Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bea78

podejrzany okres i brak owulacji...

Polecane posty

Gość Bea78

mam regularne, dość obfite miesiączki, trwają ok.7 dni, cykl trwa 28 dni. Ostatnio spóźnił mi się okres ok. 3 dni, był zwyczajnie krwisty ale tylko przez półtora dnia, a potem wypływało coś bardzo wodnistego, rzadkiego, w kolorze różowo- brązowym przez kilka dni. Dziś jestem w 20 dniu cyklu i nie zauważyłam żadnych śladów owulacji.... zero śluzu... Mam 28 lat i dwoje dzieci, myślę, że w cyklu poprzednim raczej nie doszło do zapłodnienia, kochałam się z mężem 2 dni przed terminem spodziewanej miesiączki, a wcześniej zaraz po okresie, ale z prezerwatywą. No i teraz nie wiem co myśleć... może to jakiś cykl bezowulacyjny, ale ta miesiączka wcześniej była bardzo dziwna, więc sama nie wiem Jestem po dwóch cesarkach, najmłodsza dzidzia ma 14 miesięcy, więc za wcześnie na ciążę ;( I jeszcze jedno pytanko. Jak wygląda szyjka macicy podczas ciąży? Chodzi mi o samobadanie... paluszkiem ;) Pozdrawiam i proszę o jakieś porady ;)

Gość Bea78
czy ktoś miał podobne problemy z okresem?

Gość Dziuńka23
Ja ma podobna sytuacje....Tyle,że w poprzednim cyklu okres spóźnił mi sie aż 10 dni!!!A teraz zauważyłam,że chyba nie miałam owulacji.Dziś mija 16 dzien cyklu,a śluz jest gęsty i nic nie wskazuje na owulacje...No i oczywiście kochałam sie w 4.dniu cyklu bez zabezpieczenia,ale on nie skończył we mnie.Czy jest duże prawdopodobieństwo zajścia w ciążę?

Gość Dziuńka23....
No poradżcie mi coś,bo nadal nie miałam owulacji,a dziś mija18 dzień cyklu....