Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ala zero

JAK potraktoweac szefa który jest głupszy od ciebie i traktuje cie jak blondynke

Polecane posty

z kawałów?? jak mu utrzec nosa i udowodnic jego niekompetencje??? i 2 pyt. j.w tylko tyczy sie kolezanki z pracy która przy petentach włazi w twoje kompetencje??

Gość tak se pisze
wdawać się w utarczki z szefem to jak kopać się z koniem co do koleżanki, postawić sprawy jasno, mówić o tym co się nie podoba, bez złości za to konkretnie

Ja kiedyś swojemu powiedziałam: Umiejętność mówienia nie czyni jeszcze człowieka inteligentnym. ( było to po jego paplaninie i nie dawał mi dojśc do słowa, facet po technikum wieczorowym który dzięki znajomościom ma praktycznie niezatapialny stołek, kawał chama i analfabety, zero kultury i wykształcenia oraz obycia)

Gość wiejska baba
a co zrobic kiedy szef jest gamoń a kolezanka z pracy jest jego kochanką? i co wtedy?

kiepska sytuacja.......szef gamoń a na dodatek kolezanka jest jego kochanką. Ja bym się zwolniła...

Gość wiejska baba
zwolnienie nie wchodzi w gre :)

Gość blondynaaaaa
przepraszam, a co Ty właściwie masz przeciwko blondynkom? używajac takiej przenośni juz widać, ze inteligencją nie przewyzszasz szefa :p

no to nie mam pojęcia, najlepiej zachowywac się jakby nic..... ludzi wokół ciebie wkurza najbardziej ajk nie reagujesz naich zachowanie. jak ich olewasz, wtedy wpieniają się jeszcze bardziej. zachowajcie klasę :)

Gość wiejska baba
ja np. przeciwko blondi NIC nie mam ale mam przeciwko szefom gamoniom :P

tez mam takiego szefa.......ach jak fajnie ze nie jestem sama:) posiadaczki głupich szefów - łączmy sie!!!!

ja tego grubasa chyba kopem nie powale ale... mam ochote utrzec mu nosa-zreszta moisz szefem bedzie jeszcze tydzien na koniec moge mu cos udowodnic

Każdy facet leci na blondynki, dlatego proponuje szefa uwieść, sfotografować, potem oskarżyć o molestowanie, a zdjęcia do internetu :P A niech ma chamidło ;)

Ala, wymyśl coś , nie wiem jak bo nie wiem gdzie pracujesz i czym się zajmujesz ty i twój szef, ale na pewno wykorzystaj szansę ze pracujesz tam jeszcze tydzień:) i dokop mu

nic nie mam przeciw blondynkom sama nia jestem jesli chodzi o kolor wlosow a co do mojej inteligencji doi wiadomoscii blondynki inteligentna kobieta wie o czym mowie ty widac nie pojelas mojej wypowiedzi

Gość wiejska baba
Ludzie!!!! ja w pracy mam szefa zupełnie nie zwiazanego wyksztalceniem z profilem naszej firmy, to tak jak Rzym i Krym a kolezanka z ktora wspolpracuje jest jego kochanka

ten moj jest oblesny gruby i czesto smierdzi potem wiec o uwiedzeniu nie ma mowy no wlasnie moj sie nie zna na tym co robie dostal szefostwo bo ma najdluzszy staz pracy, na nieszczescie trafilam do komorki w ktorej debil jest szefem. rozklada nam prace na kupki a nie ejst fajnie bo pracujemy w 3 osoby. jest niekompetentny, nieyksztalcony, nie ma poojecia co sie z cyzm robi i po co. koszmar

ten moj jest oblesny gruby i czesto smierdzi potem wiec o uwiedzeniu nie ma mowy no wlasnie moj sie nie zna na tym co robie dostal szefostwo bo ma najdluzszy staz pracy, na nieszczescie trafilam do komorki w ktorej debil jest szefem. rozklada nam prace na kupki a nie ejst fajnie bo pracujemy w 3 osoby. jest niekompetentny, nieyksztalcony, nie ma poojecia co sie z cyzm robi i po co. koszmar