Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lakritz

Mam 60 tys.zl .Chce kupic nowe auto .Prosze doradzcie jakie .

Polecane posty

Gość gość
Każde auto będzie dobre, ale jeśli nie będziesz o nie dbała, prędzej czy później będzie wyglądać i działać jak te za 2tys;) Ja zaraz po załatwieniu formalności, zamówiłam pokrowce by nie niszczyć oryginalnych i tobie radze to samo! Jeśli chcesz, możesz skorzystać z tego producenta, mają dobre jakościowo www.pokrowce.net

Gość gość
dobry pomysł, że też nie wpadłam na niego wcześniej zanim mój pies zajechał tylne siedzenia ...-_-

Gość gość
Fiat 126p

Gość gość
Najlepsze te pokrowce od www.pokrowce.net ! Też mam (tak się pochwalę) i od tamtej pory jakoś maż zaczął bardziej dbać o czystość w samochodzie, w częściej jak mieliśmy obskurne fotele chyba nie miał żadnej motywacji.

Gość gość
60 tysi to już można kupić dobry samochód, choć poczekałbym chyba do wyprzedaży modeli. Jakiś opel albo fiat? Poczytaj coś w stylu http://mojeauto.pl/ i na pewno znajdziesz jakiś fajny model :)

Gość texo

Cena jedno ale jaki to ma być samochód. Warto pojeździć po salonach i popatrzeć na auta na ich stan, wyposażenie. Polecam wizytę w auto loco, mają bardzo duży wybó, auta w dobrym stanie bez kręconego przebiegu , jest w czym wybierać