Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opierda

Siedze i sie opierd**am.... az mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość opierda

musze konczyc prace magisterska..mam tydzien na napisanie rozdzialu( ok 20 stron), zakonczenia i wstepu.. nic mi sie nie chce.. siedze od rana w necie i marnuje czas.. i na dodatek mam wyrzuty sumienia:(

Gość ja sie oper****alam
i nie mam wyrzutów sumienia... 🖐️ ;)

Gość maggie25
halo! witam w klubie ale kochana ty masz wiecej czasu - ja mam poprawic ostatni rozdzial do poniedzialku. na dodatek w weekend uroszystosc rodzinna w mym domu - czeka mnie sprzatanie itepe, wiec wlasciwie zostalo mi tylko dzisiaj :) a ja co? wstalam rano i sie opeirdalam i co chciwlke zagladam na kafeterie!

Gość ja mam podobnie
jestem po studiach, szukam pracy, nie mam co robic.. siedze na kafe i co chwile odswiezam- to obeseja:(

Gość operacja
ja też, niestety:( mam jeszcze jedną maturę a pracy ani widu ani słychu :(

Gość maggie25
sluchajcie dosc tego umawiamy sie tutaj powiedzmy o 18 i sprawdzmay kto ile zrobil, co wy na to? moze taka wspolna motywacja cos da :P?

Gość operacja
kkh..nie chce mi się :(

a ja mam dziś wolne, bo pracuje na zmiany i nie mam nic innego do roboty, więc też się opier**** o ile oglądanie TV i czytanie kaffe jednocześnie to opier***bo moim zdaniem to bardzo ciężka praca :P

Gość no niezle- ok.. ale proponuje
troche pozniej- moze o 21;) ja dzis popisze prace, pokloce sie z mezem zrobie kupe i poogladam tv:P:P imponujacy dzien sie zapowiada:P:P

Gość maggie25
ok to w takim razie zgadzm sie na 21 :) odlaczam sie zaraz od tego cholernego internetu bo inaczej nic nie zrobie! :P do 21 zatem :) zycze owocnego dnia. k....a telewizor chyba tez wylacze :P

Gość no niezle- ok.. ale proponuje
a ja se ide pograc na kurniku w literaki:P:P a co mi tam.. jak sie opierd** to na calego:P

Gość Kasienka_Sw
Ja mam dzisiaj egzamin i od tygodnia zamiast sie uczyc to... siedze na forum :))) i chociaz u mnie to zamierzone zeby oblac to i tak mam wyrzuty sumienia...

Gość maggie25
no dobra jest 21 i co??? i ja nadal sie opier********************* brak mi juz normalnie slow. przez caly dzien napisalam moze z pol storny - moze cala. nic nie zrobilam, oprocz tego ze poszlam na silownie. zalamka :(

Oooo :D a juz myslalam, ze jestem jedyna :) pozdrawiam wszystkich opier***** sie magistrow in spe :P

A ja jutro mam egzamin i co robie opier*** sie rowniez :P Dodam ze znowu licze na cud bo wcale sie nie uczylam :P Parodia ;)