Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość armora

związek z mężczyzną starszym o 15 lat. co myślicie?

Polecane posty

Gość armora

od kilku miesięcy spotykam się z meżczyzną, ktory jest ode mnie starszy o 15 lat (nie ma żony ani dzieci). kocham Go, On twierdzi, że mnie też i ja Mu w to wierzę, uprawiamy sex, jest nam ze sobą idealnie. jest tylko jeden problem. wszyscy krzwo patrzą na mój związek. od rodziców zaczynając na przyjaciółce koncząc. każdy mówi, że jeszcze się na tym "przejadę", że za parę lat ja będę piękna i młoda a On stary i już nic nie będzie mu się chciało. co sądzicie o tego typu związkach? może ktoś powie coś z autopsji?

Gość armora
????

Gość daj na dzial
a ile masz lat?

jest tylko jeden problem. wszyscy krzwo patrzą na mój związek. od rodziców zaczynając na przyjaciółce koncząc. każdy mówi, że jeszcze się na tym \"przejadę\", że za parę lat ja będę piękna i młoda a On stary i już nic nie będzie mu się chciało. co za ludzie:O a twoja mama nie jets stara i ojciec? co za glupota lata plyna, ale w milosci oj to jak kwasniak i jola, zobaczcie, umisech, pocalunki, mimo uplywu lat i komu sie nic nie che??? chyba cii towi moiwa z wlasnego dosiwadczenia, ale wy jestecie inni:)

Gość armora
ja mam 20 lat a On 35 lat wodna_lilio moi rodzice sa po 40stce a energii maja tyle, ze ho ho :)

Gość cihcaaa
to po co tak moiwa? co oni wrozki ze znja przyszlosc, to jets piekne ze te przyszlosc sami budujemy:)

Gość xvxvxvxvxvxvxvxvxvvxvx
mój mąż jest starszy o 12 lat....i nic nas nie różni od siebie

Gość zodiakalna panna
masz 20 lat i wiazesz sie z facetem co ma 35? sorry, ale moim zdaniem chce tylko podmyac mloda dupe. przepraszam za wulgarnosc, ale chcialam to dobitnie ujac. za 5 lat on bedzie mial 40 lat a ty 25, za 10 lat on bedzie mial 45 a ty 30. i w kazdym z tych przypadkow ty bedziesz chciala duzo od zycia, bedziesz miala piekne, sexowne i niezaspokojone cialo a on bedzie mial na to wszystko 15 rayz mniej ochoty. przemysl to bo oin i tak cie zostawi i znowu zbajeruje jaka malolate

Gość aaaaaaaaaaaa
ma 35 lat i nie miał nigdy zony ani dzieci?? to troche dziwne.... a jak wygladaly jego porzednie zwiazki wiesz cos o tym??

Gość xyzxyzxyz
uwazaj bo mezczyzna w tym wieku moze wmowic Ci to tylko mu sie bedzie podobalo, zazwyczaj dazy do tego czego tylko On chce, a Ty tego nawet nie dostrzegasz, bo wmawia Ci caly czas ze zaspokaja Twoje potrzeby i to sprawia mu przyjemnosc, a tak naprawde to On kieruje tym wszystkim i bedzie tak zawsze, moze Toba manipulowac a Ty tego nawet nie dostrzezesz gdyz On ma za soba tyle lat doswiadczenia.

Gość armora
zodiakalna panno czytajac twoj post mialam wrazenie jak bym mamy sluchala.... :/ z tego co wiem od znajomych (bo dzieki nim 0Go poznalam) Jego zwiazki zawsze konczly sie dlatego, bo nie mial czasu dla kobiet tylko dla swojej kariery. teraz zwolnil tempo dlatego jest ze mna. slyszalam tez, ze przy rozstaniu kilka kobiet powiedzialo m otwarcie, ze ecialo na Jego samochod, mieszkanie. dodam, ze ja do tych nie naleze. dopiero po 2 miesiacach znajomosci, kiedy bylam zakochana w Nim na zaboj, zobaczylam jak mieszka.

Gość Magdaaaa
a wiesz jak ukladaly sie jego relacje z poprzednimi dziewczynami? jak sie rozstal z ostatnia ile ich bylo i jak dlugo? gdzie sie poznaliscie?

Gość assssstro
a jakie macie znaki zodiaku?

