Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefghijklłmnoprstuwxyz

jacy są panowie spod znaku ryb, barana, byka, panny, wagi, bliźniąt, skorpiona??

Polecane posty

powiedzcie mi błagam bo tak wierzę w znaki zodiaku, że to jest dla mnie najważniejsze jac są faceci spod danego znaku. bez tego typu konsultacji nie mogę stworzyc normalnego związku. jeśli ktos by się nie zorientował to jest to ironiczna krytyka wszystkich topików typu : "jacy są panowie spod znaku ...." a jaka to ku*** roznica?????????

Gość prężna Alina
a taka ze moj jest operatorem taczki i tez nie wiem co począć, musze zasięgnąć rady i tyle

i też pewnie z tego powodu musisza zaciagnac rady? jak to jest jak sie ma chlopaka operatora taczi, afrykanczyka, marokanczyka, z duza dupa, z wybitym zebem :/ btw: twoj topk zainspirowal mnie do zalozenia tego ;)

Gość prężna Alina
no wlasnie, no wlasnie;) musze sie radzic na forum bo nie wiem czy slub planowac czy nie. pozdro:)

Gość xnoooooooo
Topik fajny!!!! Mi sie podoba po to sa znaki zodiaku aby mogly cos nam powiedziec oczlowieku itd.kto chce wierzyc niech wierzy a kto nie to nie:) i tyle:). Barany sasuper kochankami w lozku.Moj taki jest:) troche skapy na kase ale to dobrze bo mnie pienadze gryza i musze wydawac kase a on oszczedza:)pozdrawiam:)

Redakcja Kafeterii oraz wszyscy zakompleksieni, pryszczaci małoletni onaniści, zwani dalej kafeteriuszami są z ciebie dumni :P P.S. To był mój pięćsetny wpis i trzymałam go na taką właśnie okazję :P

alez niech beda ze mnie dumni :P prosze bardzo ale sorry, po kiego sie pyac na forum jacy sa faceci spod danego znaku? przeciez to czysty idiotyzm. kazdy jest inny i nie mozna go wsadzic do szufladki "rak" "strzelec". no sorry :/ horoskopy sa dla dzieci co w podstawowce sie podniecaja, ze Ola spod wodnika ma napisane "zakochasz sie" to od razu dzieci trabia, ze Ola zakochala sie w Jasiu. żenujace :/

Gość różni

No ja też nie wiem, po jakiego się pytają pewnie dlatego, że chcą zasięgnąć opinii, toż to przecież \"Forum wymianny myśli i opinii\" P.S. 501 :P

opinii? a jak mozna zasiegnac opinii o swoim facecie od kogos, kto go w zyciu na oczy nie widzial?

Gość najgorętszy cudny i naj
pod kazdym wzgledem to scorpio :D lepszego nie ma w całym swiecie z nim najdzikszy najbardziej zmysłowy sex only !!!!! ja pani waga wam to mowie!!! :D🖐️

Ludzie są tak stworzeni, że lubią się utwierdzać we własnym przekonaniu. Mimo, iż są czegoś na 150% pewni to jeszcze im trzeba to 154 razy powtórzyć. Na kafeterii mogą to idealnie realizować. To tak jak z pozornym wyborem. Ludzie uwielbiają mieć pozorny wybór. Idą do sklepu po szampon to muszą mieć do wyboru 15 rodzajów, mimo, że i tak kupią tylko jeden. Jakby były dwa do wyboru to pewnie by nic nie kupili. Dziwne ale prawdziwe :P

Lara Flint >>🖐️ nic dodać nic ująć :D dziwne ,ale niestety prawdziwe :o

Lara masz racje, ale chyba nie powiesz, ze to nie jest bezsensowne?

zgadzam sie w pelni, te topiki sa tak durne ze az ciekawe przez te swoja durnowatosc :D ja nienawidze generalizowania i pisania \" byki sa srakie i owakie\" a raki to z kolei takie i śmakie. ludzie, kazdy jest inny, jeden rak moze byc pedofilem albo gwalcic male rybki a drugi moze byc cudnym ojcem i czulym mezem bez dewiacji. po to kazdy ma inne linie papilarne zeby go odroznic od drugiego :D ps. Lara gratuluje 500 wpisu :D nie zycze kolenych 500 bo kafeteria uzaleznia i wplywa na uklad nerwowy :o

Oj, w sens pewnych rzeczy to nie ma sensu się w głębiać bo można popaść w marazm (czytaj: bezsens) wiem to z życia :O

to ona nie siedzi jeszcze w Tworkach? 13000 wpisow jezus maria :o zesralabym sie ze szczescia :D

wniosek: tego typu topiki sa bez wiekszego sensu, a jedynym ich sensem jest to, ze zajmuja miejsce :] Lara gdybym ja sobie zarezerwowala nicka od pierwszej bytnosci na kafeterii to pewnie bym juz gonila Krwawa ale nadal miala bym daleko, choc duzo blizej niz Ty :) ale nicka nadal nie mam

A możliwe, że w Tworkach też mają internet to by wszystko wyjaśniało ;)

13000...przeciez to nawet tematow ciekawych tu tyle nie ma :D ja wlasnie od przedwczoraj mam czarnego nicka, zawsze bylam pomaranczowa albo bierna, ale kafe mnie wciagnela i musialam..no musialam :o

a ja sie opieram i opieram :] to ja z papierosami - zapalisz to juz musisz - zalogujesz sie to juz musisz