Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angel19

Jaki balsam brazujacy wybrac?

Polecane posty

Gość angel19

Hej! Chcialabym dowiedziec sie jakie wy macie doswiadczenia z balsami brazujacymi? jaki waszym zdaniem jest najlepszy , zeby byl ladny kolor skory , nie bylo smug ;/ , i zeby stwarzal naturalna opalenizne... chce isc na zakupy ale naprawde nie wiem jaki balsam kupic, samoopalczaczy sie boje , nigdy ich nie uzywalam . Zal mi mojej skory zeby chodzic na solarium juz dosyc ja wymeczyalm dlatego stwierdzialm ze taki balsam bylby najlepszy zastanawiam sie nad johnson i garniera ten musnieta sloncem :) a moze znacie jakies inne??? ja teraz smarowalm sie karmelkiem z daxa ale szczerze oprocz ladnego zapachu i milej skory zabrazowienia nie widze moze mam za ciemna karnacje ;/ wiec poradzcie co mozna kupic :( ??????

Gość kitty**********
chyba zaden... ja proponujje slonce.....

Gość jaja
eri brazujaco ujedrniajacy, kolastyna. ja bylam zadowolona, nie wiem jak Ty.

Gość jaja
eris mialo byc oczywiscie!!

Miałam Garniera i ziaję. Ziaja śmierdzi samoopalaczem, zostawia zacieki , ale za to ma bardzo fajny kolor. Garnier też ma zacieki, samoopalaczem smierdzi podstępnie bo po ok. dwóch godzinach (nawet jak się posmarowałam po nim mleczkiem nawilżającym Nivea to i tak zapach wylazł) i wbrew temu co pisze producent jak nierówno posmarujesz to też wyjdą zacieki. A poza tym Ziaja kosztuje połowę taniej tak że nie warto przepłacac. Z dwojga złego lepiej kupić Ziaję, natomiast nie mam pojęcia jak to jest z innymi tego typu produktami. Piszcie kobitki bo sama szukam czegos naprawdę fajnego. Miał ktoś Dove?

Gość angel19
chodzi wlasnie o to ze nigdy nie nakladalam samoopalacza i chcialabym jakis taki balsam przy ktorym nie robia sie zacieki bo nie wiem czy dam rade tak rowno sie rozsmarowac ;/.. piszcie piszcie :) czytalam opinie na wizazu i tam tez roznie pisza.. sama nie wiem ajka jest prawda :(

Gość angel19
bylam na miescie i nie kupilam nic... bo anie jednego ani drugiego nie bylo.. wszystko wykupione... tzn ze sa takie dobre???

Gość ja mam johnsona
wersję dla skóry jasnej i dla mnie jest za mocny albo nie potrafię go nałożyć. Efekt był już po pierwszym nałożeniu , zauwazyłam też lekkie smugi ale myślałam że wyrówna sie po drugim razie.Pomyliłam się .Smugi sa jeszcze bardziej widoczne. Już sama nie wiem czy naprawde nałożenie balsamu brazujacego to az tak trudna sztuka? Fakt ze osoby nieco ciemniejsze ode mnie pewnie smug by nie miały. Cóż z tego skoro myślałam że jak dla skóry jasnej to będzie ok. Aha, zapach dla mnie w porzadku ale stosowałam go na noc.