Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnA_21

Zodiakalne PANNY łączymy sie DD

Polecane posty

no tak mi kiedys wróżka powiedziała:) i dziwiła sie że jeszcze ze strzelcem sie nie pozabijaliśmy;)a my tylko słownie walczymy:p

Gość no tak panienka
ja panienka on koziorożec i tak już 14 lat czasem bywa nudnawo ale to najlepszy układ. Tak wogole to stereotyp panny mi nie pasuje. Jestem bałaganiarą, leniwą, nic z pedantyzmu, no może nie lubie sie spozniac:)

Gość panienka z wrzesnia
takie własnie mam odczucia, że troche nam z tym koziorożcem nudnawo czasem, tzn. trzeba go do działania troche motywować, ale nawet jak się nam zdarza czasem pokłócic to i tak murem za soba stoimy. pednantka nie jestem, ale dbam o różne rzeczy wyrywkowo - np przyczepie się w zimie nart, pucuje je, poleruje etc ;-) a z boku rdzewieje rower :) spóźnialstwa, niedotrzymywania słowa po prostu nie znoszę

Gość OnA_21
skorpiony sa uparte i zawsze chca postanowic na woim..ale ja tez jestem kurcze uparta to normalne u PANNIEN chyba nie e....aaa ja polece ze najlepszy przyjaciel to BARANEK:) zawsze sie dogadujemy...i wcale nie sa takie uprate jak na rogaczy przypada:) pozdrowionka panienki

Gość mika 1
uparta jestem i to jak osiol tez chyba jestem przenoszona bo bardziej lwem jestem jezeli chodzi o porzadek mam opsesje ale w kilu przypadkach typu nie spuszczona deska w ubikacji idt ogolnie to zawsze robie sajgon w minute aha i nie lubie nie slownych ludzi

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
no właśnie... ja też jestem leniwa :-( ale jak już coś robię, to musi być to zrobione idealnie, albo wogóle nie robię.... mój tata urodził sie tego samego dnia, co ja... hahaha.. czasami widzę przy najprostrzych czynnościach siebie. Smiejemy sie razem, jak ten pieprzony pedantyzm nam w życiu przeszkadza... ale pozatym panny są cholernie opiekuńcze i bezinteresowne... aha.. a to zamiłowanie do konkretów wam w życiu nie przeszkadza??? Bo mnie czasami cholera bierze, jak ktoś truje i truje w kółko o tym samym bez żadnych właśnie konkretów...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
a co do innych znaków... mój ulubiony znak, to raczek... świetnie dogaduje sie z innymi pannami, koziorożcami.. unikam ryb.. moja mama jest rybą... na odległosc sie nawet przyjaźnimy ;-) podziwiam mojego ojca-panne, ze 38 lat już razem zyją, ale fakt jest faktem, że koty ostro zawsze darli... męza mam lwa.. to bardzo zła kombinacja, którą pewnie przypłacę rozwodem :P

she kameleon - czołem, ja też z tego dnia. Co do facetów panien - nie, dziękuję. Znałam kiedys takiego jednego i... za bardzo był podobny do mnie. Mało ciekawy :D Najlepszy byłby podobno byk i jeśli o mnie chodzi, bardzo by mi to odpowiadało. Co jakiś czas się jakiś pojawia, ale ... to nie to. Ale mam nadzieję, że kiedys w końcu...

Gość panienka z wrzesnia
do xxxxxxxxx przeszkadza nam brak konkretów, jestem dokładnie taka sama, leniwa czasem, a jak sie czegoś przyczepie, to po nocach siedzę, ale będzie na tip top. opieką otoczyłam pół miasta, chryste, opwinnam otworzyc chyba dom opieki, albo coś w tym rodzaju, dopiero bym sobie poużywała. i żeby jeszcze liudzi chceili mnie posłuchac,. bo przeciez ja mam tyle mądrej praktycznej przydatnej wiedzy :))))))))))))))))))))

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx
właśnie... u mnie też sie drzwi nie zamykają od nieszczęśników... ale jak nic sie nie dzieje, to chora chodzę, bo mi poprostu nudno :-)))

Gość OnA_21
Halooo Panienki:) jakie plany na dzis????we Wrocławiu niezla pogoda...ale moglo by byc juz lepiej to poszlabym sobie na dzialke poopalac sie troszke ehhh milego dnia moje drogie panny;)

Gość madziulkaaaaaa
o i ja tez panna :)

Gość poszła Ola do przedszkola
Miłego :) U mnie jak na razie proza żyica, pranie, sprzątanie. Zaraz zakupy, a później nauka. Aj...

Gość OnA_21
No wlaśnie ja juz posprzatałam...zrobilam obiadek...i kurcze nie wiem co mam zrobic z reszta dnia od kiedy moj facet jest w anglii nie moge znalesc sobie miejsca ani zapchac wolnego czasu czyms...eh...tez tak ktoras miala?

Gość OnA_21
haloooo????

Gość Panna -1983

Gość Boomerka
🖐️

Ja dzisiaj jak porządna Panienka: posprzątałam chatę, zrobiłam porządek z kwiatkami (a mam ich masę), byłam na trzech cmentarzach (4 groby) i się zmęczyłam. Ale wolę to, niż siedzieć i gapić się w telewizor.

Gość Panna Kinga
18 09

Gość Mineralka
Witam Panienki! Ja jestem z 5 września i też pedantką nie jestem.Jestem zamęźna z Bliźniakiem ,o 5 lat za długo,hmmmm.

Gość poszła Ola do przedszkola
wszystkim, dobrego dnia :)

Gość OnA_21
Hej wsystkim...ciezkie dni az szkoda gadać...:(((( powiedzcie mi cos panienki czy sny moga dawac jakies wskazówki ????

Gość soniah
Wita was Panna z 8 września. Im jestem starsza tym bardziej uwidaczniają sie moje cechy zodiaku. Chyba robie sie powoli pedantką. Jestem praktyczna do bólu, wszystko zaplanowane, zapiete na ostatni guziik. Czasem chciałabym byc bardziej szalona, nie zwracac uwagi na pierdoły, ale chaos w życiu mnie dobija :o

Gość malutka_anulka
27 sierpien :):) gg 6096674

Gość misiaaaaaaa
panna...ja to jestem balaganiara...leniwa...wszystko robie na ostatnia chwile...

Gość OnA_21
HALOOO...zaglada tu ktos czasem??

Gość soniah
Ja jestem :)

ja tez jestem panna z 15-go. Jestem tez balaganiara, ale i w tym balaganie mam swoj \"porzadek\", wiem gdzie co jest: Co nie swiadczy wcale o tym, ze lubie nieporzadek , wprost przeciwnie. Poza tym tez jestem do przesady opiekuncza, praktyczna, nie lubie osob nieslownych, nieopdowiedzialnych, niepunktualnych. U mnie wszystko jest super zorganizowane. Moje malzenstwo z wodnikiem....cos okropnego, nie zgadzamy sie wcale.