Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała blondyneczka

będę jadła tylko obiad

Polecane posty

A jedząc tylko obiadki, to raczej z czasem przytyjesz, a nie schudniesz. Z czasem organizm zrobi sie \"leniwy\" i zamiast spalać kalorie, bedzie je odkładał na \"czarna godzinę\".

Gość Kto normalny
je tylko obiad???? prosze Cie!! Nawet gdybys miala jakies kompleksy wagowe (kazdy moze miec... :/ tylko przy 47kg..uhm..to ja tez wymiekam) to poczytaj sobie o prawidlowym odchudzaniu sie!!!!!!!!!! CZYLI 5 SREDNICH POSILKOW DZIENNIE + AKTYWNOSC FIZYCZNA!!!!!!! Normalnie rece opadaja na to, co Ty tutaj piszesz! Pomysl troche glowa nad tym, ze jesli w taki sposob traktujesz swoj organizm to naprawde slicznie bedziesz wygladac, gdy spojrzysz na swoje cialo w srednim i starszym wieku!! łoooł, ale hardcore.... az sie zdenerwowalam... ach... pozdrawiam wszystkie na prawde inteligentnie odchudzajace sie dziewczyny!!!

Gość kkkakkkakka
a mi wyszło 21,77 156cm 53kg mam wielki tyłek biodra 99cm

kkkakkkakka ile masz lat? wybaczcie, ale nasuwa mi się tylko jedno: pokolenie anorektyczek, normalna mania chęci wyglądania, jak te patyki na wybiegach.

Gość Ayashi
a moje bmi?? wzrost: 165cm waga: 56kg wiek: 21 :)

Ayashi Przeciętna waga dla kobiety w wieku 21 lat przy wzroście 165 cm: 58 - 59 kg +/- 5 kg (zależne od budowy ciała) Twoja waga 56 kg jest prawidłowa! -------------------------------------------------------------------------------- BMI: 20,57

Gość Ayashi
^^ fajowiutko thx:*

Gość hmhmhmhmhh
majka a ja???? wiek 23 waga 54 wzrost 166 czy wszystko ok??

oj dziewczyny :) jaka prowokacja ?? niedowaga ?? nie zgadzam się z tym co piszecie ... nie jestem chuda a chciałabym być , jestem hmmmm raczej za gruba . Wierzcie lub nie ale ja na prawdę mam bardzo drobna budowe ciała i każdy zbędny kologram jest widoczny jak na dłoni . kiedyś ważyłam juz 43 kg i dopiero wtedy mogłam powiedzieć ,że nie miałam zbędnego tłuszczu , czułam się świetnie , tylko oczywiście nadeszło lato i mi się przytyło przez wieczorne grille i inne tego typu letnie przyjemności . Ja nigdy nie byłam i nie jestem anorektyczka... każdy mi mówi ,że jestem szczuplutka natomiast nikt ,że chuda , więc to chyba coś znaczy . To jak rozkładaja się kilogramy to sprawa indywidualna... jedna osoba z taka sama wagą i wzrostem może wyglądać jak chudzielec , a druga nie i to cała prawda. Szukacie we mnie na siłę anorektyczki , mówicie ,że jestem głupia czy pusta ... a dlaczego ?? bo zwyczajnie chce stracic kilka kili jak wy wszystkie .... z tą różnicą ,że jestem stawiana na straconej pozycji , bo zchodzę z wagi do której wy dążycie .... przecież to śmieszne :) apropo :) zjadłam pyszny obiadzik planowo , teraz popijam kawkę i czuję się świetnie!!! pozdrawiam:)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
jak aj lubie takie małęblondyneczki:o przejdz na dietę niskowęglowodanową, jedz kilka małych posiłków dziennie a najlepiej znajdź sobie chłopaka i uprawiaj dziki szalony seks:P odchudza jak cholera

Gość ..........///...........///
normalna, klasyczna anorektyczka. Anorektyczki są tak ohydne, że chce się wymiotować na ich widok. Nie mają miesiączki, nie mają pośladków ( nie maja też szpary pośladkowej), nie mają mięśni, pośród wiszącej skóry WIDAĆ ODBYT, porastają meszkiem na całym ciele, z czasem z powodu złej gospodarki białkowej STRASZNIE im puchną nogi od kolan w dół, w ubraniu można jeszcze przeżyć ich widok, natomiast goła anorektyczka to po prostu horror, czuje się wstręt jak do podgniłych , śmierdzących zwłok.

