Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lakritz

Mam 60 tys.zl .Chce kupic nowe auto .Prosze doradzcie jakie .

Polecane posty

Jak wybierzesz strone i sie nie uda wez wyszukiwanie zaawansowane i zjedz na dół znajdz nr. przedmiotu i wpisz 209746955 Powinno byc OK.

Gość Shiftt
Kup sobie mitshubishi 3000GT super furka zreszta sama ja mam wiec goraco polecam jedynie co wymieniam w tym samochodzie to opony co sezon:P i jest nie drogie za 30 000 tysiecy juz kupisz ful wypas tylko ze troche latek to autko ma ale a nienarzekam:)

Za 60 tys. można już kupić naprawdę fajne auto. Musisz jednak odpowiedzieć sobie na pytanie, jak dużo będziesz nim jeździć - jeśli niewiele, myślę, że lepszym wyborem będzie wóz z silnikiem benzynowym, bo takie są o wiele tańsze od Diesli (różnicę w cenie możesz dołożyć do większego/lepszego modelu lub wybrać sobie więcej wyposażenia opcjonalnego). A że więcej palą... Jak będziesz mało jeździć, to i tak zakup Diesla nie zwróciłby Ci się prędko. Jeśli jednak będziesz jeździć sporo, lepiej za tą samą cenę kupić samochód nieco mniejszy, ale z silnikiem wysokoprężnym. Zapraszam do mnie na GG (2540782), bardzo chętnie pomogę. Ale raczej jutro albo później, bo zaraz spadam z kompa ;) Pozdrawiam.

Gość Wlasnie .
od piatku mozna kupic nowego Fiata Linee , kosztuje cos okolo 50 tys .

Gość moj tato sprzedaje
seata toledo TDI coś tam coś tam... nie znam sie. ale wiem ze ma 110 koni i ma ze 3 lata. kolor srebrny. na rope. radio na cd ze zmieniarką na 6 płyt. klime i szyberdach. robiony był na specjalne zamówienie z tym szyberdachem. moge powiedziec ze zajebiscie sie nim jezdzi... och... chce za niego chyba jakies 39 tys.

Gość krystyna z załubic
kurde taczkę se kup

Gość Moze Ford Focus

Gość derda rysiek
za te pieniadze nie widze dobrego auta

@derda rysiek - to gratuluję -.- Rozumiem, że można nie widzieć fajnych nowych aut za np. 35 tys. (chociaż ja również widzę), ale za 60? -.-

kurde super sa te auta co pokazal pan nocy, wygladaja jak noweczka, jasne, nie kupuj nowego auta, jesli samochod po 3 latach jest w dobry stanie to czemu by go nie wziac a cena samochodu po 3 latach jest o 45% nizsza od ceny samochodu nowego. wiec naprawde mozna sporo zaoszczedzic a samochod mozna miec super.

Gość peugota najnowszego

Gość zmotoryzowana
Też stawiałabym na używkę 1-1,5 roczną. Avensis nie wiem, czy mieści się w cenie z takich roczników, ale Corolla na pewno. Do tego tylko lejesz paliwo i jedziesz. To samo tyczy się Mitusbishi. Audi mają ciut za drogie części, VW kradną (a części też drogie), Opel to w ogóle qpa. Jakby dorwać Merola, to też byłoby dobre rozwiązanie - są trwałe, a części relatywnie tanie (dużo tańsze niż np. BMW). Focusy, które ktoś polecał, rdzewieją (i nie tylko). Peugeota mam i nie polecam na polskie drogi.

