca jest żyjącą częścią organizmu, ale niektórzy na kupach nawet się nie znaja to co dopiero na włosach...

Gość kolargolka
zostaw te włosy w spokoju a najlepiesj jak pisze --hihi ja tez nie czekam--- obetnij wyrosną zdrwosze

Gość jestem zalamana ...
ok dzieki za rady

Gość kup sobie
rekonstruktor K-Pak firmy Joico ( w sklepie fryzjerskim ) i już po jednym użyciu zobaczysz różnicę.No, nie płacz :)

Gość poszukaj w googlac
o tym obcieciu to ja pisalam :P a nie hihi ja tez nie czekam :P BTW skoro 3 osoby mowia zebys obciela to nie ma innego wyjscia :)

Gość kolargolka
poszukaj.....-- sorry :-D

Gość kup sobie
wcale nie musisz obcinać . Ta odżywka działa cuda !

Gość kolargolka
i połowe bedzie mieć króciutkie,a reszte długie?

Gość poszukaj w googlac
kolargolka ---> nie ma problemu :) z resztą mi nie chodzi o żaden poklask :) kup sobie ---> ta odzywka chyba nie jest taka cudowna bo na moje spalone wlosy nie pomogla i zmuszona bylam je obciąć na jeżyka :)

Gość kolargolka
poszukaj w goglac----;-)

Gość jestem zalamana ...
tylko nie wyglada to tak zle bo jak mam przedzialek na bok to nie widac tych ktrotkich wlosow> Kurde to jest jedyny plus w tej sytuacji. Wiem ze jestem głupia i mam nauczke- wiecej nie popełnie wiecej takiego błedu !!! Tylko chce teraz zregenerowac te włosy bo sa zniszczone jednak nie az tak tragicznie

Gość jestem zalamana ...
znacie jakies sposoby ktore mogłyby wzmocnic włosy ??? jak tak to piszcie bede tu czesto zaglądac .... przeczytalam juz wiele informacji na ten temat ale zalezy mi ma opinii innich ludzi ...

Gość zwariowana 30stka
o lol i pomyslec ze mam 30 lat i jeszcze nigdy nie farbowalam wlosow:P za to moja siostra zmienia ich kolor praktycznie co kwartal :O podesle ja tu to moze ci cos poradzi;)

Gość jestem zalamana ...
bede wdzieczna :)

Gość poszukaj w googlac
ja farbuje wlosy srednio raz na 2 miesiace tylko i wylącznie farbami PALETTE ale teraz mam zdrowe i mocne wlosy - po tym obcieciu na jezyka - i nic zlego sie z nimi nie dzieje :D

Gość jestem zalamana ...
doradzcie mi cos jeszcze plissss