No i oczywiście KAŻDA, jak jeden mąż patrząc na siebie do lustra mówi "Boże, jaka jestem GRUBA!" ( a co najlepsze, one NAPRAWDĘ widzą w tym lustrze grubasy), pracowałam na oddziale anoreksji, czasem pomaga pokazanie im ZDJĘCIA lub FILMU z nimi samymi, wtedy CZASEM umieją zobaczyć, do czego się doprowadziły. Rzadko, niestety, Wiele dziewcząt UMIERA z wycieńczenia, na dodatek wzajemnie się wspierają, polecają sobie sposoby na oszukiwanie wszystkich dokoła. Nienawidzę anorektyczek, są nie tylko obrzydliwe fizycznie, ale wredne i paskudne psychicznie. Brrrrr! OHYDA! Nie było mi ich żal, gdy umierały, ich śmierć była wolnością dla ich rodzin.

mnie zawsze faceci podtuczają :) a sex mnie nie odchudza niestety :) teraz jestem samiuteńka , więc ..... się poodchudzam , żeby kolejny facet znów mnie podtuczał :) buziaki:0*** ..........///............./// Chciałabyś fizycznie wygladać tak jak ja zapewniam Cie :)

zapewniam Cię Blondyneczko, że NIE CHIAŁABYM, Twoja chora, wypaczona osobowość wmawia sobie, że jesteś piękna, ale tak naprawdę jesteś zagubiona w życiu, bardzo nieszczęśliwa i samotna. I założę się, że wzorem innych anorektyczek cały czas myślisz o żarciu i siedzisz w kuchni. Nic nowego. Ale NIGDY nie urodzisz dziecka i nie staniesz się kobietą. To nie dla Ciebie.

nie mam zamiaru wyprowadzac cie z błędu , bo widzę ,że wyrobiłaś sobie zdanie na mój temat :) nie jestem nieszczęśliwa ( może czasami jak każdy mam dołki ) nie skupiam się na jedzeniu czy tez na niejedzeniu , podobam się sobie i innym . I to tyle bo nie mam juz zamiaru konwersować z kimś takim jak Ty . też wielokrotnie oglądałam programy o anorektyczkach , widziałam ich wychudzone ciała i napuchnięte ślinianki , widziałam jak są smutne i biedne , bo nie potrafią zapanować nad swym ciałem i umysłem .... jedyne co przychodziło mi wtedy na myśl ,to żal , było mi ich zwyczajnie zal , i trzymałam za nie kciuki ,żeby udało im się pokonać chorobę , bo anoreksja to choroba duszy ... zaczyna się w głowie i na niej się kończy , dlatego tak ciężko ja pokonać .... Przykro mi ,ze ktoś może tak okrótnie mówić o drugim człowieku , że ktoś może być tak przepełniony nienawiścia do drugiego człowieka ....

nie mam zamiaru wyprowadzac cie z błędu , bo widzę ,że wyrobiłaś sobie zdanie na mój temat :) nie jestem nieszczęśliwa ( może czasami jak każdy mam dołki ) nie skupiam się na jedzeniu czy tez na niejedzeniu , podobam się sobie i innym . I to tyle bo nie mam juz zamiaru konwersować z kimś takim jak Ty . też wielokrotnie oglądałam programy o anorektyczkach , widziałam ich wychudzone ciała i napuchnięte ślinianki , widziałam jak są smutne i biedne , bo nie potrafią zapanować nad swym ciałem i umysłem .... jedyne co przychodziło mi wtedy na myśl ,to żal , było mi ich zwyczajnie zal , i trzymałam za nie kciuki ,żeby udało im się pokonać chorobę , bo anoreksja to choroba duszy ... zaczyna się w głowie i na niej się kończy , dlatego tak ciężko ja pokonać .... Przykro mi ,ze ktoś może tak okrótnie mówić o drugim człowieku , że ktoś może być tak przepełniony nienawiścia do drugiego człowieka ....

Gość DO MALEJBLONDYNECZKI
POPIERAM CIE W 100% TE KTORE SIE BULWERSUJA SA TYLKO PO PROSTU ZAZDROSNE!!! MAJA TYLKI JAK SZAFY I ANI TROCHE SILNEJ WOLI!!!!!!!!!!!!!!! A TA !!!!..........///.........../// POPROSTU JEST ZDROWO STUKNIETA!!!!!!!!!!!

mała blondyneczka oczywisci, ze nikt Ci teraz nie mowi, ze jesteś chuda. rozmawiamy przeciez o tym, jak bedziesz wygladała ważac 15 kg mniej!!! Jestem juz kobietą dojrzałą, mam nadwagę ale wcale nie jestem zazdrosna, bo nie ma o co. Gdy miałam 25 lat przez pewien okres ważyłam 45 kg przy takim wzroście, jak Twój. I nikt mi nie powiedział, że jestem w sam raz. Przy każdej imprezie rodzinnej, przy każdym spotkaniu z kolezankami, wszyscy mi mówili: o rany, jak ty wygladasz!!! Uwierz mi, ze nawet nie chce oglądać zdjęć z tamtych lat. I nigdy nie chciałabym ważyć mniej, niz 56 kg.

