Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała blondyneczka

będę jadła tylko obiad

Polecane posty

Gość pysznosci
dziewczyny, to mnie was zal. poza wskaznikami bmi, rozmiarami ciuchow, obwodami ud, brzuchow, bioder, dietami i tabelami kcal jest caly wielki swiat, o ktorym wy nie macie pojecia. To tak jak w tym dowcipie o muchach i kupie.... o zaburzeniach odzywiania wiem duzo. I dlatego mi was zal. bo w koncu zrozumiecie, ze sa wazniejsze i piekniejsze sprawy, ale wtedy bedzie juz za pozno na jakiekowliek zmiany.

Gość ciekawskaaaaaaaa
nie byłaś w takiej sytuacji, nie wiesz o czym mówisz....

Gość pysznosci
ok, ja nie wiem o czym mowie, ty za to wiesz wszystkio. zatem milego gnicia w grajdolku. Ja ide przygotowac sie na suuuuuper wieczor w miescie. Bede robic rzeczy, na ktore wy bedziecie mogly sobie pzowilic dopeiro, gdy osiagniecie swoja magiczna wage. Czyli nigdy :P

Gość ciekawskaaaaaaaa
szkoda, ze jesteś złośliwa.... cóz najwidoczniej te "nie idealne" nie dażą sympatią tych które "mają cel" :p chyba jednak czegoś Ci brakuje, wredna zmijo :p :D

Gość taka jedna kobitka
15:00 to stanowczo za późno na pierwszy(lub jedyny) posiłek! zwolni Ci się przemiana materii i będziesz tyć jeszcze szybciej! jeżeli zamierzasz jeść raz dziennie to zrób to jakieś pół godziny po przebudzeniu - wtedy możesz zjeść obficie.potem tylko coś lekkiego, a po 17 nic!

Gość pysznosci
wredna zmija nie jestem. moze czasem, ale takie osoby jak ty i tak nie dostrzega subtelnej ironii. mam cele, ale nie ograniczaja sie one do osiagniecia niedowagi wg wskaznika bmi, wymarzonego obwodu ud czy slicznej blzueczki z orsaya. mam ciekawsze zycie niz wiekszosc z was, zamknieta w swoich klaustrofobicznych swiatach (nie) jedzenia. Dlatego pewnie jestes zazdrosna. :P

Gość ciekawskaaaaaaaa
taaaaaaaaaaa, właśnie widzę ;) jaka jesteś oggraniczona :D

Gość pysznosci
mistrzyni cietej risposty :o

Boże dziewczyny , skąd w Was tyle jadu !!!! niektóre z was staraja się usilnie mi wmówić ,że jestem brzydką wychudzoną anorektyczką ,której życie zaczyna się i kończy na jedzeniu ..... to śmieszne . Pyszności - myślę ,że jesteś osobą o niskiej samoocenie , i tutaj odreagowujesz swoje flustracje i niepowodzenia , i na pewno ani nie wyglądasz ani nie będziesz wyglądać jak ja .... a bardzo byś chciała .... dlatego jesteś taka wściekła. Piszesz ,że siedzę non stop przed kompem ,że nie mam zainteresowań , że nie żyje na prawdę .... jesteś załosna , bo widzę ,że to Ty takie życie prowadzisz . pewnie gdybyś mnie zobaczyła powiedziałabyś pusta plastikowa lala ...bo osądzasz ludzi przez pryzmat tego jak wyglądają , a to bardzo płytkie , często bardzo mylące , bo żeby wydawać jakieś sądy na czyjś temat , trzeba go poznać .... Ja dopiero wróciłam a Ty widzę czesto udzielałaś się na tym topiku .... z tego wniosek ,że jednak jakoś nie korzystałaś z uroków zycia:) mądrzysz si ę jakbyś pozjadała wszystkie rozumy , a najgorsze jest to ,że jesteś przekonana że masz 100% racji :) tylko głupiec myśli ,że wszystko wie:) dziewczyny dziękuję tym ,które udzielają się w tym wątku , wiem ,ze jeden posiłek to mało ,ale tyle mi narazie wystarcza:) pozdrawiam cieplutko i życzę miłego weekendu :) ps . dziś kolejny dzionek bez kolacji :) dobrze jest kłać się spać z pustym brzuszkiem :)

Gość Lulaby
powinnas conajmniej wazyc 47kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej hej :) no i jem ten obiad , dodatkowo jeszcze warzywa i owoce , dużo piję i dostałam okres wczoraj co spowodowało natychmiastowy spadek wagi z powodu utraty wody w organiżmie ,ale .... jestem strasznie bladziutka i osłabiona a na jedzenie patrzeć nie mogę ( tak mam zawsze podczas okresu ) ale ja juz powoli zaczęłam się o siebie martwić .... ponieważ ..... wszystkie ubrania zaczynaja na mnie wisiec jak na wieszaku , a ja dalej uważam ,że jeszcze troche powinnam schudnąc , a dziś jest juz 45 kg ...... nie wiem czy tak maja wszystkie dziewczyny czy tylko ja..... pozdrawiam !!!! trzymajcie się ciepło !!!!

Gość anorka
Mala Blondyneczka! mam taki sam problem jak Ty, 160 wzrostu, drobna budowe ciala i chce miec 40 kg.wagi, a wszycy mnie wyzywaja od glupich anorektyczek :/ To smieszne! Wszyscy "grubsi i grubi" nam wmawiaja ze nie mamy zadnej wartosci,celu oprocz kg.,a w glebi duszy zazdroszcza i mowia to,bo nie chca dopuscic zebysmy byly lepsze od nich ... Wiec zycze powodzenia-zaczynamy diete ? :)

Gość Schudłam 11 kg w półtora mies.
Te co się nie odchudzają mało wiedzą na temat tego czy występują efekty jojo czy niszczy się organizm czy cierpi się podczas odchudzania a wypowiadają się najwięcej. Odchudzałam się połtora miesiąca. Na początku jadłam 2 posiłki dziennie a potem jeden tylko obiad w którym jadłam około 500 kcl, piłam z 1,5l wody niegazowanej i wychodziłam wieczorem na dłuższy spacer. Schudłam 11 kg bez żadnego efektu jojo nawet z jednym posiłkiem dziennie, więc bardzo proszę o nie wypowiadanie się osób co nic o tym nie wiedzą, bo jak czasami przeglądne te fora o odchudzaniu to aż płakać się chce. :) pozdrawiam i życze Ci powodzonka z odchudzaniem;)