Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina759

czuje zawisc i ....

Polecane posty

Gość nina759

spotykalm sie z zonatym facetem i on teraz wybral zone ja zalatwilam mu dobrze platna prace (wtedy jak sie poznalismy groszem nie smierdzial) opiekowalam sie nim a on teraz tak mi sie odplaca. Gdy widze jak pisze sms do swojej zony jestem zazdrosna i ogolnie czuje zazdrosc i zawisc ze innym sie tak uklada a mnie nie. co wy na to

nie obraz sie, ale zadawanie sie z zonatym facetem z reguly tak sie konczy...przewaznie kochanka jest dla niego odskocznia, zabawka,rozrywka....nie wiem na co liczylas w takim zwiazku, ale wydaje mi sie, ze powinnas sobie uswiadomic, ze zawsze bedziesz ta druga, juz tacy faceci sa .....

Gość nina759
ale to chamstwo tak kogos zostawic i jeszcze te moje uczucia nigdy nie czulam zawiscie zni zazdrosci bo wszystko co cchcilampotrafilam sama zdobyc ale nie w kwestii mezczyzn...

wiem, ze to jest chamstwo, ale rowniez chamstwem jest zdradzanie zony, wiec jesli on nie ma zadnych zasad, to dlaczego z Toba mial obejsc sie inaczej?

Gość nina759
Wiadac ma jakies zasady jesli wrocil do zony... Czasem z tego powodu czuje sie jak scierka czy powinnam?

NIE POWINNAS ! To on, nie ma taktu, klasy i jest zerem moralnym...ale zawsze jest ALE...to wszystko zalezy, czego oczekiwalas po tej znajomosci na poczatku zwiazku?, co Ci obiecywal? itd.itd.... Jak widac, jestes na przegranej pozycji,bo on do zony wrocil i udaje skruszonego.Na pewno bedzie robil wszystko by \"odkupic\" przed nia swoje winy a Ty bedziesz cierpiec, wiec staraj sie ZAPOMNIEC...bo inaczej stracisz kolejne miesiace zamiast po prostu ZYC ....

Gość moge cie przytulic
ale ja nie rozumiem, po kij mu zalatwialas cokolwiek?

Gość Miej to w dupie
Prosty wniosek: nie zalatwiac chlopom roboty. Niech se sami szukaja.

Gość cynicznie zauwaze
A mi sie coś wydaje, ze założycielka topiku to.... zonka, a zakładając taki topik chce ośmieszyć kochanki

Gość nina759
wcale nie chce osmieszac kochanek naprawde jestem w takiej sytuacji WCIAZ jemu juz nie przeszkadza to ze zdradza zone. A ja sie w nim zakochalam .Co Wy na to?

Gość nina759
ZWROCCIE UWAGE NA DATE PRZEDOSTATNIEGO I OSTATNIEGO WPISU

Gość Ty się zakochalaś ...
a myslisz, że jego zona go nie kocha ? Jak widac on rowniez ją kocha :) Poza tym to co on ma byc z toba z wdzięczności? Chcesz takiego ukladu?