Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiooNiA

Chcialam przytyc... i w koncu sie udalo..

Polecane posty

Zawsze chcialam troche przytyc.. , slyszalam ze dziewczyny tyja po tabletkach ja bralam diane i nic nie przytylam, ale bralam ja na cere.. , pozniej bralam Yasmin, mialam po niej depresje, a teraz biore cilest I PRZYTYLAM! z 2kg.:) zwiekszyl mi sie apetyt.:) w koncu, ci ktorzy chca przytyc wiedza dlaczego sie ciesze.:) buziaki.

Gość nikooo
hej ja tez marzylam o tym aby miec wiecej cialka i udalo sie wiec wiem o czym mowisz.tylko ze ja prztuylam 5 kg a moze juz wiecej hehe:)

Gość szkoda kasy
ja tez chcialam przytyc , myslamz e jak zaczne brac tabletki to przytyje z 3 kg a tu nic, waga jeszce spadla z 1kg lub 2 , bralam logest a teraz novenette

ja zaczne brac harmonet od kolejnego cyklu, i mam nadzieje ze tez mi sie uda. bo wygladam narazie tragicznie:).i 5 kg to byloby pieknie:).

Gość normal girl
Ale Wam zazdroszcze.Rowniez chcialabym miec takie problemy.A ja tyje od samego patrzenia na jedzenie i i tak cale zycie zycie jestem na diecie.No i full kasy musze wydawac na kremy wyszczuplajace i rozne srodki wspomagajace odchudzanie.Nawet nie wiecie jak macie dobrze

nie tak do konca.:/. brak apetytu, napady glodu, tylko wybrane produkty trawie, -> powazne problemy z zoladkiem, zagrozenie cukrzyca, polamane paznokcie, wlosy garsciami wypadaja. wiec jak widzisz nie jest tak kolorowo. i fu. te wystajace kosci.. :/.

i bynajmniej nie mysl, ze to anoreksja, czy bulimia. poprostu taki organizm dziwny:/.

Gość normal girl
No moze faktycznie masz racje. Oj,chetnie oddalabym Ci te 5 kilo.Wtedy obie bylybysmy happy.No moze jedynie biustu nie chcialabym zmniejszyc,gdyz z niego akurat jestem zadowolona.

no to tez bol:/. a ja mam tak ze jak przytyje jest ok, potem znowu 4-5 kg idzie sobie gdzies, i zabiera ladny biust i brzuszek.:(. teraz brzuch mam wklesly , to czasem nawet ale boli.. :(. tak jakby mnie cos wciagalo:(.

Gość normal girl
Uwielbiam jesc,zwlaszcza slodycze,ale musze sobie odejmowac od ust..Na Twoim miejscu pewnie staralabym sie jesc bez opamiatania,wszystko co tuczace,czyli np.czekoladki,ktore tak kocham.Niemozliwe ze jesli bedziesz ladowac w siebie tyle kalorii to schudniesz.No,ale faktycznie,moze nie mozesz jesc wszystkiego.A to juz bol...

Gość normal girl
Aha.Po pigulkach oczywiscie rowniez przytylam,ale ja juz chyba tak mam ze tyje od wszystkiego.A jestem łasuchem i czasem nie umiem sobie odmowic.Wole juz nie zjesc kolacji itd.niz np.odrzucic calkowicie slodycze.

czekolady to tak z trzy dziennie, chipsy, pizza, frytki, wszystko co niezdrowe i tuczace, ale gdzie to idzie to nie wiem..:/. moze sprobuj owocow duzo jesc< jablka np. hamuja apetyt>, jakis sport..?? nie wiem. nigdy nie stosowalam diet, chyba ze lekkostrawne po pobytach w szpitalach:(. trzymam kciuki i wierze ze uda Ci sie zgubic te upragnione pare kilo!!! :).

Gość normal girl
A ja trzymam za ciebie ze troche przytyjesz.Dzis kupilam kolejny krem.W sumie juz widac efekty,ale najgorsze jest to ze jak tylko juz sobie poluzuje ,bo wydaje mi sie ze jest ok.,to od razu waga wraca.Do konca zycia bede na diecie.Haha.Bywa..........

Gość diane
ja po dianie przytyłam 2 kilo wciaz mam apetyt ale mam chustawki nastroju. za to piersi nawet o milimetr sie nie powiekszyly

Gość diane
dodam ze tez strasznie mi zalezało zeby przytyc