Gość upupuppuuppupu
kup toyotę nie ma lepszej marki :)

Gość upupuppuuppupu
kup toyotę nie ma lepszej marki :)

Audi to technicznie Volskwageny, tylko bardziej ekskluzywne. Co do Mercedesów, kradną również dość często, chociaż nie tak często co VW. Aha, nie radziłbym wierzyć w legendarną trwałość VW, bo prawda jest taka, że tylko starsze modele miały w tej kwestii lepszą opinię od porównywalnych aut w tym samym wieku. Myślę, że najlepszym wyborem byłoby coś typu Toyota Auris (o ile się komuś podoba, mi osobiście niespecjalnie :D), Ford Focus (nowa generacja nie rdzewieje z tego co mi wiadomo, a Focusy słyną już ze świetnych zawieszeń), Kia cee\'d albo Hyundai i30 (właśnie wchodzi na rynek, technicznie identyczny z Kią). Aha, i jeszcze jedno... Nawet jeśli się chce kupić auto używane, to jeśli jest to nadal produkowany model, to polecam skorzystać z możliwości jazdy próbnej. Jak coś to założycielkę tematu zapraszam na GG, jestem teraz dostępny (jak coś to można oczywiście pisać też jak mnie nie będzie, 2540782).

Gość bazzo
Duzo tych aut zostało, bo tu tylko kilka stron aukcji? taka Bravka 15% taniej niż normalnie całkiem smakowita.

Gość pseudo3
no ja to bym sie skusil na twoim miejscu na bravo z tej strony http://fiat.gratka.pl/oferta/ , dobre auto, jechalem nim ostatnio, powiem Ci ze potrafi pokazac pazuuuuuur :) jest dobre, a nawet bardzo dobre

Gość rokpola
O, wlasnie pisalam o fiatach na babskim temacie :D z męzem bierzemy fiata bravo z tej oferty. Oplaca sie na prawde!

Gość pogieło was
Fiaty? chyba was pogięło... ale rady dajecie .. szok !!!!!!!!!

Ja rowniez polecam mari japonskie np Toyota. Sama posiadam Corolle i z tego co wiem, to toyoty to bardzo dobre samochody

Gość kikikiki
A co z Fiatami nie tak?? My mamy Brawo i jest super !! nie psuje sie ma 12 lat a blacha jest w swietnym stanie!!

Gość zupa z trupa
merca---auto z klasą ----w dodatku tanie części i eksplatacja-------dużo wcześniej daje znać że coś się z nim dziej....doskonała przyczepność----jeździlam volviakiem nissanem oplem fordami ale mercuś to nr 1!!!!

Gość doradca11
kup se fiata, noweg oz wyrpzedazy, fiat.gratka.pl, tez mam takie zastanawiania jak ty i chyba se kupie bravo. lepiej cos nwoego niz jakiegos uzywanego strupa

Gość jabłok
Fiaty? chyba was pogięło... ale rady dajecie .. szok !!!!!!!!! \w ogóle no coments...Nie dość, ze dobra marka z tradycjami, to jeszcze teraz z wyprzedaży.

Gość gość
Kup sobie Opla, dla mnie to najlepsza marka. Zobacz sobie ich - http://opel.interauto.krakow.pl , to bardzo dobry dealer opel kraków. Za 60 tysi możesz już poszaleć.

Gość gość
Dołóż trochę i kup np. volvo v40. Bardzo dobry samochód dający wiele radości z jazdy. Jest mało awaryjny i bezpieczny. Ja kupiłam swoje w www.intercar.volvocars-partner.pl.

Gość gość
Jest sporo fajnych samochodów w tej cenie. Ja bym na Twoim miejscu poszukała np. toyoty Corolli. Mi osobiście się bardzo podoba, jeździłam nią kilka razy i byłam zachwycona. W tej cenie fajny rocznik możesz znaleźć np. w www.uzywanetoyoty.pl.

Gość gość
Sami teraz mamy upatrzonego nowego Seata ( http://autokometa.seat-auto.pl/) Dobrze jest poczytać pozytywne opinie testów, bo potem człowiek jeszcze się bardziej utwierdza w tym ze warto takie auto kupić.

Gość prawictwo pospolite 114
za tą cene poszukaj jakąś honde jazz