Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emillllllllllllia

CZERWONA HERBATA - JAKA???

Polecane posty

Gość emillllllllllllia

ponoć wspomaga odchudzania, nigdy w to nie wierzyłam, piłam nawet kiedyś pu-erh, ale ponoć niektórym to pomaga, może polecicie mi jakąś konkretna firmę/rodzaj..?

Gość bio activ

Popieram, sypana czerwona herbata Bio-Activ jest świetna, ma dodatek smaku cytrynowego, dlatego jest smaczna. W ogóle herbaty tej firmy sa bardzo dobre i w dużym wyborze.

Gość kaskaa5
Ja kupuję Vitaź, jest tańsza od Bio Active - cytrynową, bo Earl Grey jest troszke za gorzka jak dla mnie. Ostatnio spróbowałam cytrynowej Bastek i też jest smaczna. Mam również Pu Erh z Rossmana toffi i ananas, ale jest średnia.Taka mętna.

Gość emillllllllllllia
dzieki dziewczyny. a powiedzcie, czy ona hamuje głód?

Gość wprost przeciwnie
poprawia ci przemiane materii i nie kazdy na niej chudnie a pzoa tym przy wiekszych ilosciach szkodzi na watrobe

Gość niebieskoookaa22
a co masz na myśli, ze" szkodzi na wątrobę"? bo ja mam z nią ostatnio problemy:o

Gość emillllllllllllia
większe ilości, czyli jakie??

Gość pijana herbatką
Polecam herabtę czerwoną cytrynową Pu-Erh firmy Bio -active. Koniecznie sypaną liściastą. Dzięki niej nie tyję, raczej nie podziałała na mnie odchudzająco - pomaga w trzymaniu wagi. Troszkę pomogła też na cellulit. Pijam ją 3 razy dziennie i nie zauważyłam efektów ubocznych. Wątroba żyje:P Z czerwoną herbatą to jest tak, że polubi się ją dopiero jak znajdzie odpowiednią firmę. Mi inne w ogóle nie samkowały i jak dla mnie miały dziwną woń.

Gość coco195
A ja ostatnio kupuję herbatke czerwona z LIPTONA z dodatkiem ananasa, cytrusów lub z melonem. Pychotka, polecam.

Gość wprost przeciwnie
nie wiem na czym dokladnie to polega, ale czytalam ze jesli sie pije wiecej niz 4 filizanki dziennie-czyli tyle zeby uzyskac efekt poprawy przemiany materii to po dluzszym czasie takiej kuracji mozna miec problemy z watroba, z tego powodu z wielkim bolem serca ograniczylam sie do 2 czerwonych herbat dziennie(pije bo lubie smak a nie dla zadnych efektow ;) )