Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Czesc Dziewczyny Prosze o wpisanie mama ktore oczekuja dziewczyneki .... Zobaczmy ile nas jest serdecznie pozdrawiam

Gość myszkawkrzaczkach
Bardzo Wam córeczek zazdroszcze i gratuluję... Anna, uwazam że bardzo dobry wybór imienia. Pozdrawiam. Imienniczka Ania z Wawy ;-)

Gość zallamka
Zazdroszczę, ja niestety będę miała syna, a zawsze marzyłam o córce:(

Witam dziewczyny Ja mam w brzuszku Wiktoire a termin mam na koniec sierpnia poczatek wrzesnia Serdecznie pozdrawiam

ja tez mam w brzusiu córcie prawdopodobnie IZE i tez sie ciesze ze to ona ale najwazniejsze to to zeby zdrowe było, w sumie kazdy ma jakies tam mazenia, córka albo syn i wiadomo ze czasem mozna byc rozczarowanym, ale przeciez sami sobie zmajstrowaliscie ja bądz jego :D ono sobie tego nie ustawiło :)

A ja mam jedną dziewczynke w domu--Karolinkę 2lata i 7m-cy. Drugą dziewczynke ---Anię pod sercem❤️(30tc)termin połowa lipca. I jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa:):):):)

Gość momia-80
cześć :) a moja Ola urodzi się pod koniec czerwca :)

ja tez mam w brzuszku dziewczynkę. moja malą księżniczkę. ma przyjść na świat w lipcu.nazwe ją Oliwia albo Zuzia :-)

Witam wszystkie dziewczyn ale troche sie tu nas nazbieralo Ciesze sie i mama nadzieje ze bedziemy w kontakcie serdecznie pozdrawiam

U nas też najprawdopodobniej dziewczynka - będzie miec na imę Alicja, termin mam na 4.sierpnia. Ciekawe jak szybko się pojawi konkurencyjny topik dla mam chłopców:)

u mnie też dziewczynka MARTYNKA termin na 14 czerwca :)

U mne prawdopodobnie tez bedzie corcia----juz druga :-) Na imie jej damy Emilia Zofia

Hej!! U na też bedzie dziewczynka Zuzia:) I to na dniach:)

witam:)u mnie tez bedzie coria(tak czuje)i ciesze sie bardzo,jednak gdy splata nam figla i wyjdzie chlopczyk to tez bedzie super:)pozdrawiam

Gość POTRÓJNAMAMA
JA MAM DWÓCH WSPANIAŁYCH CHŁOPAKÓW A TERAZ BĘDZIE CÓREŃKA OLEŃKA DOŁĄCZY DO NAS POD KONIEC CZERWCA.POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSIE !!!!!

A ja czekam jeszcze na Julcię jakieś trzy tygodnie :)

Moja córeczka Julka przyjdzie na świat dosłownie na dniach i już się nie mogę doczekać tego spotkania :) Pozdrawiam inne mamusie dziewczynek ..... .....i chłopczyków także :)

Hej dziewczyny co tam U was nowego slychaj jak sie czuja mamausie dziewczynek serdecznie pozdrawiam

Hej dziewczyny co tam U was nowego slychaj jak sie czuja mamausie dziewczynek serdecznie pozdrawiam

no jak sie czuja hehe dobrze, stresowo :) prace trzeba zrobic z info. bo mnie do egzamów nie dopuszcza a egzaminy za tydzien i az do 19 czerwca :o a ja mam termin na za dwa tyg, i w dodatku bede tydzien w tej klicce lezec bo cesarka sie szykuje ech... zebym zdazyła pozaliczac, i nie urodzic w czasie egzaminu hehe, na 8 czerwca przewidziany jest Angol :P a babka nie lubi cienzarnych bo jedna kiedys zaczeła jej rodzic i teraz ma dylerke jak mnie widzi na lekcji :P, wogóle powiedziała ze juz mam zaliczone a na egzaminie mnie niechce widziec hehe :D:D bidna kobitka :)

To to rzeczywiscie masz stresowo ale ty tak zabradzo sie nie stresuj bo to nie dobrze dla dzidzi wiem ze to latwo powiedziec no coz trzyma kciuku i daj znac a ogolnie dobrze sie czujesz? pozdrawiam

WItam :) też oczekuję dziewczynki :) drugiej. Pierwsza ma prawie 3 latka i jest urocza. Chciałam mieć drugą córcię, bo małe dziewczynki są SUPER :D :D :D

Gość Inka67
A macie jakiś przepis na dziewczynki?