ale ja nie chcę ważyć 15 kg mniej tylko 6 no w porywach 7 :] jakoś wytrzymałam i nie jem kolacji :) a rodzinka na dole ucztuje;] pozdrawiam i ciesze sie ze sa tu osoby które mnie nie potępiają pozdrawiam

czesc Blondyneczko!! ja Cie rozumiem i choc niektorzy mi mowia\"wygladasz az za szczuplo\" ja tez nie uwazam tak, mam 160 cm i rano waze gdzies 45 kg, a dzis staje i 47 , chce wazyc jakos 44 albo ladnie spalc tluszcyk cwiczeniami i woda mineralna, przy wadze 43 kg jestem idealnie pozbawiona waleczkow:) a do anoreksji mi daleko

tylko jak ja wazylabym 40kg to bym zniknela z tego swiata:( nawet waga 43 to nie do konca\"moja\" moj organizm moglby moze utrzymac wage 44,ale trzeba by bylo stale cwiczyc

witajcie :) ja tam wczoraj dałam radę i poszłam spać głodna bez kolacji :) jestem z tego dumna , bo udało mi się powstrzymać apetyt :) dziś założyłam spodnie z materiału , na które kiedys już przestalam zwracać uwagę , bo się w nie nie mieściłam a dziś UWAGA : są za luźne :) musiałam je paskiem przyciaśnic :) to jest super uczucie ... a na wadze już nie 47 a 46 ,5 tylko okresu brak już siódmy dzień :( buziaki i powodzenia szczera:)

Na wstepie zaznaczam ze nie chcialabym wygladac tak jak Ty, zeby nie bylo, ze jestem zawistna albo zazdrosna. Obralas zla metode, Twoje cialo daje Ci juz sygnaly, ale Ty to lekcewazysz. Wnioski wyciagnij sama, zwlaszcza, ze masz juz 22 lata. Dziwi mnie, ze niektore osoby wola sie glodzic zamiast wprowadzic oprocz ograniczen w ilosci jedzenia takze chociazby minimalna porcje ruchu, ale to juz jest ich problem.

HEJ! no co ty? wiesz jak chcesz schudnac to tylko sniadanie i kolacje!!!! bez obiadu wtedy zobaczysz roznice!!!!

Gość pysznosci
jestes beznadziejna, zapatrzona w siebie pizda zryj sobie ceglowki, jesli chcesz mina lata swietlne, zanim zrozumiesz, co jest w zyciu wazne i ze twoje kilogramy mozesz sobie wsadzic gleboko w d..., bo w zyciu liczy sie zupelnie co innego.

Gość pysznosci
kobiety, ktorych zycie kreci sie wokol wagi, jedzenia, diety, rozmiaru spodni i obwodzie w biodrach sa nieszczesliwymi istatoatmi. Tkwia w swoim grajdolku, myslac i mowiac tylko o cm, kg, kcal i nie wiedza, ze wokol jest wielki, fascynujacacy swiat, z tysiacem kolorow, smakow, arcyciekawymi ludzmi. Tyle, ze zeby sie do niego dostac trzeba wyjsc z grajdolka, zrzucic klapki z oczu, przestac patrzec na wszystko przez waski pryzmat. Zal mi ciebie blondyneczko i innych kobiet, majacych obsesje na punkcie swego wygladu, tez mi zal. Sadzicie, ze wyglada jest najwazniejszy, ze szczuply tylek jest gwarantem szczescia, a plaski brzuch zapewni wam szczescie w milosci. jestescie takimi samymi kalekami mentalnymi i emocjonlanymi jak ludzie, ktorzy wierza w horoskopy i chodza do wrozek. Ide troszke pozyc zyciem, o ktorym wy nawet nie macie pojecia.

Gość lemonkowa
spierdalaj pyszności. zaburzenia odzywiania to chorba ppsychicnza tak samo jak depresj czy schizofremia, nie wiesz nic na ten temat , to sie nie wypdoiwadaj. bo to jest chorba, z ktorej bardzo ciezko wyjsc, a nie jakies fanaberie. ale ciezka choroba. wiem co pisze. koniec.

Gość pysznosci
sama spierdalaj. o zaburzeniach odzywiania wiem wiecej niz ty kiedykolwiek bedziesz wiedziala. I dlatego moge z pelna swiadomoscia mowic to, co mowie. Nie twierdze, ze to w 100% wina lasek, ktore maja zaburzony obraz swojego ciala, ale poczatki zaburzen odzywiania sa jak poczatki narkomanii czy alkoholizmu, do pewnego momentu mozna samemu to zastopowac i nie brnac. Potem juz rzeczywiscie traci sie kontrole. A ta dziewczyna jest zalosna i w dodatku przekonana, ze ma kontrole nad swoim zyciem. Gdyby na jakis czas przestala myslec o sobie, swojej wadze, tluszczu i rozmiarze ciuchow, a zajela sie innymi sprawami, zaangazowala w jakies dzialania, poznala nowych, ciekawych ludzi, jej zycie nabraloby zupelnie innych barw. Ale latwiej jest siedziec przed kompueterem, wymylac co sie dzis zje, jak pomaluje paznokcie i w jakich spodniach pojdzie na urodziny cioci Feli, prawda?

Gość ciekawskaaaaaaaa
zgadzam się z lemonkową!!!! pysznosci daruj sobie, żal mi Ciebie, tylko Ci sie wydaje, ze tak duzo wiesz..... miałaś kiedys taką obsesje? pewnie nie! więc sie nie wypowiadaj!