Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snake84

stawka płacy 6,5 zł -to dużo ?

Polecane posty

Gość snake84

mam pytanie czy 6,5 zł jako informatyk w firmie to wedlug was to dużo czy mało ?

jeśli to jest stawka netto to moze być na początek, u nas stawka brutto dla informatyka to 1300 na dzien dobry czyli jakieś 900 na raczkę

Gość jedno pytanie
6,5 zł czy 6500zł?

Gość snake84
stawka za godzinę 6,5 zł - netto :)

Gość uwazam ze to granda
moja pani do sprzatania bierze 10, ale takie niestety jest zycie, Dobrze,ze b\masz prace, potem bedzie lepiej

Gość snake84
Tzn dostałem taką propozycję i dlatego chcialem zapytać :) Wprowadzanie danych - administracja serwerem , pomoc asystencka , pomoc przy sprzęcie - takie małe robótki związane z helpem dla zespołu "same kobiety" potrzebuja kogos od sprzętu :)

Gość snake84
Przed tą pracą nie mialem zadnej pracy - gdyz mam 21 lat - wiec jak dla mnie jest spoko - jak narazie jest wszystko wporzadeczku - pracuje jakis tydzien dla nich - umowa zlecenie jak narazie :) Sam znajduję rózne błedy w ich firmie informatyczne - chce pokazac im że troszeczkę mozna sobie usprawnic prace w swoim wlasnym biurze. Nie kazdy jest świadomy że można sobie pomóc w łatwy sposób używając prostych metod :) Poprostu chce pomóc i czuję się jakbym miał sam problem i chce go rozwiazac podpytuje co brakuje im w biurze z czym tak na prawde borykaja sie:)