Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piratka

mandat za szybką jazdę!!! ?

Polecane posty

Gość piratka

prosze o pomoc, może ktoś wie jaki jest termin zapłaty mandatu? dodam tylko że dostałam 500zł, i uprzejmy stróż prawa zawiadomił mnie że mogę sobie na raty rozłożyć heehe tyko nie wiem jak to z tymi ratami jest i kiedy trzeba je i jaką kwotę wpłacić:/ trochę załamana tym faktem jestem, no ale cóż, mój pierwszy mandacik :p i z grubej rury od razu :p

Gość piratka
może i tak, mi sie przynajmniej udało uniknąć zabrania prawka, niestety mandatu nie wynegocjowałam :/ grrr

Gość jgfjhvghfuf
trzeba jezdzac wolniej... :P

Gość polecam CB radio
nie płacę mandatów

Gość polecam CB radio
ps raz dostałam właśnie taki mandat... i z tymi ratami nie jets tak żle.... ja zapłaciłam tylko jedną 50zł....i odpuścili.... już 5 lat nic nie przychodzi...

Gość kiedyś.
Mandaty często gdzieś znikały,teraz nie dostaniesz wezwania.Obecnie sprawę załatwia Urząd Skarbowy-przesyła wezwanie do zapłaty bezposrednio do zakładu pracy,jeżeli nie pracujesz tpo komornik przychodzi do domu.Wiem ,bo niedawno ściagałam mandat z wynagrodzenia pracownika i przesyłałm do urzedu

Gość polecam CB radio
no jest coś z ty US... mój mąż miał podobnie- dostał mandat.... mieliśmy wtedy auto na teściową zarejestrowane i jej chcieli z pensji ściągnąć, właśnie po tym incydencie kupiliśmy CB i jest rewelacja.... pytamy o "misiaczki na drodze" i po kłopocie....