Gość armora
jej, czy to ma znaczenie gdzie sie poznalismy i jak sie rozstal z ostatnia? jesli tak to prosze, napisze. (jak to dobrze, ze jestem tu anonimowa :) ) poznalismy sie na grillu u kolezanki, byl gosciem w zyciu mial kilkanascie kobiet, przykro mi, nie liczylam ile z niektorymi byl po rok, po 2, a z niektorymi po kilka miesiecy z ostatnia rozstal sie 1,5 roku temu bo tamta znalazla sobie innego

mam kolezanke ktora ma 23 lata, jej maz ma lat 35, czasami narzeka na jakies roznice..nie ta muzyka, ciut przestarzaly punkt widzenia ,poglady, ale generalnie nie wyczuwa sie miedzy nimi roznicy, no i jak sie kloca on ja nazywa gowniarą...mysle ze to nie az taka duza roznica...

Gość armora
znaki zodiaku? ze co?????? :/ to juz chyba przesada

a tak na marginesie to ma znaczenie jak wygladaly jego poprzednie zwiazki bo po prostu bedziesz miala podobnie...nie mowie ze Cie zostawi, tylko to jak zyl mowi jaki jest, warto wiedziec co nieco...

Gość maryssss
jesli koles mial kilkanascie kobiet i nie mial w dodatku zony i ma 35 lat to chyba nie myslisz ze sie zmieni....BO LUDZIE SIE NIE ZMIENIAJA........ bedzie z toba najwyzej rok, a pozniej sie mu znudzisz, bo jak myslisz czemu laski odchodzily do innych? tylko dlatego ze zalezalo im na kasie??? no to przeciez wlasnie ja mialy obok niego, chyba po prostu on im sie znudzil albo one jemu, tak czy owak liczba jego dziewczyn swiadczy sama za siebie

Gość assssstro
tak, znaki zodiaku, znam sie na tym, to tez duzo mowi o tym czy ludzie do siebie pasuja, dzieki znakom zodiaku moge powiedziec ci cos wiecej na temat waszego zwiazku

Gość armora
ale czy taka generalizacja jest dobra? ze jesli tyle lat nie mial zony to za miesiac powie mi "nara mala"? chociazby znajom moich rodzicow. oboje do 34 roku zycia byli w mnie lub bardziej udanych zwiazkach. teraz od 8 lat sa udanym malzenstwem. poza tym ja nie mysle jeszcze o zandmy malzenstwie. naprawde uwazacie (procz tych nielicznych co sadza inaczej), ze to nie ma szans?

Gość armora
assssstro niech ci bedzie, choc to bez sensu ja - panna On - lew

Gość k_atrin
bylam 2,5 roku z facetem starszym o 17 lat... bylo przecudownie....1,5 tygodnia temu zostawil mnie dla dziewczyny mlodszej od niego o 20 lat.......no comments.........

Gość armora
choc wlasciwie On moze byc tez rakiem, zalezy od datacji horoskopu

Gość gniechas
prawde mowiac, marne szanse. bedzie fajnie przez pol roku, rok, ale nie nastawiaj sie na dluzszy zwiazek, bo pozniej bedzie ci sie ciezko otrzasnac...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa
typowy kryzys wieku sredniego

Gość a na czym opiera sie wasz
zwiazek? na sexie? na uczuciach? na tym, ze patrzy ci w biust a nie w oczy? na romantyczncyh swiecach?

Gość martunia76
wiem, ze liczylas przeczytac tutaj ze wszystko miedzy wami bedzie ok, ze wiek nie ma znaczenia, ale niestety mysle ze moi przedmowcy maja racje... taki zwiazek dlugo nie potrwa.... nie z mezczyzna ktory mial tyle kobiet.... nie z taka roznica wieku... po prostu NIE

Gość assssstro
panna i lew = niezbyt dobrze :/

Gość armora
na uczuciach, na szczerosci, na rozmowach. oczywiscie sex tez w nim wystepuje i bardzo mi sie podoba :) romantyczne swiece oczywiscie tez ale to rzadko bo moje studia sa dosc ciezkie i nie mamy czasu na czeste dlugie wieczory razem. ale zaraz wakacje :) czemu uwazacie, ze za jaks czas mnie zostawi? to, ze czlowiek przez 35 lat sie ne ustatkowal to znaczy, ze bedzie mial tak do konca? moim zdaniem nie

Gość armora
assssstro a panna + rak?