Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krosteczka razy kilka

depilacja -krostki-pytanie??

Polecane posty

hej!! wiem ze jest juz dosc o depilacji na tym forum ale jakims cudem moja kafeteryjna wyszukiwarka podobnych tematow nie dziala. a mam pytanie zwiazane z krostkami. depilatora uzywam od niedawna wlasciwie w niedziele bedzie to dopiero trzeci raz. po pierwszym razie bylo ok ale teraz po tym drugim zaczynam zauwazac ze mam takie czerwone punkciki na nogach (moze 3) i w okolocach bikini (tam jest tego wiecej) czy to oznaka ze wloski zaczynaja wrastac? i co wy doswiadczone kolezanki robicie z czyms takim?czy wloski sie moga przyzwyczaic do depilacji czy zawsze juz beda wrastac? i kiedy te czerwone punkciki mi zejda?jak dlugo taki wrosniety wlosek jest pod spodem? dziekuje za odpowiedz:) pozdrawiam i milego wieczorka zycze.

HELP:(:(

te krosteczki to sa w miejscach gdzie powinien wyrosnac wlosek. a peeling?hmm masuje sobie pachy i bikini rekawica bo wyczytalam tu na forum ze to pomagam wloskom nie-wrastac. a do nog mam dolaczona do depilatora koncowke ktora scieram naskurek dwa razy w tygodniu. hmm nikomu takie krostki nie wychodza??

a do peelingu to uzywacie czegos?tzn jakies kosmetyki?nie jestem jeszcze w temacie i niewiem czy cos takiego mozna kupic do depilowanych miejsc?

niestety nic nie widac na tym linku.jak ta masc sie nazywa ?

nio nikt mi nic nie doradzi??

help help

help

Gość nie ma sposobu
mam to samo. tylko po opaleniu mniej je widac.

Gość ---LOL---------
Krosteczka - 2 RADY: 1.ostroznie z depilatorem (polecam wosk lub paste cukrowa) 2.czeste peelingi , Alantan Plus krem po depilacji i czeste nawilzanie skory

Gość 174 wzrostu
MOże chces ztaniej odsprzedać swój depilator :)) ?

polecam peeling Lirene waniliowy i pozniej balsamik z tej serii. mnie wrasta po nim moze jeden wlos a uzywam depilatora raz na 2 tygodnie.

dziekuje za wszystie wpisy i poprosze o jeszcze:) depilatora nie sprzedam bo dopiero zaczelam zabawe z nim pozatym tj prezent od siostry:P naturals- jak czesto robisz sobie peeling? pozdrawia i milego popoludnia.🖐️

peeling robie co 2 dni. nie musze robic nawet szorstką rękawicą bo sam peeling wystarcza. no ale od czasu do czasu sobie przejadę taka gabka i bardzo rzadko cos mi wrasta

ja narazie tylko uzywalam rekawicy ale wiecie co potarlam nia sobie te czerwone punkciki w czwartek i dzisiaj zauwazylam ze zaczynaja one znikac.wyglada wiec na to ze rekawica pomogla im sie przebic. dobrze mysle? naturals ale dziekuje za to co napisalas i napewno kupie sobie ten peeling. :)papa