Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondina

kto ma dziś ochote na kawe i rozmowe

Polecane posty

Gość blondina

zapraszam....

Gość Valnieta w czache
kawę proszę:))

Gość sofka
ja tez mam ochote pogadac ,,,,jaka kawke pijecie ,,ja zwykla mocna żwirowke!!

cześć, chetnie skorzystam z zaproszenia. jestem właśnie w pracy i mam przerwę na kawę

Gość Valnieta w czache
duża ilość mleka bez słodzenia

Gość mysza*
witam witam, ja też chętnie napiję się kawki , jaka u was pogoda??? u mnie zapowiada się m a deszcz wiec ponuro, o czym pogadamy ?

Gość sofka
SZCZĘŚCIE /J.Tuwim/ Nieciekaw jestem świata, Ogromnych, pięknych miast, Nie więcej one powiedzą, Jak ten przydrożny chwast. Nieciekaw jestem ludzi, Co nauk zgłębili sto, Wystarczy mi pierwszy lepszy, Wystarczy mi byle kto. I ksiąg nie jestem ciekaw, - możecie ze mnie drwić - Wiem ja bez ksiąg niemało I wiem, co znaczy żyć. Usiadłem sobie pod drzewem, Spokojny jestem i sam - O, Boże! O, szczęście moje! Jakże dziękować Ci mam?

Gość blondina
niiooo ja sobie kawe z mleczkiem pije :) i chcetnie pogadam sobie moze rzucimy jakis temacik sobie ??? co wy na to ja wogóle mam doła troszke w ten weekend :( buu

Gość sofka
na taka pochmurana pogode to tylko o szcześciu!!!!!!!!

Gość blondina
pogoda wole nie gadac :( raz słonko raz deszcz

ja właśnie zaraz będę robic nescafe cappucino z torebki :)

Gość sofka
mam pyszna czkoladke milke do tej kawusi ,,,,,czestuje wszystkich ,,a co!!!!!!!!!!!!

Gość Valnieta w czache
moon ooo dobry wybór^^

Gość blondina
fajnie :) wiecie co najest najgorsze hehehe kawa jest pszna i moge ja pić litrami:))))

a u mnie słońce i ciepło nudzę się w pracy, bo wszystko juz robiłam na dziś, a jeszcze jutro pracuję z 3 maja :(

Gość sofka
sluchajcie ,,,dobrze ze jest maj ,,,bo w maju choc ,,pogoda do luftu ,,,to jest i tak pieknie,,,

Gość blondina
ja do kawusi mam wafelki - trze częstuje wszystkich:P

u mnie się rozpadało co jakis czas jest mała przerwa. Aż sie nie chce pracowac. Jeszcze po wczorajszeym ogladaniu Erowizji jestem niedospana, ale nadzieja - jeszcze trochę i do domu

Gość sofka
tylko ,,nie ma tego ,najwazniejszego ,,,kurdeeeee ,,,zakochania!!

Gość Valnieta w czache
łapczywie łyka wafelka i czekolade.. Chciałam stwierdzić, że Kwiecień był ładniejszy nić maj..

Gość blondina
wiem cos ja wróciałam dzis z praktyk z szpitala bo studiuje kierunek medyczny i tez od 7 rano do 11 sie nasiedzialam ale na szczescie juz po i mozna rozpoczac weekend :)

o mam coś dla wszystkich kawoszy: Po czym poznać, że przesadziłeś z kawą? 1. Otwierasz drzwi zanim ktoś zapuka. 2. Jeździsz na nartach nawet pod górę. 3. Zawsze dostajesz bilet pośpieszny, nawet parkingowy. 4. Masz kubek do kawy z obrazkiem swojego kubka do kawy. 5. Pielęgniarka musi mieć kalkulator naukowy aby zmierzyć twój puls. 6. Skończyłeś robić sweter, choć nie masz pojęcia jak robi się na drutach. 7. Mielisz ziarnka swojej kawy w swoich ustach. 8. Śpisz z otwartymi oczami. 9. Filmy video oglądasz na PLAY FF. 10. Jedyny czas kiedy tak w zasadzie stoisz nieruchomo jest podczas trzęsienia ziemi. 11. Twój ulubiony kubek do kawy jest ubezpieczony w PZU. 12. Zostałeś pracownikiem miesiąca w kawiarni, a nigdy nie byłeś tam zatrudniony. 13. Zużyłeś w tym tygodniu trzy pary butów do tenisa. 14. Zacząłeś obgryzać paznokcie innych ludzi. 15. Nie mrugnąłeś od ostatniego księżycowego zaćmienia. 16. Twój T-shirt mówi: \"Bezkofeinowa kawa to sprawka diabła\" 17. Jesteś tak rozdygotany, że ludzie używają twoich rąk by rozmieszać swoją margerite. 18. Na komputerze potrafisz napisać sześćdziesiąt słów na minutę... stopami... 19. Nie pocisz się... ty sączysz się. 20. Przetarło się uszko na twoim ulubionym kubku. 21. Zapominasz rozwinąć Snickers\'a przed zjedzeniem. 22. Wybudowałeś miniaturę miasta z małych plastikowych mieszadełek. 23. Ludzie dostają rozstroju nerwowego od samego patrzenia na ciebie. 24. JACOBS posiada zastaw hipoteczny na twoim domu. 25. Ludzie mogą testować baterie w twoich uszach. 26. Twoje, nomen omen, kubeczki smakowe są tak zdrętwiałe że mógłbyś wypić wszystko. 27. Kiedy stajesz gdzieś na wzgórzu zaczynasz słyszeć radio, choć nie masz odbiornika. 28. Kiedy ktoś pyta. \"Jak się masz?\", Ty mówisz: \"Dobrze... do ostatniej kropli.\" 29. Chcesz być poddany kremacji bo tylko tak możesz spędzić swoją wieczność w konsystencji mielonej kawy. 30. Pragniesz powrócić jako kubek kawy w swoim następnym życiu. 31. Twoje urodziny są świętem państwowym w Brazylii. 32. Byłbyś skłonny posiedzieć bez przymusu w tureckim więzieniu. 33. Mówisz doskonale po arabsku choć nigdy nie brałeś lekcji. 34. Twój termos to po prostu mała cysterenka na kółkach. 35. Twoje wargi trwale są ukształtowane w popijającej pozycji. 36. Nawet w sennych spacerach spieszysz się. 37. Możesz pracować dłużej niż króliczek Energizer\'a. 38. Twój nerwowy ruch można odnotować na skali Richter\'a. 39. Twoje trzy ulubione rzeczy w życiu to... kawa przedtem, kawa podczas i kawa po. 40. Swoją sztuczną szczękę zamaczasz w reszcie wieczornej kawy.

ktoś jeszce ogladał występy naszych ,,zdolnych\" europejczyków?

Gość blondina
ja jestem zakochana ale mój kochany pojechał na wycieczke szkolna z dziecmi bo to pan nauczyciel:P hehehehe

Gość blondina
ja ich troje góra :P

Gość Valnieta w czache
Ja tylko śledziłam Eurowizję z wczorajszych topiców zamieszczanych na forum..

Gość blondina
a wlasnie wiecie ze kurtka która miał wisniewski kosztowała 80 tysiacy hehehee

Gość sofka
maj ..jest świetny!! ale fajowo by bylo byc zakochanym ,,,,,poflirtowac ,,,,,