Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka 13

tupperware- urzadzenia kuchenne -kto zna ???

Polecane posty

Gość Kaśka 13

Cześć Wam mam prosbe che kupic sobie urzadzenia kuchenne ale chciałabym poznac waszą opinie. ż góry dziekuje :))

Gość Alanka 37
Mam kilka pojemników do lodówki tej firmy.Pierwszorzędnie wykonane,szczelne i przedłużają przydatność do spożycia.Niemniej ceny moim zdaniem są zbyt wysokie.

Gość ja mam tłuczek do ziemniaków
jest super, robi pure dosłownie w minutkę nigdy wcześniej nie udawało mi się tak puszyście ubić ziemniaczków i w dodatku tak szybko, poza tym do tego tworzywa wogóle nie przylepiają się ziemniaczki.... więc wystarczy opłukać.... a jak zaschną.... to zwyczajnie odpadają.... nie ma problemu z szorowaniem.... ja dostałam w prezencie.... ale wiem, że są dosyć drogie rzeczy z tej firmy.... moja teściowa, ma też takie elastyczne foremki do galarety i też jest zadowolona....

Pojemniki są tak szczelne,że nie przechodzą żadne zapachy. Ładne kolory i bardzo dobre tworzywo,świetnie wykonane,pozatem można wybrać takie kształty i wymiary,żeby jak najmniej miejsca zajmowały. To jak klocki lego wszystko do siebie pasuje.

Pojemniki są tak szczelne,że nie przechodzą żadne zapachy. Ładne kolory i bardzo dobre tworzywo,świetnie wykonane,pozatem można wybrać takie kształty i wymiary,żeby jak najmniej miejsca zajmowały. To jak klocki lego wszystko do siebie pasuje.

A ja chyba kupię ten tłuczek i miskę do wyrabiania ciasta taką dużą,bo myślę,że też się sprawdzi

Gość Kaśka 13
kolezanka proponowala mi misę do robienia ciasta właśnie tej firmy lecz nie bardzo wierzę że to jest tak bardzo praktyczne i podchodzę do tego z pewnym niedowierzeniem ponadto podoba mi się ten ala czajniczek do robienia konpotów czy ktoś go ma?

Gość Kaśka 13
dzięki WSZYSTKIM za udzielenie opini

WITAM WSZYSTKICH MAM I UZYWAM PRAWIE WSZYSTKICH NACZYN I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA, NIEDAWNO ZAJELAM SIE DYSTRYBUCJA. POLECAM JAKO UZYTKOWNIK.MISA DZIALA NA PRAWDE I CIASTO WYCHODZI REWELACYJNE.polecam bo warto.miski do ciasta uzywam juz 5 lat . pozdrawiam. ZYCZE ZDROWYCH POGODNYCH I SPOKOJNYCH SWIAT SMACZNEGO JAJKA

Witam:) Organizuję prezentacje firmy Tupperware na terenie Krakowa i okolic.;) (Mieszkam w Niepołomicach) Jesli ktoraś z pań bylaby zainteresowana to proszę o kontakt: 601-989-423 Sama używam produktów z tej firmy. Jestem bardzo zadowolona. Są bardzo praktyczne. Np. mozna ugotować dzieki nim makaron, ryż, kaszę itd. Wystarczy, że wlejemy do odpowiedniego pojemnika Tupperware wrzącą wodę , dodamy np. nasz ulubiony makaron i przykryjemy wieczkiem. Odczekujemy 15 minut i gotowe. Makaron gotowy do spożycia. :D Bez gotowania w garnku, stania w kuchni i pilnowania ;D Wszytskiego witaminy i minerały pozostają w \\\"żywności\\\" i nie \\\"ulatniają się\\\" - jak w przypadku gotowania w garnku. ;) Polecam!Zaciekawionych proszę o kontakt;) Zachecam szczerze :)

Gość YreQ
Ja gotuję swój ulubiony makaron w zwykłym garnku i zwykłej wodzie przez ok. 8 minut i jest aldente. Nie ma w nim witamin, więc się nie ulatniają. Aby zapobiec ulatnianiu się minerałów, makaron nakrywam przykrywką. Przy odpowiednium ustawieniu gazu (wymaga trzech prób) nie trzeba go pilnować.

Witam w nowym roku życzę wszystkiego najlepszego dużo zdrowia i słodyczy Robię prezentacje na terenie Koszalina i okolic zainteresowanych proszę o kontakt i zapraszam 668-433-083 pozdrawiam sylwia

Witam, zajmuję się dystrybucją Tupperware na terenie Krakowa. Jeśli ktoś chciałby coś zamówić proszę pisać :)

Gość gospocha
macie moze przepisy na dania ktore mozna przyzadzic w ultra plusie ?? bylabym wdzieczna :) albo w ogole jakiekolwiek przepisy

Hej wszystkim, Ja rowniez organizuje rozne party Tupperwara na terenie Bydgoszczy i jego okolic. Jak ktos ma ochote to zapraszam. Wczesniej mieszkalam w Holandii i Niemczech i wierzcie mi produkt jest znany nie tylko w Europie, ale ostatnio mialam rowniez prezentacje u Japonek i one tez sa stalymi klientkami od lat. 608113345 Pozdrowionka

witam! wesolych świąt! chciałam dodać, że tupperware jest sprawdzone (używam od kilku lat, mieszkam w usa), ale zdecydowalam sie odejsc od "plastiku" i teraz przechowuje jedzenie w szklanych pojemnikach z plastikowymi nakrywkami. Lubie firme Pyrex, maja wszytskie rozmiary - www.pyrex.com. O wiele lepiej sie podgrzewa w mikrofalówce, chyba tak też jest bezpieczniej. pozdrawiam!