Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OrAnVag

Prowokacja?! DZIWOŻONA

Polecane posty

Szukam Dziwożony! * filigranowej * z małymi stópkami * i rączkami pociesznymi * z włosami, których długość i uczesanie nie pozostawia wątpliwości, że to kobieta * której ubiór również nie pozostawia wątpliwości co do płci * lubiącej książki, muzykę i malarstwo (mającej coś do powiedzenia) * potrafiącej milczeć, kiedy jest ku temu pora * lubiącą siebie i pozytywnie nastawioną do innych * tolerującą odmienność facetów i pogodzoną radośnie z tym faktem * potrafiącej czekać * potrafiącej się zapomnieć no właśnie... takiej Dziwożony szukam ... dającej wszystko i oczekującej KONKRETNYCH zadośćuczynień Jeśli takowe się gdzieś tutaj przybłąkają, uprzejmie proszę o kontakt.

-> Smak czerwonego wina Czyżby nie zaglądały tutaj kobiety piękne, inteligentne? Takie, które wiedzą czego chcą i co mogą zaoferować? Czyżbym rzeczywiście był w tak beznadziejnym położeniu?

w odniesieniu do punktu trzeciego, cyt. \"i rączkami pociesznymi\" proponuję, abyś pojąl za żone posła Gosiewskiego

\"Wygląd: Dziwożona przeważnie przybierała postać brzydkiej starej kobiety, o piersiach tak wielkich i długich, że bez większego trudu mogła je sobie zarzucić na plecy, o nadmiernie owłosionym, kosmatym ciele. Włosy na głowie miała długie i proste, a na głowie nosiła czerwoną czapeczkę z przypiętą doń gałązką paproci.\"

Gość mrrr
witaj OrAnVag wzorujesz na kimś ten ideał?

Nie interesuje mnie os(i)eł Gosiewski z racji przyrodzenia ;-) Trzymać się będę mojej definicji \"dziwożony\".

Mamuna(dziwożona, odmienica) Opis: Bardzo niebezpieczny demon leśny .. i dalej jak ktoś wyżej napisał z tymi piersiami i tp

Imaginacje moje stworzyły jej obraz. I wydaje mi się bardzo atrakcyjny. Wieszczów naszych proszę nie przytaczać, jak również definicji z Ksiąg guseł i straszydeł polskich.

Gość black dresss
dlaczego prosisz o kontakt a nie odpisujesz na maile...?

Te małe pocieszne łapki to wyłącznie przykrywka.:O Chcę kobiety z długimi piersiami i włosami na plecach. Względnie mix jednego z drugim. 😭

black dressss - nie spełniasz moich kryteriów. :( Aha, zapomniałem dodać, że inteligencją powinna równać się R.G. [pseud. Garbusek], a urokiem osobistym conajmniej First Lady. :classic_cool:

--> black dresss jeśli adres jest prawdziwy - odpowiedź już tam jest dresiarze, zwłaszcza czarni zazwyczaj nie podają prawdziwych, dlatego nie mogą przeczytać odpowiedzi ;-)

Gość black dresss
black dresss oznacza czarna sukienka tylko wiecej "s" , zeby sie nie powtorzyło

e tam, ja w glanach chodzę. :O P.S. Jak same zauważyłyście moja Dziwożona nie musi mieć poczucia humoru. :classic_cool: :D

Gość black dresss
moge dac sobie reke uciac, ze bylbys kolejnym facetem, ktory zauroczylby sie moja osoba

Gość black dresss
moge dac sobie reke uciac, ze bylbys kolejnym facetem, ktory zauroczylby sie moja osoba bezgranicznie

Gość black dresss
nic w tym dziwnego poprostu nigdy sie jeszcze nie pomylilam , stwierdzajac to co wyzej

Gość black dresss
kazdy mierzy swoja miara tylko głupie nie odpowiadaja, poniewaz nie wiedzą co.....

od momentu pojawienia się na forum pomarańczowego czarnego dresiarza, wypowiedzi sygnowane \"OrAnVag\" nie są wypowiedziami pierwotnego posiadacza konta na tym forum przykro mi z tego powodu