Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *****************

CO KUPUJECIE NA DZIEŃ DZIECKA?

Polecane posty

Gość do tej tej
A trzeba cos kupowac??? Ja zawsze bralam dzieciakow na spacer czy na lody Komercyjne mamuski mysla ze jak kupia drogi prezent to juz wystarczy. !!

na spacer chodzimy codziennie, na lody za mala jeszcze... Jasne ze nie TRZEBA nic kupowac , ale mozna :) no też sie zastanawiam wlasnie czy na tej glowie bedzie wygodnie... Moja córeczka teraz śpi... na takim wielkim pluszowym misiu. Wyrzuca poduszke za łozeczko i kladzie sie na tym misiu i tak zasypia :D dlatego pomyslalam o tym... :D

Gość daruj sobie
takiemu malemu dziecku i tak mu wszystko jedno czy jest dzien dziecka czy nie.

pewnie ze tak. dlatego co miala dostac juz dostala albo dostanie w najblizszym czasie a nie koniecznie 1 czerwca opakowane w papier :D

ja planuję całą ekipę zabrać do kina, oprocz Kuby oczywiście, dla Julii będzie to pierwszy raz, więc mega przeżycie:-D

a moj 7-latek wymarzyl sobie stroj sportowy, taki jak maja pilkarze z logo Menchester United, a po wczorajszym ich zwyciestwie w ogole oszalal! :-D maly odlicza dni do 1go czerwca ;-)

Gość Zdrojowa 1,5
Ja 4 miesięcznej dziewczynce jako matka chrzestan kupiłam sukienkę i grzechotkę taka droższą. Myślę, że to wystarczy bo często jej coś kupuję bez okazji. To córeczka mojego brata, bardzo ją lubię a sama nie mam dzieci.

Gość heloł
ja nie kupuje nic na dzien dziecka, miszkam w uk a tu sie nie obchodzi.... ale na urodziny w lipcu baby anabelle i wozek do kompletu :P mysle ze to dobry prezent dla 3 latki zwlaszcza ze mama spodziewa sie dzidziusia :)