Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiaczek1975

położna z Wołowskiej

Polecane posty

Dziewczynki, jetsem w 21 tyg ciąży i zaczynams ie rozglądać za szpitalami i położnymi - wolałabym mieć jakąś bratnią duszę obok w czasie porodu - oprócz mężą oczywiście. Może któraś z was rodziła na Wołowskiej i ma namiary na Hannę Wroniewicz??? Słyszałam o niej same pochlebne informacje. dzieki sliczne

Gość mmmmmn
jakie miasto ?

Gość mmmmmn
No właśnie. W Warszawie na Wołowskiej nie ma szpitala :D . Niestety, nie pomogę ci. Ale trzymam kciuki, żeby wszystko przebiegło szczęśliwie.

Gość Inga..
Jasne ze na Wołowskiej w Warszawie jest szpital!!!Ja mam termin na okolo 29 listopada, początek grudnia i także chcę tam rodzić, choć w sumie nie wiem zbyt wiele.Czy któraś z Aws tam rodziła, jak wrażenia??Tej położnej o której wspomniałaś nie znam w ogóle, także mam dylemat co robić i jaką położna wybrać.W ogole to ja nie wiedzialam że sama będę mogła ją sobie wybrać ,myslalam że jaka przyjdzie taka będzie i tyle. Pozdrawiam i proszę o kobietki mające jakieś informacje w tej kwestii o porady

Gość Kaśka26
Czy któraś z kobietek tam rodziła???

oczywiście, dobra położna warto znać, ale też ważne, żeby rodzić w tym szpitalu, w którym pracuje lekarz prowadzący. Ja rodziłam w Bielańskim - i bardzo chwale sobię ten szpital.

Gość Andrzej z Bażin
nie ma żadnego szpitala na Wołowskiej? Pani jest z Poznania?

Gość llllppplllplpl
LUDZIE ! Dziweczyna zrobiła błą w nazwie ulicy. Jest WOŁOSKA a nie Wołowska. Skończcie się już czepiać pierdół !!!!!!

Gość Mama_Zosi
Ja urodziłam 2 dzieci na Wołoskiej. Pierwsze - przyjechałam na KTG i zostałam na patologii ciąży - rodziłam w dniu kiedy p. Hania miała dyżur, więc nic jej nie płaciliśmy i spisała się na medal. Drugie dziecko rodziłam z umówioną wcześniej p. Magdą Piotrowską - również się spisała. polecam obie. Proponuję zadzwonić na porodówkę i poprosić je do telefonu. Pozdrawiam P.S. Wołoska to naprawdę dobry szpital. Zdarzyło mi się leżeć na patologii ciąży we wspomnianym wyżej Bielańskim - do dziś miewam koszmary z powodu tego szpitala i ludzi w nim pracujących....

Witam serdecznie!!! Czy któraś z was ma kontakt do położnej Hanny Wroniewicz z MSWIA?? Bardzo mi na tym zależy, więc proszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam!!!