Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka 21

Kochani jakie może być imię dla suczki ??

Polecane posty

Gość maleńka 21

Już za 3 tygodnie będę włascicielką kochanej suni, szczeniaczka tylko nie mam pojęcia jak ją nazawać :(

Gość popmusic
a jaka rasa?

Gość maleńka 21
dziękuje bardzo :) rasa to pit bull ,zaraz pewnie ktoś mnie skrytykuje :( ale wiedzcie ,że te psy wcale nie muszą być groźne ,mam wielu znajomych ktorych psy sa typowymi kanapowcami , moj zreszta tez taki będzie nigdy nie bede wpajała agresji ,chce aby był moim przyjacielem a nie psem do popisu jak to neistety niektórzy robią :( ❤️ poza tym uwielbiam pieski :)

ja mam labradora, który nazywa się Blade - imię bardziej pasowałoby do Twojego ;) musiałam coś wymyślić na B ....

Gość brutus hektor killer funia

Gość jaja
Ja tez uwielbiam pieski, ale pit bull jest taaaaaki brzydki!

ee tam... pitki też są ładne

Juz kiedys poruszałem ten problem. Dla czego pit bulla(czy inna zaraze) może posiadać każdy. A broni nie ? 😠

maleńka prponuje Czari ;) 🖐️

Gość 11111111
ja lubię taneczne nazwy dla psów :rumba,cza-cza,tango:D

Gość maleńka 21
:) moon :) ładne jest imię Twojego pieseczka :) Są gusty i guściki ja się kocham w tej rasie i cóż poradzę :) oczywiscie nie potepiam osób którym się nie podobają :) i dlatego pytam o imię dla suczki ACE - :) hehe z tym Czari to zaszalałyśmy ;) 11111111 - z tymi tanecznymi nazwami też dobry pomysł :)

ja dalej szaleje :O :D a co do piesków, miałam rotweilera, wychowany był właśnie w taki sposób, że obce mu były komendy w stylu \"gryź\", \"bierz\" - przylepa straszna, do wszystkich się łasił przeżył 11 lat i niestety nie zmarł śmiercią naturalną:O jakiś rok temu nie wiedzieć czemu starsze babcie zaczęły mu przeszkadzać, wyczuwał je na kilometr, szczekał i wił się p ogródku jak opętany (śmialismy się że inteligentny pies - mocherowych nie lubi) no i zdażyło mu się kilka razy z tego ogródka zwiać - rodzice trochę się zaczęli obawiać, bo w sumie nigdy nie wiadomo - takiemu psu na starość może odbić...wylądował u weterynarza może to nie bylo najlepsze wyście, ale ojciec chyba nie przeżyłby gdyby komuś coś się stało - a o pogryzieniach i zagryzieniach przez te psy troszkę głośno było

Gość maleńka 21
hakuna - bardzo ciekawe imię ;)

Gość maleńka 21
ACE - no to ciekawa historia :) z Twoim pieskiem Rottki podobaja mi się ale jakoś boje się tej rasy :) mim ,ze również znam psa przylepę tej rasy :) a z piosenką to już choroba ;) pozdrawiam :)

Gość maleńka 21
hakuna - no zapomniałam spytac chucka ;)

Gość a co powiesz
na przyklad ja mam inicjaly A.S Nazwala bym Ajsa, no wiesz, kombinacja (niezupelna, urzyj wyobrazni) angielskiej wymowy z polkimi literami.

mój znajomy ma też 2 suczki pitbullki, stasznie sympatyczne psiny, lubią się bawić,, ale jak dla zabawy trzybałam je za pyszczydła, to trochę cykora miałam :) ;)

a co powiesz--> masz takie same inicjały jak ja 🖐️

Gość maleńka 21
a co powiesz - :) bardzo ciekawie wymyślone z tymi inicjałami , gratuluje pomysłowości :) pozdrawiam moon - własnie moi znajomi mają równiez suczki przylepy :) jednak takze nie ufam im w zupełności :) wiadomo , gdyby to był mój piesek to bym się nie bała ale czyjś to zawsze nikt nie wie co może takiemu odstrzelić :)

Gość maleńka 21
hakuna - wymiatasz ,że tak powiem :) "nie czuje kiedy rymuje " :)

Gość a co powiesz
ACE J a to mam nieszczescie, bo za panny i teraz te same. Mieszkam za granica i jak chcialam sobie zrobic prywatne tablice z inicjalami, to wyszlo ASS czyli DUPA! Tylko sie powiesic 😭

Gość a co powiesz
malenka, wlasnie jestem na kupnie pieska i tez chce suczke !

Gość maleńka 21
a co powiesz - hehe :)

Gość maleńka 21
a co powiesz - jakiego pieska chcesz ?? jakiej rasy ?? ja już się nie moge doczekac jak będę miała psinke :)

Gość maleńka 21
hakuna :) oj kochana ale się uśmiałam :) z Twoich tekstów :) dobry humor z rana jest wręcz wskazany dziękuje za poprawe humoru :) pozdrawiam

Gość a co powiesz
Ja chce malego kundelka. W zeszlym roku stracilam dwa. Oby dwa mialy po mniej wiecej 13 lat. Mialam polskiego owczarka nizinnego. W kraju w jakim mieszkam one zyja okolo 10 lat. To jest straszne! Dlatego chce malego pizdzika bo one zyja dluzej. Teraz mam jednego ale on juz ma 10 lat i widze, ze po stracie swoich przyjaciol potrzebuje nowego. Szukalam w przychowkach, bo takie niechciane potrafia byc bardzo wdzieczne... szukam, musze znalesc cos, co za serce zlapie. Kiedys na polskich stronkach pokazali link na pieska ktoremu na zywca chciano skore sciagnac . Ile lez wylalam! jestem psia mama!

Gość do wypowiedzi powyzej
co to znaczy:? W kraju w jakim mieszkam one zyja okolo 10 lat.

Gość mieszkasz w jakimś arabskim
kraju czy co?